- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #82.941
Hadi inşallah aklına yatarsa bebişine vesile olur canımTamam kuzum bakıcam aynen araştırayım çok sağol
Aaa olmaz o zaman sana evet. Ya ilaç alıcaksın ya bekliceksim geçmesni larimmKapatim bari
Denedim onu porti gebelikte koku hassasiyetim oldu ya mahfetti beni midem bulandı
Üzülmesin minnoşlarTeyzoşları için duacılar ama teyzoşları yastabizi üzüyor
Bn bugn ilk defa suyu az içtim yine şişkinlik ten öldüğüm Bi gündü göbegm baya var su bile içemedim kaldı ki doğru düzgün bsy de yemedm arada oluyor bana böyle yarın su işini telafi etmem lazım dün de Bi o kdr fazla içmiştim
Ne demek canım rica ederim
Yok hayatım sürekli içiyorum gebelikte baş ağrısı çok normal
Şifa olsun canım
Ahahahah caps gibi yeminle
Ben de yaptımm duyguş şifa olsun
Allah kabul etsin canım
Oyyy güle güle kullansın minnoşun annesieksilmesin artsın inşallah
Bana acımıyosun yeğenlerine de mi acımıyorsun
Alacağın olsun halloş
Hemde nasıl hepimizi aklında tutuyor destek oluyor saolsunLari herkesi hamis birakcak insallah super bir danisman
Bir daha yatmadan önce iç kuzuş o zmn etki etmez rahat edersinAyy keşke bilseydim yatarken içerdim öğlen içtim
Bilmezmiyim BilmezmiyimHerkesin hafızasına kazınmış eltinkıymetini bil canım böyle bi eltiye sahip olduğun için
Doğru diyorsun canım yumurtalar çok etkileniyormuş psikolojiden bazen duygu dalgalanmalarım oluyor herşeye geç kalmış hissediyorumAglamak Bazn iyidir kuzumm açılırsın ama kendini çok harap etme bak stres olma inşallah gerek kalmaz ama diğer ay büyük ay morelin yüksek gitmelisin
Kullanılır ama çok dökme mazallah kayarsın köpüklü oluyor baya cnkü canımDün durunun beyaz sabun kokulu sıvı sabununu almıştım yaa tahriş etti ellerimi galiba çok fena oldu. Birde 1.5 lt mi ne. Yer silmeye kullanılır dimi ona kullanayım bari
Kasıkta ağrı ve uyuşma hissi var ama göbek çevresinde de bir şeyler oluyor şaşırdımKuzuş bnm kasıkların agırmıştı hatta bazen hala kasıkların agırıyor göbegm de agrı yok
Saol Asko öyle yapamBir daha yatmadan önce iç kuzuş o zmn etki etmez rahat edersin
Hiç öyle düşünme belkide senin vesilen tüp bebek olucak bilemezsin kuzum rabbim bide sana ikiz verirse bütün dertlerini unutturur bugünlerine güleceğin günler gelsin inşallah cnım bnmmDoğru diyorsun canım yumurtalar çok etkileniyormuş psikolojiden bazen duygu dalgalanmalarım oluyor herşeye geç kalmış hissediyorum
Çamaşır yıka.. paspas battaniye gibi şeylere duş jeli falan koyuyorum benDün durunun beyaz sabun kokulu sıvı sabununu almıştım yaa tahriş etti ellerimi galiba çok fena oldu. Birde 1.5 lt mi ne. Yer silmeye kullanılır dimi ona kullanayım bari
İçeride biri olblr seço arada tıklatKasıkta ağrı ve uyuşma hissi var ama göbek çevresinde de bir şeyler oluyor şaşırdım
Yaa o kadar olduğunu hissediyorum kiİçeride biri olblr seço arada tıklat
Hadi inşallah canım bnm inşallah az kaldı ya ben bu topikte çogu kişinin peş peşe güzel haberleri vereceginden eminim rabbim yaşadığın kötü günleri unutursunYaa o kadar olduğunu hissediyorum kisadece üzülmemek için kendime çaktırmıyorum perşembe kontrolüm var testte çıkmasa bile rahim kalın desin en azından
İlaç aldım karanlıkta uzandım bekliyorum geçer inşallahHadi inşallah aklına yatarsa bebişine vesile olur canım
Aaa olmaz o zaman sana evet. Ya ilaç alıcaksın ya bekliceksim geçmesni larimm
İnşallah teyzoşumuzÜzülmesin minnoşlarDaha iyi olucaz inşallah
Kız sen niye ödem tutuyosun böyle kabızlık problemin de varsa Dr a söyle bunuBn bugn ilk defa suyu az içtim yine şişkinlik ten öldüğüm Bi gündü göbegm baya var su bile içemedim kaldı ki doğru düzgün bsy de yemedm arada oluyor bana böyle yarın su işini telafi etmem lazım dün de Bi o kdr fazla içmiştimatamadım glba onu
Sanada şifa olsun bbgmmm
Arada bndede baş ağrısı oluyor vallahi
Amin güzel teyzemizzz senin cücüşler inin daha güzelleri olsun inşallahben henüz hiç bisey almadım almıcam da daha biraz zaman geçsin öyle inşallah
Yegenlerim ayrıı bizim işimiz analarıyla
Gelin la kesmeyenin ?
Rabbim sizden de razı olsun canım tez vakitte kavuşasınız yavrularınızaHemde nasıl hepimizi aklında tutuyor destek oluyor saolsun
Aşko yerleri kaygan yapar durulama suyu geçmen gerekir lavabo ovalarken kullanDün durunun beyaz sabun kokulu sıvı sabununu almıştım yaa tahriş etti ellerimi galiba çok fena oldu. Birde 1.5 lt mi ne. Yer silmeye kullanılır dimi ona kullanayım bari
İyi akşamlar canımİyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?