Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benm keske daha cok sey bilsemde paylassam sizlerle Asıl ben sizlerden cok sey öğrendim çalıştığım halde bilmiyor muşum vallahi

Ayy ağzından bal damlıyorrr ah inşallah canımmm rabbim sanada nasip etsinn
Aminnn kuzummm hepimiz insallah bekleyen herkes bu ay sevincli haber alsın
Benim çatlama günüm şuan baya ağrım var geçen ay ki gibi
Darısı basıma hadi bakalım meraktayım ve takipteyim seni

Canım bardak çekme değil bu iki kişi ayağına geçiyor bir kişide üste seni aşağıdakilet yukarı doğru bir anda itiyorlar ama bunun yapmadan önce beline zeytinyağ ile masaj yapıyorlar

Ahhh inşallah melo cum buyrun karşı masadan alevli bal çanağı

Senin dişi gibi olursanız durumunuz vahim hani dövüyodu senin oğlanı dişi
Alevli bebek patiği istiyorum ben ☺ çok istiyorum ama aşırı
Oyy balım ben hep inanıyorum hepmz çok güzl şeyler konuşucz az kaldı vallahi bebiş mi yoksa ilaçların etkisimi blmyrz
inşallah cücüş etkisi az kaldı az daha sabır

İnş kuzum sen nasılsın

Ah teom ah bilmiyorum ki

Aminnn kuzummm hepimiz insallah bekleyen herkes bu ay sevincli haber alsın
Benim çatlama günüm şuan baya ağrım var geçen ay ki gibi
Darısı basıma hadi bakalım meraktayım ve takipteyim seni
Aminn canımmm inşallah. Güzel güzel değerlendir bugünleri kafanı hiç bişeye takma. Bebek için değerlendiriyomuşsun gibide düşünme.bu günü ve bundan sonrasını hep güzel şeylere odakla kendini canım. Olumsuz insanlarla bu sürecte biraz mesafeli ol. Bence psikoloji çok etkili. İnşallah seninde cift cizgini 14 gün sonra görücezz

Canım bardak çekme değil bu iki kişi ayağına geçiyor bir kişide üste seni aşağıdakilet yukarı doğru bir anda itiyorlar ama bunun yapmadan önce beline zeytinyağ ile masaj yapıyorlar
Canım bunu okumuş insanlar var, manipülasyon (Manuel terapi) yapıyorlar, aynı etkiyi yaparmı gidip bide öyle yaptırayım, ama hangi branş doktor oluyor bunlar? Ahhhh Allahım ne hallere düştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…