Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askolar nabersiniz ben eşim çok geç geldi gorevden 9 gibi yemeğini verdim Cay içtik derken zaman geçmiş yorgundu uyumuş hemen bende yarın kontrolum var reglda bitti duşumu aldım birazda heyecan var
Kuzu biz iyiyiz sen nasılsın? Hadi hayırlı haberlerle

LaRisaCca kafama takıldı burdan biriyle özelden konuşuyorduk adeti 11 12 gün gecikmiş ilk geciktiğinde yani 03.02 tarihinde test yapmış beta 0.0 bugün de tekrar test yapmış bu seferde 18 çıkmış ama kanamam var falan yazmış sence kimyasal olabilir mi veya geç döllenme çok kafama takıldı

Bende 2 tane var. Sabah yola çıksam ikindide orda olurum testi bırakıp dönerim
Ahahah gelirsen bi kahve içer ziyafete oturur öyle gidersin artık
Canım 0 dan 18 e yükseliyorsa gebelik var yükseldikten sonra düşmeye başladıysa kanama başladıysa yüksek ihtimal kimyasaldır ama dr a gitmeli progesteron a bakılmalı gerekirse proluton iğne yaptırırlar

Pazar günü gelmisti biraz kesildi demiş bugün yine gelmiş doktora gitmişte tahliller çıkana kadar mesai bitmiş yarın gidecekmiş

Pazar günü gelmisti biraz kesildi demiş bugün yine gelmiş doktora gitmişte tahliller çıkana kadar mesai bitmiş yarın gidecekmiş
E nabızdan baksın canım ordan görür eğer hcg düşmüşse 18 in altına kimyasal.. yükselmiş ama kanama varsa acil progestan proluton başlayacak

E nabızdan baksın canım ordan görür eğer hcg düşmüşse 18 in altına kimyasal.. yükselmiş ama kanama varsa acil progestan proluton başlayacak
Asko şimdi ilk yaptırdığında 0.0 çıkmış bugün yaptırınca 18 çıkmış ondan merak ettim çok kafama takıldı

nazeninnazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…