Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın ben bişey sormak istiyorum size anestezisiz rahim filmi çektireniniz var mı çok ağrıyor mu
Ben anestezisiz çektirdim canım 6 ay önce. Alttan muayene ile bire bir aynı histi. ÇEktirmeden önce korkudan midem ağrıyodu ama 5 dk sürmüyo ordan çıkıp gezmeye gitmiştim. Sonomedde 700 tl ye çektirmiştim

Kızlar günaydın ben bişey sormak istiyorum size anestezisiz rahim filmi çektireniniz var mı çok ağrıyor mu
Asko bende anestezisiz çekildim çok gerilmistim ama çok ağrı çekmedim ben özelde 500 TL çekildim anestezili 1000 TL ydi ama doktor gerek duymadi

melinda- selam canımm sende mi miyositol pozitive kullanıyorsun doktor ne dedi nekadar süre kullanacakmışsın bana kapsül şeklini verdi dün günde iki kez üç ay kullan dedi
Bana saşe olanı verdi canım, günde bir kez dedi, süre söylemediama zaten tüpe başlayacağız

Bende anestesisiz cektirmistim canim hemde benm biraz skintili oldugu icin yarim saat surmustu. Ki canimda cok tatlidir normalde ben dayandiysam heleki yarim saat dayandiysam herkes dayanir

Evet canım iğne günü haric 13. Günüm. Dünde yapmıştım negatifti. Bu sabah çok çok silik böyle gördüm. Yarın sabah tekrarlıcam bakalım. İnşallah test yanıltmaz
5 dakika içinde çıktıysa vardır canım
Ben de öyle düşünüyorum canım

Amin canım adet ağrısı da belirti oluyo çoğu adet ağrısı gibi ağrı hissetmiş zatentest gününüzü heycanla bekliyorum LaRisaCca
İnşallahhh kuzum ben şimdiden seninkine bile heyecanlanıyorum daha 2 ay olmasına rağmen
Yok yok korkmayın ben sizden çok çok ümitliyim
İnnnşallah canım Rabbim duysun ağzından sana da nasip etsin inşallah
Kızlar dün ilk testimi atmıştım bugün tekrar yaptım çatlamış mı oluyor
Yavrukuşşş daha çok yeni çatlamış
Canım benm keske daha cok sey bilsemde paylassam sizlerle Asıl ben sizlerden cok sey öğrendim çalıştığım halde bilmiyor muşum vallahi
Canımıniçi benim seviyorum seni
Alevli bebek patiği istiyorum ben ☺ çok istiyorum ama aşırı

inşallah cücüş etkisi az kaldı az daha sabır
Ayyyy hepsi sana fedaaa inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım benim
Canım çok tebrik ederimm biz de pozitifi bulalım inşallah
Eve geldimm yarina bir corba yapim didimm kiii elektrik gitti mumlan romantik kabak yapicam
Afiyet olsun canım benim

Kuzum keşke hamile olsam Aşılamanın 6. Günündeyim iğnenin etkisi ne durumda diye yapmıştım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…