Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20210216_162749.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 20210216_162728.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 27
Zaten bizim partimiz bu yönde erkeğe boyun eğmeyecez dişi kuşum gibi olacak hepimiz yandan bakacaz baskı gösterecez kocalara

Canımm yeni gördüm mesajını.
Silik görüyorum ben iğne vuruldunmu kaçıncı günün canım
Evet canım iğne günü haric 13. Günüm. Dünde yapmıştım negatifti. Bu sabah çok çok silik böyle gördüm. Yarın sabah tekrarlıcam bakalım. İnşallah test yanıltmaz

Ben ne yapayım gün saymaca sabırsızlıkla Oyyyyyyyyy sizin bebişlerin yaptığı sancıları yerim Çok daha güzel şeyler konuşacağız yakında, ben hissediyorum
Ahhh inşallah melo cum buyrun karşı masadan alevli bal çanağı
Zaten bizim partimiz bu yönde erkeğe boyun eğmeyecez dişi kuşum gibi olacak hepimiz yandan bakacaz baskı gösterecez kocalara
Senin dişi gibi olursanız durumunuz vahim hani dövüyodu senin oğlanı dişi

Ahhh inşallah melo cum buyrun karşı masadan alevli bal çanağı

Senin dişi gibi olursanız durumunuz vahim hani dövüyodu senin oğlanı dişi
Yok bu aralar savaşmıyor sevişiyorlar

Amin canım adet ağrısı da belirti oluyo çoğu adet ağrısı gibi ağrı hissetmiş zatentest gününüzü heycanla bekliyorum LaRisaCca

Yaa vanlimisinizben degilim aslinda ama simdilik burda yasiyorum
Oda güzel yer olarak çok sıkıntı degilse merkez mi bende bı kere de olsa merkezde doktora gitmek istiyorum ama eşimin işinden dolayı gidemiyoruz

Oda güzel yer olarak çok sıkıntı degilse merkez mi bende bı kere de olsa merkezde doktora gitmek istiyorum ama eşimin işinden dolayı gidemiyoruz
Merkezde oturuyorum evet,bende tek gidebilecegim en yakin lokman hekim var diye oraya gidiyorum zaten.su doktor iyi diye birsey duysam aninda kacacagim

Ben ne yapayım gün saymaca sabırsızlıkla Oyyyyyyyyy sizin bebişlerin yaptığı sancıları yerim Çok daha güzel şeyler konuşacağız yakında, ben hissediyorum
Oyy balım ben hep inanıyorum hepmz çok güzl şeyler konuşucz az kaldı vallahi bebiş mi yoksa ilaçların etkisimi blmyrz

Amin canım adet ağrısı da belirti oluyo çoğu adet ağrısı gibi ağrı hissetmiş zatentest gününüzü heycanla bekliyorum LaRisaCca
Sanki bu gruptn birimiz hamile olsak şeytanın bacagını kırcz gerisi devamı glck gibi hissedyrm inşallah hislerim doğru çıkar kuzu balım vallahi sürekli bi ağrı olmuyor ara sıra geliyor bakalım sıpalar bizi begenecklermi

Merkezde oturuyorum evet,bende tek gidebilecegim en yakin lokman hekim var diye oraya gidiyorum zaten.su doktor iyi diye birsey duysam aninda kacacagim
Ya sevindim merkezde olmanız büyük avantaj

Bu benim lafimm aşkoo lütfen ilk önce ben dedim ben hissettim

İnan bende öyle düşünüyorum biri ayak sürüsün artık beğenir beğenir daha iyisini mi bulcaklar ayol ben sizden çok ümitliyim

Evet canım iğne günü haric 13. Günüm. Dünde yapmıştım negatifti. Bu sabah çok çok silik böyle gördüm. Yarın sabah tekrarlıcam bakalım. İnşallah test yanıltmaz
aaaa o zaman sen gebesiiinnn ayy çok sevindim canım yaa :))
insallah koyulasır testin hemen beta verirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…