Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bize mi canım. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim. Hiç öyle bir amacım yoktu. Tabiki hepimiz soruyoruz. En doğal hakkın.
Estagfurullah ben yanlış anlamış olabilirim, sıkıntılı günler geçiriyorum şakaları anlamamışımdır siz beni mazur görün
Olacak tbki kuzu ama bak poztf olmk çok önemli ben bi kez daha bu konuya çok çok dğru olarak bakıyorum herşey pskolojide bitiyor
ben de o yüzden kafam en rahat şekilde tedaviye başlamak istiyorum onun için uğraşıyorum,birçok şey netleşmiş durumda kafamda,bu hafta doktorumla da görüşme yapacağım yine, rahat olmak güvende hissetmek en önemlisi,umudum çok artık gün geçtikçe daha rahat olacağım konusunda

Biz herzaman yanındayız canım konu ne olursa olsun bunu sakın unutma

Aynen öyle canmm bak ben ilkinde çok ama çok stresliydim bundada bi o kdr rahat ama keşke o ilkinde de bu kdr raht olsaydım ama nasip kısmet bazı işler blrsnn önce allahın izni snra doktorum snrada bnm morelim bana bu çift çizgiyi gösterdi burada kafamı o kdr dagıttım ki kızlar sagolsun çok motive etti bni allah hepsndn razı olsun sndende aynı performansı bekliyoruz biz her zmn buradayız kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…