- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biz de olmamış gibi geliyordu üfürükten teyyare bulup seviniyorduk vallahi bakBana sanki olmamış gibi geliyor canım hiç bişey yok çünkü![]()
Çok tatlılar de mideliiii kızzz sen dötünü koruyacak şeyler yaparsn bzden sana zarar gelmezhala mı kızz vallahi dayak yiceksnnn
ayyy cuma bebişkonu gör nasıl hareket ediyor izleee hayran hayrann
![]()
bizzzde böyleydk bizdeee çok normallll hissetmemen canım bnmm bizim de dün dedik ya belirtilerimiz yoktuBana sanki olmamış gibi geliyor canım hiç bişey yok çünkü![]()
He kız orda hemen ayırırlarpasaj olmaz en iyisi kapalı çarşı![]()
![]()
hemde nasıll istiyorum ki sürekli görelimmmCanım biz de olmamış gibi geliyordu üfürükten teyyare bulup seviniyorduk vallahi bak
Çok tatlılar de mi![]()
Bakalım canım az kaldıCanım biz de olmamış gibi geliyordu üfürükten teyyare bulup seviniyorduk vallahi bak
Ne zaman başladı canım belirtileriniz pekibizzzde böyleydk bizdeee çok normallll hissetmemen canım bnmm bizim de dün dedik ya belirtilerimiz yoktu
Önce birşey yoktu 5.-6. günlerde bende sık idrara çıkma başladı ssnırım ikiz olduğundan . Ama gaz ve ara ara adet sancısı duyguda da bende de oluyordu. O zaten adet öncesi de olduğundan belirtiden saymadık bileNe zaman başladı canım belirtileriniz peki
Çok şükür yokGeçecek canım 3. Ay dolmadan rahatlayacaksın inşallahlekelenmen yok di mi
Bugün 4yarın çarş . Cuma günü haber var
![]()
yaaaaaaa ama kızıyorsunuzdeliiii kızzz sen dötünü koruyacak şeyler yaparsn bzden sana zarar gelmezhala mı kızz vallahi dayak yiceksnnn
ayyy cuma bebişkonu gör nasıl hareket ediyor izleee hayran hayrann
![]()
Ne zaman başladı canım belirtileriniz peki
bnm pazrtesi günü randevum var perinatolog a gidicm cnm ikili taraama için simge de çarşamba gidicek ebru ya peş peşeyiz ikimizde o zmn yaptırırz glbaÇok şükür yokişte geçen hafta biraz oldu çok korkuttu bizi
Kan sulandırıcı kullanıyorum her zaman olabilirmiş bunlara alışmam lazım
dün biraz kasık ağrım vardı ama o da normalmiş, bugün yok
yaaaaaaa ama kızıyorsunuzAh merakla bekliyorum kıpır kıpır halini görmek için
![]()
![]()
![]()
Sizin sonraki kontroller ne zaman bakayım, ikili tarama testi yapılacak değil mi sırada o var
Aşkım biz sana niye kızalımÇok şükür yokişte geçen hafta biraz oldu çok korkuttu bizi
Kan sulandırıcı kullanıyorum her zaman olabilirmiş bunlara alışmam lazım
dün biraz kasık ağrım vardı ama o da normalmiş, bugün yok
yaaaaaaa ama kızıyorsunuzAh merakla bekliyorum kıpır kıpır halini görmek için
![]()
![]()
![]()
Sizin sonraki kontroller ne zaman bakayım, ikili tarama testi yapılacak değil mi sırada o var
Bakalım canım çok arada kasığım batıyor şuan onun dışında yok gibi ama onu progestanda yapıyor olabilirLaRisaCca yazmış kuzuş bnde çok su içmekten sık idrara gidiyordum gaz vardı ve arada adet sancısı hatta bn reglden bi önceki gün bayaaa adet sancısı çektm dedm haa tmm oldum olucammmm
Yok kız çarşamba nerden çıktı 23 nisan cuma günübnm pazrtesi günü randevum var perinatolog a gidicm cnm ikili taraama için simge de çarşamba gidicek ebru ya peş peşeyiz ikimizde o zmn yaptırırz glbainşallah herhangi br sorun çıkmaz
yok yok kızmayız korkma sen canım
rabbim hep sevindirsn kuzucum
Benimde arada kasığım batıyor bakalım canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin tek duam buÖnce birşey yoktu 5.-6. günlerde bende sık idrara çıkma başladı ssnırım ikiz olduğundan . Ama gaz ve ara ara adet sancısı duyguda da bende de oluyordu. O zaten adet öncesi de olduğundan belirtiden saymadık bile
bu sfer bn aldım sendeki unutkanlıgı mazur görYok kız çarşamba nerden çıktı 23 nisan cuma günü![]()
olblr canm bzde kullandık estorfem de kullandık hatta normal yani ilaçlarında yan etkileri varBakalım canım çok arada kasığım batıyor şuan onun dışında yok gibi ama onu progestanda yapıyor olabilir
Yok hayatım Allah gerek ettirmesin oldu inşallah olduBenimde arada kasığım batıyor bakalım canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin tek duam buolmadı kalanları yaptırırım dedim oda olmadı bende adanaya
![]()
Eee bu işler parayla değil sıraylabu sfer bn aldım sendeki unutkanlıgı mazur gör![]()
![]()