Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyyy var işteeeee ooohhh yaşasın valla maşallah suphanallahhhhh canım benımmmm hayırlı uğurlu olsun
YAaa balımmm çok tşk ederm darısı kan sonuçlarının güzelce artmasına inşallah ilkindede böyle gördüm snra kötü oldu inşallah olmaz bunda
Ayy çok guzelll hayırlı uğurlu olsun hemen eltine at bu resmi
Kız ynmdaydı direk gösterdm inşallah devmı gelirde attıgım havayla kalmam sagol balımmm sndende güzel hbrler glck az kaldı
Ne zaman kan vereceksin
Bbgm belkim yarın acile gidip veririm yada pzrtesi direk veririm işe gitmedn bi test saha var koyulaşmışmı diye bakcm :)
Çokkça beğen butonuna bastım sayyyy ayyy çok sevindim canım sağlıkla al kucağına inşallah
Balımm hadii sende git ve cücüşlerini al bol bol konuş onlarla şimdiden herşey güzel olck
Yaaaaaaaaaaa canım beniiiiiimmmm ayyy ta ben heyecanlandııııımmm Hemen kan veeeeeer
Kuzummm cok teşekkr edermmm kan vermicm hemen bbgm beklicm biraz ilki gibi olmasındn korkuyorum açıkcası o yzdn beklicmm
edaecoo bak iyi ki dötünü kesmemisiz
İyiki iyiki yoksa dötsüz kalacktm

Doğru diyosun canım bu doktor yüzünden eşim ben ve evliliğim zarar görüyor hsgden sonrada yasak veriliyor mu ya önceden çektirdim ama hatırlamıyorum
3 gün yasak vermişti bana sonra serbest

Bi sorun mu var mış, neden öyle olmuş
Sağlık sorunu varsa hiç lafımız yok ama Yani canı çekmemişse pess diyorum, Yok Daha Neler
Skrkz17 kız açıklama yap çekmiş çekmiş ama diyemiyor çekiniyor

yaaaa süperrrr ne güzel haberler veriyorsunuz böyleeee..topiğin bahtsızlığı kbugün kırıldı sağlıkla ilerlesin canım
DARISI sizlere bebeklerimmm bnmmm hadi arkamızdan durmadn gelin rabbim herkese göstersn kimseyi mahrum bırakmasın Şimdi bnm tek istedgm o kuzu ilkindede gördm ama kursagımda kaldı bunda inşallah saglıkla devm eder
Yaaaa maşallah cok sevindimmm hemen kan ver kos kosss
Çok tşk ederim cnmm bnmmm kan da vericm ama iki iüç gün geçsin de inşallah
Güzl dileklerin için çok tşk ederim cnm. bnm ALLAH razı olsun kuzum aynen öyle kimseyi duymıcm inşallah hepmz çok güzl sonuçlar verelim inşallah rabbim nasip etsn bnce hiç birimiz duymamalıyız

Bi sorun mu var mış, neden öyle olmuş
Sağlık sorunu varsa hiç lafımız yok ama Yani canı çekmemişse pess diyorum, Yok Daha Neler
Yok canım tüpe başladım yasak verdi yumurta toplamadan sonra ohss oldum o zamanda yasakladı yasaklamasada yapamazdım yumurtalıklarım çok ağrıyordu hasta oldum sonra zaten hastalık bitti hsg çektirdim 10 gün cinsel ilişki yok dedi

Toplam n kadar ücret ödediniz asko

Ozmn ben sustum geçmiş olsun canım, bu çilelerimizin hepsi hayırlı bir evlat için. İnşallah en kısa zamanda bizlerde nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…