Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmadım ben canım zaten testim kargoda yolda yapamammm belirtim hiç yok ot gibiyim bugün valla
Biz anne baba olabilmek için nelere nelere katlanmadık canım o kadarcık ağrıya da katlanılır
Belirtisiz gebe kalan çoook canımm :))
Belirti için de çok erken zaten. Benm ilk gebeliğimde ki belirti bhcg binlere ulastıgında olmustu :))

Canım biz de bekleyişteyiz duyguyla edaecoo edaecoo birbirimizi sıkıştırıyoruz sende belirti var mı bende şu var filan
Aman napalım zaman öldürüyoruz işte
Belirtileriniz var mı canım ayy hadi inşallah ikiniz birden aynı anda alın müjdenizi bizede yol açın

Canım nerde yaşıyorsun netten falan bak olmadı araştır..prowomen ımprl gibi yumurta geliştirici ilaçlar var canım ama iyi bir doktora gidip yumurta takibi yaptırmanı öneririm canım
Van da yasiyorum,boyle yardimci olarak ne kullanabilirim onu da bilmiyorumki nasil ogrenebilirim de

Kızlarr günaydınn testimi tekrarladım. Ben bişeyleri yalnış görmüyorum dimii

uzak olan ilk 3.Dk, yakın olan beklemiş hali
Canımm yeni gördüm mesajını.
Silik görüyorum ben iğne vuruldunmu kaçıncı günün canım

Canım covid te bel mi ağrıyormuş başka bi ağrımda yok, olabilir mi?
Olabilir ama inşallah değildir sen yine de teyakkuzda ol başka belirti fln çıkarsa farkedersin, ağır iş fln mı yaptın acaba ondan da bel ağrıyabilir, ya da belkide bebiş var 14 şubattaki testte çıkmayacak kadar yeniydi belkide biz iyisini düşünelim
Teşekkür ederim kızlar Belki test yaptırım, ama orada kuyruk var birsürü insan test yapmaya gidiyor, korona değilsem de olurum korkusu var
evt valla teste gitmek de sıkıntı, şimdilik beklemede kal bence,zaten evdeydiniz sokağa çıkma yasağı var nerden bulaşıcakki

İYiym kuzum heycanla bekliyorum bnde ayy inşallah gebeyizdirde ayaklarımızı öyle sürüyoruzdur sn nasılsın ne durumdasn belirti arıyoruz ama bulamıyoruz hafif adet sancısı ve bol gaz dışında bi belirti yok kuzu
Belirtileriniz var mı canım ayy hadi inşallah ikiniz birden aynı anda alın müjdenizi bizede yol açın
İnşallah bbgm allahm o günleri hepimize göstersn belirti cvbı üstte

Ağır iş yapmadım canım, yazdığın gibi acaba gebelik olabilirmi diye bir umut bugünde test yaptım yok tertemizzz tek çizgi, hatta ilk defa kendimde bu kadar temiz bir test gördüm, şüphesiz negatif
Belime bardak çektirecem bu ay

Ben de çalışırken doktorumdan öğrenmiştim. Çok kızıyordu yüksek folik asite :))
İşte her işyeri bir tecrübe di mi sen öğrendin bize anlattın bu topikte bunu çok seviyorum
Belirtisiz gebe kalan çoook canımm :))
Belirti için de çok erken zaten. Benm ilk gebeliğimde ki belirti bhcg binlere ulastıgında olmustu :))
Ahhh inşallah canım benim inşallah.. dün sırt ağrılarım olmuştu bugün hiç yok.. ikiz gebeliğimde tek ciddi belirtimdi sırt ağrısı ama şimdi tertemizim
Canımıniçi hiçbir belirti yok inan artık duyguyla yoksa hamile mi değiliz ya hu diye korkuyoruz
Kuzum eh işte pek tadım yok uğraşmıyorum buralara. Yoruldum fazlasıyla
Yorulduk hayatım çok iyi anlıyorum seni neyseki okul başladı da biraz kafan meşgul olacak
Anammmm sonlara doğru yaklaşırkeneee
Erkek baskı altında duruyor onunki geçersiz dişi olan yine yandan poz vermiş hey allam
Canımm covid iken bağ ağrım ve vücut ağrım çoktu benim de

Ben ne yapayım gün saymaca sabırsızlıkla Oyyyyyyyyy sizin bebişlerin yaptığı sancıları yerim Çok daha güzel şeyler konuşacağız yakında, ben hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…