- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.441
Bi suru ilaç kullanıyorum canım benim, ayni zamanda ne yararli ne zararli bilemiyoruz ki. Bisey bile aninda hormonlari alt ust ediyor, yoksa internette var biliyorumAynen ben de o yüzden çok heyecanlıyım canımzaman öyle hızlı akıyor ki transferini kaçırmayalım istedim. Bayram çocuğu olacak seninki
Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindimo dediğini yaşamayan yok Skrkz17 nin adeti resmen gecikti transfer öncesi. Stres yapıyor hep bunu. Rahat ol
Hahah hoşgeldin canım
Canım test yapacak mısın bugünheyecanla seni bekliyorum
İnternette bir sürü ödem attırıcı tarif dolaşıyor onlara baksana
Günaydın canımamin inşallah
Sabah yaptım maalesef negatif zaten bugün 13. Gün kesin sonuç
Progestan kullanıyorsan o da geciktirir canımBi suru ilaç kullanıyorum canım benim, ayni zamanda ne yararli ne zararli bilemiyoruz ki. Bisey bile aninda hormonlari alt ust ediyor, yoksa internette var biliyorum
İnş ne diyelim bu sayfada biri de 13. Gün sabah negatifi görüp akşam pozitif görmüş ama bende o şans yok benceÇok üzüldüm canım . İnşallah bu ay yeni döneminde gebelik müjdeni alırsın
Progestan kullanıyorsan o da geciktirir canım
Canım o da gebe değilİnş ne diyelim bu sayfada biri de 13. Gün sabah negatifi görüp akşam pozitif görmüş ama bende o şans yok bence
Ohohoooooo kimleri görüyorumm portim gelmişGünaydınnn
Larimmm bugün dünün acısıyla 6:30 da kalktım bidaha uyuyamadımCanım o da gebe değil
Ohohoooooo kimleri görüyorumm portim gelmiş
Kız akşama kadar uyuma haLarimmm bugün dünün acısıyla 6:30 da kalktım bidaha uyuyamadımhatim grubundaki cüZleri bitirdim bu saate kadar şükür, yemek dünden kaldı evde temiz. Şimdi akşama kadar yuvarlanmaca
E accık şekerleme yaparımm larimmKız akşama kadar uyuma haben de cüzleri bitimek için ramazanın başlamasını bekledim niyeyse bugün akşam banyo yapcam sonra da okurum kısmetse
merhaba bbgm nasılsnnn kahvaltını yaptın mıOo fıstık anne
Hmm, o ne zaman çıkacak canım benimEşimin hasar testi sonucuna göre tüp bebeğe başlama zamanını
Başlasak da uzun protokol olacak canım.
Haklısın canım benim, bugün biraz daha arttı kırmızılarım geliyooo :))))Aynen ben de o yüzden çok heyecanlıyım canımzaman öyle hızlı akıyor ki transferini kaçırmayalım istedim. Bayram çocuğu olacak seninki
Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindimo dediğini yaşamayan yok Skrkz17 nin adeti resmen gecikti transfer öncesi. Stres yapıyor hep bunu. Rahat ol
Günaydın canım benimGunaydin
İyiyim ben de kuzucum yuvarlanıyorum napimE accık şekerleme yaparımm larimmolsun daha zamanı var okursun bende erken kalkınca öyle aklıma geldi sen nasılsın
İyiyim kuzum sen nasılsın? Evet yaptımmerhaba bbgm nasılsnnn kahvaltını yaptın mı
10 günü var daha canımHmm, o ne zaman çıkacak canım benim
yedm kuzu süt içtim muz yedm tuzlu cubuk gömdümGünaydın canım benim
İyiyim ben de kuzucum yuvarlanıyorum napim
İyiyim kuzum sen nasılsın? Evet yaptımsen de yedin mi birşeyler
10 günü var daha canım
Ahh canım benim, çok sevindim senin adına, kaç gün oldu transferin? Benim de gecen ay tüp kontrolüm vardı, sağ tıkalı belli olmuştu, bu ay geçsin dedi, sanırım sizlerin dedediği gibi dinlendirme oluyor... Progesteron fitil kullanmıştım en son; negatifi görünce yaklaşık 10 gündür kullanmıyorum. Fazla geldi galiba bünyeme...Canım bu konuda iki fikrim var bi prolaktin değerine baktır istersen çünkü benim prolaktinim yükseldiğinde böyle dediğin gibi leke leke gelmişti birde bende tüp bebeğe başladım dondurulmuş transfer oldum 2 adet bekletiyorlar genelde 2. Adetim olmadı diye çok stres yaptım 40 küsür günlerde geldi normalde 28 30 günde gelirdi prolaktin yükselmesinde de stres çok önemli buarada stres hormonu diye de geçiyor stres yapma canım tedavin hayırlı olsun
yedm kuzu süt içtim muz yedm tuzlu cubuk gömdüm
Canım normalde 28 30 gün arasında olurdum o zaman 43. Gün geldi sen düşünHaklısın canım benim, bugün biraz daha arttı kırmızılarım geliyooo :))))
Skrkz17 canım adetin kaç gün gecikti?
Ben bile kriz geçirmiştimCanım normalde 28 30 gün arasında olurdum o zaman 43. Gün geldi sen düşün
Bugün 5.günüm canımAhh canım benim, çok sevindim senin adına, kaç gün oldu transferin? Benim de gecen ay tüp kontrolüm vardı, sağ tıkalı belli olmuştu, bu ay geçsin dedi, sanırım sizlerin dedediği gibi dinlendirme oluyor... Progesteron fitil kullanmıştım en son; negatifi görünce yaklaşık 10 gündür kullanmıyorum. Fazla geldi galiba bünyeme...
Bide beni düşününBen bile kriz geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?