Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Edacığımmmmm canım benim
Tebrik ederim kuzummmm
Hayatının Aşkı Yolda Geliyor
Tebrik ederim.
ALLAHIM kucağına Almayı nasip etsin inşallah
Sagol bbgmm allah razı olsun O aşktan hiç birimiz mahrum kalmayalım en en en güzel şekilde sizlere olsun canlarım Amin inşallah bu sfer bu saglıkla ilerler kuzum

Amaaaa yaaa bu topik ne güzel haberler verdi bana
LaRisaCca çifte fındık kurtları maşallahhh
edaecoo kuzum çok sevindim sağlıcakla ilerlesin gebeliğin.
haddiii bakalım diğer kızlar hayırlısı ile güzel haberler tez zamanda sizde verin

Hayırlı olsun inşallah çok duygulandım .@LaRisaCca sanada hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağınıza alın dualarınıza talibiz gebelerin duası kabul olur derler
Çok tşk ederim balımmm bnnm allah razı olsun tbkidee söylemenize bile gerek yok her daim inşallah bizmkide saglıkla ilerler rabbm nasip etsn herkese inşallah
Toplam n kadar ücret ödediniz asko
BBgm bunda 4.500 transfer ücreti ödedim. 482 tl lucrin aldım birde haftada bir kere 170 tl mi ne prolutex alıyorduk dger ilaçları yazdırdık hep ilk tüp bebek başlamasında toplam dondurma ile beraber 15 bini buldu ilaçlarla beraber

Hmm anladım canımm sen şimdi ne aşamadasın peki
2 hafta önce histeroskopi oldum bu ay cyclo progynava kullanıyorum. Önümüzdeki ay bir şey kullanmayacağım. Ameliyattan sonraki 2. Adette görüşelim dedi. Tedavi o zaman belli olacak

Anladim canım sonuçu güzel oldu

SAgol balım allah razı olsun inşallah hepmz verck bu hbrleri birde sglıcakla hepmz kucagımıza alırsk ne mutlu bize

ELTİM GELDi hemşire dedi kasıklarını bi kontrol ediyim baktı sanki şiş degl dedi bebek olsa şişerdi bütün morelimin içine sıçtı
Yuh daha 1 mm falan benim 5. haftadan sonra çok hafif bi şişme başlamıştı ama kalça kemiği daha çabuk genişliyor. Kilom aynı olduğu halde kotlar dar geliyordu 6. Haftada

Kızlarrrrrrrrrr ölücem şimdiii
Allahııım gözlerim parladııı maşallah sana bak dedik dimi bundan sonra hiiiiç aklına kötü bişey getirmiyosun her şey düzgünce ilerleyecek Allahın izniyle, şenlikler başlasııın, açtınız yolu geliyoruz peşinizdeen
büyük ihtimal yanlış sonuç aldın cnm instagramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ve you tubeda paylaşımları var istersen onlara bak en doğru bilgiyi ordan alırsın
Ay tüh ya, bakıyım onlara da sen nası yapıyosun ovülasyon testlerini kısaca nelere dikkat etmem gerektiki

Yaaaa gerçekten olacak mı o günler gelecek mi Geçen gün rüyamda testten teste koşuyordum, iyice kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…