Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi suru ilaç kullanıyorum canım benim, ayni zamanda ne yararli ne zararli bilemiyoruz ki. Bisey bile aninda hormonlari alt ust ediyor, yoksa internette var biliyorum

Sabah yaptım maalesef negatif zaten bugün 13. Gün kesin sonuç
Çok üzüldüm canım . İnşallah bu ay yeni döneminde gebelik müjdeni alırsın
Bi suru ilaç kullanıyorum canım benim, ayni zamanda ne yararli ne zararli bilemiyoruz ki. Bisey bile aninda hormonlari alt ust ediyor, yoksa internette var biliyorum
Progestan kullanıyorsan o da geciktirir canım

Çok üzüldüm canım . İnşallah bu ay yeni döneminde gebelik müjdeni alırsın

Progestan kullanıyorsan o da geciktirir canım
İnş ne diyelim bu sayfada biri de 13. Gün sabah negatifi görüp akşam pozitif görmüş ama bende o şans yok bence

Canım o da gebe değil

Ohohoooooo kimleri görüyorumm portim gelmiş
Larimmm bugün dünün acısıyla 6:30 da kalktım bidaha uyuyamadım hatim grubundaki cüZleri bitirdim bu saate kadar şükür, yemek dünden kaldı evde temiz. Şimdi akşama kadar yuvarlanmaca

Larimmm bugün dünün acısıyla 6:30 da kalktım bidaha uyuyamadım hatim grubundaki cüZleri bitirdim bu saate kadar şükür, yemek dünden kaldı evde temiz. Şimdi akşama kadar yuvarlanmaca
Kız akşama kadar uyuma ha ben de cüzleri bitimek için ramazanın başlamasını bekledim niyeyse bugün akşam banyo yapcam sonra da okurum kısmetse

Kız akşama kadar uyuma ha ben de cüzleri bitimek için ramazanın başlamasını bekledim niyeyse bugün akşam banyo yapcam sonra da okurum kısmetse
E accık şekerleme yaparımm larimm olsun daha zamanı var okursun bende erken kalkınca öyle aklıma geldi sen nasılsın

Haklısın canım benim, bugün biraz daha arttı kırmızılarım geliyooo :))))
Skrkz17 canım adetin kaç gün gecikti?

Günaydın canım benim
E accık şekerleme yaparımm larimm olsun daha zamanı var okursun bende erken kalkınca öyle aklıma geldi sen nasılsın
İyiyim ben de kuzucum yuvarlanıyorum napim
merhaba bbgm nasılsnnn kahvaltını yaptın mı
İyiyim kuzum sen nasılsın? Evet yaptım sen de yedin mi birşeyler
Hmm, o ne zaman çıkacak canım benim
10 günü var daha canım

Ahh canım benim, çok sevindim senin adına, kaç gün oldu transferin? Benim de gecen ay tüp kontrolüm vardı, sağ tıkalı belli olmuştu, bu ay geçsin dedi, sanırım sizlerin dedediği gibi dinlendirme oluyor... Progesteron fitil kullanmıştım en son; negatifi görünce yaklaşık 10 gündür kullanmıyorum. Fazla geldi galiba bünyeme...

Bugün 5.günüm canım bana dinlendirmeyi yumurta topladıktan sonra yaptı canım eğer çok yumurtan toplanırsa ohss riskine karşı senide belki dinlendirme yaparlar progestan benide aşılamamda geciktirmişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…