• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana sanki olmamış gibi geliyor canım hiç bişey yok çünkü 🤷‍♀️
Canım biz de olmamış gibi geliyordu üfürükten teyyare bulup seviniyorduk vallahi bak
deliiii kızzz sen dötünü koruyacak şeyler yaparsn bzden sana zarar gelmez :KK70: hala mı kızz vallahi dayak yiceksnnn :sinirli: ayyy cuma bebişkonu gör nasıl hareket ediyor izleee hayran hayrann :cry:
Çok tatlılar de mi 🤗

Ne zaman başladı canım belirtileriniz peki
Önce birşey yoktu 5.-6. günlerde bende sık idrara çıkma başladı ssnırım ikiz olduğundan . Ama gaz ve ara ara adet sancısı duyguda da bende de oluyordu. O zaten adet öncesi de olduğundan belirtiden saymadık bile

Geçecek canım 3. Ay dolmadan rahatlayacaksın inşallah 🤗 lekelenmen yok di mi

Bugün 4🤔 yarın çarş . Cuma günü haber var :KK76:
Çok şükür yok:dua::KK200: işte geçen hafta biraz oldu çok korkuttu bizi :KK57: Kan sulandırıcı kullanıyorum her zaman olabilirmiş bunlara alışmam lazım:KK57: dün biraz kasık ağrım vardı ama o da normalmiş, bugün yok
deliiii kızzz sen dötünü koruyacak şeyler yaparsn bzden sana zarar gelmez :KK70: hala mı kızz vallahi dayak yiceksnnn :sinirli: ayyy cuma bebişkonu gör nasıl hareket ediyor izleee hayran hayrann :cry:
yaaaaaaa ama kızıyorsunuz:confused::KK70:Ah merakla bekliyorum kıpır kıpır halini görmek için :dua: :dua: :dua: :KK200: Sizin sonraki kontroller ne zaman bakayım, ikili tarama testi yapılacak değil mi sırada o var

Çok şükür yok:dua::KK200: işte geçen hafta biraz oldu çok korkuttu bizi :KK57: Kan sulandırıcı kullanıyorum her zaman olabilirmiş bunlara alışmam lazım:KK57: dün biraz kasık ağrım vardı ama o da normalmiş, bugün yok

yaaaaaaa ama kızıyorsunuz:confused::KK70:Ah merakla bekliyorum kıpır kıpır halini görmek için :dua: :dua: :dua: :KK200: Sizin sonraki kontroller ne zaman bakayım, ikili tarama testi yapılacak değil mi sırada o var
bnm pazrtesi günü randevum var perinatolog a gidicm cnm ikili taraama için simge de çarşamba gidicek ebru ya peş peşeyiz ikimizde o zmn yaptırırz glba :KK49: inşallah herhangi br sorun çıkmaz :dua::dua: yok yok kızmayız korkma sen canım :KK70: rabbim hep sevindirsn kuzucum

Aşkım biz sana niye kızalım 🤗😁 sadece yok yere kendini üzmene üzülüyoruz o yüzden 😁 evet canım 11-14 haftalarda ikili tarama yapılıyor benim kontrolüm haftaya inşallah 🤗 ense kalınlığına filan bakılacak heyecanla bekliyorum 😍

LaRisaCca LaRisaCca yazmış kuzuş bnde çok su içmekten sık idrara gidiyordum gaz vardı ve arada adet sancısı hatta bn reglden bi önceki gün bayaaa adet sancısı çektm dedm haa tmm oldum olucammmm
Bakalım canım çok arada kasığım batıyor şuan onun dışında yok gibi ama onu progestanda yapıyor olabilir

bnm pazrtesi günü randevum var perinatolog a gidicm cnm ikili taraama için simge de çarşamba gidicek ebru ya peş peşeyiz ikimizde o zmn yaptırırz glba :KK49: inşallah herhangi br sorun çıkmaz :dua::dua: yok yok kızmayız korkma sen canım :KK70: rabbim hep sevindirsn kuzucum
Yok kız çarşamba nerden çıktı 23 nisan cuma günü 😁

Önce birşey yoktu 5.-6. günlerde bende sık idrara çıkma başladı ssnırım ikiz olduğundan . Ama gaz ve ara ara adet sancısı duyguda da bende de oluyordu. O zaten adet öncesi de olduğundan belirtiden saymadık bile
Benimde arada kasığım batıyor bakalım canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin tek duam bu 🙏 olmadı kalanları yaptırırım dedim oda olmadı bende adanaya 😂

Benimde arada kasığım batıyor bakalım canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin tek duam bu 🙏 olmadı kalanları yaptırırım dedim oda olmadı bende adanaya 😂
Yok hayatım Allah gerek ettirmesin oldu inşallah oldu 🤗için rahat olsun
bu sfer bn aldım sendeki unutkanlıgı mazur gör :KK70: :KK70:
Eee bu işler parayla değil sırayla 😁😁😁😁

Back
X