Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam güzel hatunlar nasılsınız bakalım?? :))
Bugün Tüp bebek sözleşmesini sigortaya verdik, bakalım ne kadar indirim yapılacak... Mayısta transfere kadar netleşir herşey.
Yalnız birşey takıldı aklıma, bu ayın 2 sinde regl olmalıydım 1 haftadır akıntım çok açık kahverengi, ped koymuyorum bile, çok enretesan, ilk defa yaşıyorum böyle birşey. Başına gelen var mı acaba?

Çok sevindim canım, hadi hayırlı olsun. Adet düzeni ilaçlara , strese göre değişkenlik gösteriyor canım. Hormonlar uçan sineğin kanadından etkilenir vaziyette

Evet dinlememek gerek ama 12 gündür her gün belirti arıyoruz sivilcelerim çıktı diye adet diyorum ama daha önceki belirtilerin hepsi kayboldu çünkü

Çok sevindim canım, hadi hayırlı olsun. Adet düzeni ilaçlara , strese göre değişkenlik gösteriyor canım. Hormonlar uçan sineğin kanadından etkilenir vaziyette
Canım teşekkür ediyorum, bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete derler ama inş hayırlısı olur
Haklısın canım da ortaokuldan beridir regl olurum hiç böyle olmadı, ondan şaştım kaldım. Normalde kanamam 5 gün sürer çünkü, dolu dolu hem de.. Sen ne yaptın cnm ne aşamadasın :)

bekliyoring

Kuzu Bi sonucun belli olsaydı o zmn başladasaydın
Bebegim zaten olumlu olursa da devam edeceğim, hem ertele ertele yeter yaz geliyo halim kötü hormonlardan aşırı kötü hissediyorum. Olumlu olursa gebelik için liste değişecek

Spor salonuna da gidiyordum bugun itibari ile kapandi ama yeme icme odem atma yollari bi versin liste bakalım dedim

sağol canım

e kuzu sonucun belli olsun ona göre başla. ben de birgün hamile olursam sağlıklı ve kilo almadan besleneyim diye düşünüyorum. Kuzenim diyetisyen
İşte bebeğim keske hamilelikle olsa ama suan ki ruh ve beden halim kötü. Yaz da geliyo e kilo da etkiliyor tedaviyi biliyosun, olumlu olursa direk gebelik icin liste olusturcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…