Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok heyecanlı az cok belli olur artık cinsiyetleri
Tam 1 ay sonra olacak kuzum transferim ramazan bayramına denk gelecek gibi duruyor bakalım hayırlısı oruç iftar sahur arasında geçiyor zaman
Aynen ben de o yüzden çok heyecanlıyım canım zaman öyle hızlı akıyor ki transferini kaçırmayalım istedim. Bayram çocuğu olacak seninki
Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim o dediğini yaşamayan yok Skrkz17 nin adeti resmen gecikti transfer öncesi. Stres yapıyor hep bunu. Rahat ol
vermez miyim zaten siz istemeseniz de soluğu burda alıyom
Hahah hoşgeldin canım
Evet dinlememek gerek ama 12 gündür her gün belirti arıyoruz sivilcelerim çıktı diye adet diyorum ama daha önceki belirtilerin hepsi kayboldu çünkü
Canım test yapacak mısın bugün heyecanla seni bekliyorum
Spor salonuna da gidiyordum bugun itibari ile kapandi ama yeme icme odem atma yollari bi versin liste bakalım dedim
İnternette bir sürü ödem attırıcı tarif dolaşıyor onlara baksana
Günaydınlar canım.
inşallah kuzum ya
Hayırlısıyla tez zamanda gelsin
Günaydın canım amin inşallah

Canım bu konuda iki fikrim var bi prolaktin değerine baktır istersen çünkü benim prolaktinim yükseldiğinde böyle dediğin gibi leke leke gelmişti birde bende tüp bebeğe başladım dondurulmuş transfer oldum 2 adet bekletiyorlar genelde 2. Adetim olmadı diye çok stres yaptım 40 küsür günlerde geldi normalde 28 30 günde gelirdi prolaktin yükselmesinde de stres çok önemli buarada stres hormonu diye de geçiyor stres yapma canım tedavin hayırlı olsun

Günaydın canım amin inşallah

Amin kuzum. Başkent üniversitesi ne gitmeye karar verdim. Bakalım bugün randevu alcam. Hem hastane rahim filmini cektiririm hem tüp bebek merkezi olan biyer diye orayı düşündüm bakalım neler olacak. Bide doktor bana adetin 7. Günü çektir rahim filmini demisti ama daha geç yazmışsın kuzum gecikmem degilmi.

Ben 11. Gün çekildim genelde o günlerde çekildiğini biliyorum ama tabi sen dr un ne dediyse onu uygula canım o daha iyi bilir

Ben 11. Gün çekildim genelde o günlerde çekildiğini biliyorum ama tabi sen dr un ne dediyse onu uygula canım o daha iyi bilir
Bakalım cumartesi günü için randevu aldım yeni doktor. Bakalım ne diyecek tedavi süreci için. Rahim filmine gerek yok dermiş bide sonra kocayla papaz oluruz artık

Sabah yaptım maalesef negatif zaten bugün 13. Gün kesin sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…