Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Y yesilcayyy canım mikroçip ile tüp bebek yapanların ve cipsiz yapanların gebe kalma oranlarında hiçbir fark yokmus birkac makale okudum bunla ilgili
Doğrudur belki de Larisacım ..Doktor önerince yapılması lazım deyince tekrarlayan başarısızlıklar olunca deneyelim tamam diyorsun

Teşekkürler bilgiler için☺Yaşım 35, durumum sizden biraz farklı ama ngs konusunda çok ümitliyim Tekrar hayal kırıklığı yaşamamak adına araştırma yapıyorum malum doktorlardan bir yere kadar öğrenebiliyoruz,arkadaşlar dalga geçiyor valla çok kırıldım onlara daha da birşey yazmam. Benim bir arkadaşımın durumu da sizinkisine çok benziyor, inşallah sonumuz güzel olur darısı başımıza

Kız yok ne dalgası kim dalga geçiyor bu ödülleri sayfada almayan kalmadı eğlenmek için denk getirdik mi yaparız maksat sizi gulumsetmek
C Capanin Gururu Teyom geri alalım odulumuzu altın kaplamaydi üstelik ama neyse

Aaa bize mi canım. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim. Hiç öyle bir amacım yoktu. Tabiki hepimiz soruyoruz. En doğal hakkın.

Her türlü konu itinayla araştırılır, istatistik çıkarılırBebişi tutturunca da ödülümü istiyorum Bu kadar azimle olacak değil mi, olacak olacak diyin
Olacak tbki kuzu ama bak poztf olmk çok önemli ben bi kez daha bu konuya çok çok dğru olarak bakıyorum herşey pskolojide bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…