Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende anestesisiz cektirmistim canim hemde benm biraz skintili oldugu icin yarim saat surmustu. Ki canimda cok tatlidir normalde ben dayandiysam heleki yarim saat dayandiysam herkes dayanir
Aynen canım çok ağrı olmuyomuş rahatladım biraz teşekkür ederim ya rahatlattığınız için

Adet sancıları var aşırı uyku ve yorgunluk bir de yemeği ocağa koyana kadar sırt ağrısı oldu baya sende durum ne duyguş
Bnm sanki hafif bi bel ağrım var çok degl ama özellikle ayakta durunca biraz hissedyrm kuzu adet sancılarım bugn 3 kere yokladı kısa kısa bidaha olmadı şimdilik uyku hali bndede oluyor dünde sölmiştm hatta dolgunluk hissediyormusun

Son düzenleme:
Evet canım aynen doluluk var

BEn mesela göbegimi çekerim genelde hayat felsefem budur şu anda çekemiyorum istesemde tam doluluk yeri sezeryan bölümünde bnm senn demi orada bebgm birde adet sancısı gün boyu mu
Ahahah çekecek göbüşkom kalmadı kız :)) seninki o sertlik gazdan gazdan :)))) canım adet sancısı bazen oluyo mesela şuan belim kasıklarım tam adet sancısı modunda
Teo bu belirtileri beğendi
İnşallah fos çıkmaz

Ahahah çekecek göbüşkom kalmadı kız :)) seninki o sertlik gazdan gazdan :)))) canım adet sancısı bazen oluyo mesela şuan belim kasıklarım tam adet sancısı modunda

İnşallah fos çıkmaz
Bnm bugn o kdr gazım yoktu şükür anladm bbgm hadi bakalım hyrlısı haktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…