• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bn paşabahçenin cam biberonunu gördüm yaa acaba nasıldır
Kuzu gittim yeğenime rn pahalısı neyse onu aldım bir hevesle 😁 1 ay sonra kırıldı ,o yüzden cam biberonda ,ikili geliyor bimden almıştım sanırım mis gibi , onlardan stok edecem ucuz. Bi tane 2 li almıştım cinsiyetler belli olsun bir iki tane daha alacam . Yani boşa 40 tl koyma
doayabilirsin sen vallahi az yiyorsnn :110:
Sen öyle san sessiz ve derinden geliyorum 😂

Kuzu gittim yeğenime rn pahalısı neyse onu aldım bir hevesle 😁 1 ay sonra kırıldı ,o yüzden cam biberonda ,ikili geliyor bimden almıştım sanırım mis gibi , onlardan stok edecem ucuz. Bi tane 2 li almıştım cinsiyetler belli olsun bir iki tane daha alacam . Yani boşa 40 tl koyma

Sen öyle san sessiz ve derinden geliyorum 😂
tmm öyle yapayım o zmn kuzuş :KK49:

yaaa ksn kilo almamşsındır yeme beni :KK70:

tmm öyle yapayım o zmn kuzuş :KK49:

yaaa ksn kilo almamşsındır yeme beni :KK70:
Henüz almadım ama duyguş hamurla oldukça mesafeliyim inan bir de ikizim diye kaynanam 100 kilo olursun filan diyor ve bunu ciddi söylüyor 😂😂 o yüzden hırs yaptım en sağlıklı şekilde kilo alacam

Çok geçmiş olsun canım. Anemiden olduğunu sanmıyorum 🤔 dayımınkızı da anemi ama onda hiç böyle birşey olmuyor

Kuzu benim bi arkadaşım var parmağıyla basrırınca çökme oluyordu öyle bir ödem. Dr bunu araştırdı istediğim birşey değildi dedi.kız kabızdı kıza lavman yaptılar lavmana rağmen wc yapamayınca başka bir Dr geldi parmağını sokmak zorunda kaldı çünkü kabız olduğu için kızın sancıları başladı. Neyse parmak meselesinden sonra kurumuş kısım çıktı ve lavman yapıldı kız wc ye çıktı sonra kasılma önleyici verdiler. Dr dediki bir daha seni doğuma kadar böyle görmek istemiyorum. İlaç kullandı doğuma kadar
Asko anemi olduğu için devamlılığı doktor kontrolüne falan diyor beyaz ilik kani azalıyor sürekli gitmesine rağmen başka doktorlar hiç bişi dememisti

Günaydın canım kızlar 🌺
Giderek çoğalacağımız ağzımızın tadıyla geçecek nice ramazanlar görelim Allah kabul etsin oruclarimizi dualarımızı insallah 🙏
Günaydın bebişim, aminnnnn 🤗🤗 nasılsın bugün
Asko anemi olduğu için devamlılığı doktor kontrolüne falan diyor beyaz ilik kani azalıyor sürekli gitmesine rağmen başka doktorlar hiç bişi dememisti
Çok geçmiş olsun canım benim 😔 inşallah rabbim şifasını versin tez vakitte

Back
X