Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ovulasyon testini ilk defa deniyorum bu testte göre yarın pik olacak sanırım. Bugünü değerlendirmek gerekiyor mu acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Yarın ya da öbür gün pik olur canım. Bugün ve perşembe değerlendir bence. Diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım

Yarın ya da öbür gün pik olur canım. Bugün ve perşembe değerlendir bence. Diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım
İnşallah pek mutlu oldum bugün adetlerim düzensiz ve yumurtalarım tembel ilk defa erken yumurtlamam oluyor genelde geç çatlıyor çünkü hissedebiliyorum. hayırlısı artık bakalım

Merhaba ovulasyon testini ilk defa deniyorum bu testte göre yarın pik olacak sanırım. Bugünü değerlendirmek gerekiyor mu acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Yeni pik yapmış ve çatlamış da olabilir C Capanin Gururu Teyom a ek olarak bunu söyleyeyim o yüzden muhakkak bugünü de değerlendir canım inşallah gebe kalırsın

Eklentiler

• IMG_20210216_204743.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 17
Ayyyyy insallah canım benim

Bakalım canım inşallah kolay geçer tüpler açık olunca acımıyomuş zaten öyle yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…