- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.061
Canım kurumryveli yulaf yedim sut döktüm üstüne. Sen hala çubuk mu geçmedi mi daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kurumryveli yulaf yedim sut döktüm üstüne. Sen hala çubuk mu geçmedi mi daha
afyt olsun balımmm doydunn mu bariiiCanım kurumryveli yulaf yedim sut döktüm üstüne. Sen hala çubuk mu geçmedi mi daha
Tabak büyük, kase mi sandınafyt olsun balımmm doydunn mu bariii![]()
![]()
bn paşabahçenin cam biberonunu gördüm yaa acaba nasıldırKızlar hamile olanlar ve olmasa da şimdiden üç beş birşey almak isteyenler için söylüyorum.
Bugün şok a bebek ürünleri geldi![]()
doayabilirsin sen vallahi az yiyorsnnKaseyle doyar mıyım kız ben![]()
Kuzu gittim yeğenime rn pahalısı neyse onu aldım bir heveslebn paşabahçenin cam biberonunu gördüm yaa acaba nasıldır
Sen öyle san sessiz ve derinden geliyorumdoayabilirsin sen vallahi az yiyorsnn![]()
tmm öyle yapayım o zmn kuzuşKuzu gittim yeğenime rn pahalısı neyse onu aldım bir hevesle1 ay sonra kırıldı ,o yüzden cam biberonda ,ikili geliyor bimden almıştım sanırım mis gibi , onlardan stok edecem ucuz. Bi tane 2 li almıştım cinsiyetler belli olsun bir iki tane daha alacam . Yani boşa 40 tl koyma
Sen öyle san sessiz ve derinden geliyorum![]()
Evet kuzum ben aşılamamda da kullandım o zamanda yapıyorduolblr canm bzde kullandık estorfem de kullandık hatta normal yani ilaçlarında yan etkileri var
Henüz almadım ama duyguş hamurla oldukça mesafeliyim inan bir de ikizim diye kaynanam 100 kilo olursun filan diyor ve bunu ciddi söylüyortmm öyle yapayım o zmn kuzuş
yaaa ksn kilo almamşsındır yeme beni![]()
Amin inşallah canımYok hayatım Allah gerek ettirmesin oldu inşallah olduiçin rahat olsun
Biz korunmadık yine de sonuç tüpAmin inşallah canımgerçekten çok zor süreçlermiş Rabbim kimseyi sınamasın inşallah
ilk evlendiğimde hemen olacak gibi korundum birde
![]()
Asko anemi olduğu için devamlılığı doktor kontrolüne falan diyor beyaz ilik kani azalıyor sürekli gitmesine rağmen başka doktorlar hiç bişi dememistiÇok geçmiş olsun canım. Anemiden olduğunu sanmıyorumdayımınkızı da anemi ama onda hiç böyle birşey olmuyor
Kuzu benim bi arkadaşım var parmağıyla basrırınca çökme oluyordu öyle bir ödem. Dr bunu araştırdı istediğim birşey değildi dedi.kız kabızdı kıza lavman yaptılar lavmana rağmen wc yapamayınca başka bir Dr geldi parmağını sokmak zorunda kaldı çünkü kabız olduğu için kızın sancıları başladı. Neyse parmak meselesinden sonra kurumuş kısım çıktı ve lavman yapıldı kız wc ye çıktı sonra kasılma önleyici verdiler. Dr dediki bir daha seni doğuma kadar böyle görmek istemiyorum. İlaç kullandı doğuma kadar
Doğru diyorsunBiz korunmadık yine de sonuç tüp![]()
Günaydın bebişim, aminnnnnGünaydın canım kızlar
Giderek çoğalacağımız ağzımızın tadıyla geçecek nice ramazanlar görelim Allah kabul etsin oruclarimizi dualarımızı insallah![]()
Çok geçmiş olsun canım benimAsko anemi olduğu için devamlılığı doktor kontrolüne falan diyor beyaz ilik kani azalıyor sürekli gitmesine rağmen başka doktorlar hiç bişi dememisti
Akdeniz anemisi mi canımAsko anemi olduğu için devamlılığı doktor kontrolüne falan diyor beyaz ilik kani azalıyor sürekli gitmesine rağmen başka doktorlar hiç bişi dememisti