Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
edaecoo Y yesilcayyy melinda- Whiterose89 Omur-un Hatunu C Cerenn92 Bolovia F Fatmazell74 A archi88

Yaaa o zaman bende alıyım deniyim ne olacak ki

Kilodan catlayanlar
L Limonlu Su

Haftada kaç tane kullanacaksın?

Bu ilacı daha önce kullanmadıysan dikkatli kullan. 20 çok yüksek değil demek ki birden yükseldiyse stres etkili stres yapmamaya çalış sürekli mutlu olacağın bir isle meşgul ol. Benimki yüksek değil sadece bi kere 39 a çıkmıştı ozaman verdi doktor haftada iki gün sabah akşam içeceksin demişti tabi yan etkilerini okuyunca güvenemedim 1 tane içeyim dedim içmez olaydım yerimden kalkamadım ya. Başka bir doktora gittim hemen oda bu hiç bir günde iki tane alınır mı dedi 3 günde bir yarim içeceksin demişti bana bende bi kere yarim içtim ondan sonra hiç içmedim. Stres yapmama ya çalıştım çok şükür 6 ya düşmüştü. Bi doktorda bana bu hormon çok değişken aç ve tokkende farklılık gösterebilir demişti. Dikkat et aman tam alayım deme

Evet kuzum kullanıyorum yanma hissi olmadı bnde hiç iyiyim şimdilik bbgm günde 3 kez alıyorum fitil olarak Bi kere yanma olmuştu glba bir dha olmadı Snde sürekli mi oluyor.. Olabildiğince içeri ittir öyle daha etkisi olur

Annem bugün bim den alt açma takımı pijama takımı 2 tane zıbın almış içim gitti çok güzeller Ogün Bi arkadaş ta getirdi 2 tane zıbın diğeri 2 patik bir zıbın getirmiş ama kulaklı böyle desenli Polar gibi Bi arkadaş yelek almış cocugumun eşyaları oluyor evde çok değişik hissettim gözlerim doluyor her dolabı açtığımda Allahm sag salim gelsinler inşallah ve her zmn dicem kafayı yedi demeyin sizlere de nasip etsn en kısa zamandaaaaa en kısa zmnda Aa hemdeee yarında itibaren bol bol dua edin bebeklerim bizde ediyor olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…