- 4 Temmuz 2018
- 4.150
- 7.956
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.581
Oooo bizimki onu benden önce öğrenmiştirKız suss taktik öğretmekendini nasıl bulacağını anlatıyor bak
Olmayycımmmmmdedi ve 100 kg girdi doğuma
Biz de o yüzden adını X koyduk
Sen de öylesin canım benimDiyorum sana çok güçlü kadınsın diye sen keşke yakın olsaydık tanışabşlseydik seninle eminim çok yardımcı olurdun destek olurdun burdan da oluyorsun ama canlı canlı daha güzelzaten seni C Capanin Gururu Teyom edaecoo ve H halleycik ç8k merak ediyorum çok tatlısınız
Umarım önceden anlayıp nickleri kaydetmemiştirİyi oldu söylediğin valla ben yazardım açık açık hiç aklıma gelmezdi
Canım çok geçmiş olsun çok şükür bununla kalsınKızçeler babam yanlışlıkla antibiyotik yutmuş, alerjisi var. Onu acile götürdüm geldim.Serum kendine getirdi şükür
Tam da onu düşünüyordumUmarım önceden anlayıp nickleri kaydetmemiştir
Sağol canım benim. Allah razı olsun. Bugün geçsin demişsin hayırdır canımCanım çok geçmiş olsun çok şükür bununla kalsın
Neyse bizden önce kafaya takacağıTam da onu düşünüyordum
Kendimi iyi hissetmiyorum bugün. Adetim bitti ama hala kasık ve bel ağrım var sanki yeniden adet olacakmışım gibi moralim bozuldu kist falan mı var acaba ramazandan sonra gidicem doktora ama içim içimi yiyor sabahtan beriSağol canım benim. Allah razı olsun. Bugün geçsin demişsin hayırdır canım
kafayı bozduk bz yemeklerle artık rüyamıza da giriyorKızlar rüyamda pastane Sandwich ekmeğinin arasına beyaz peynir domates koyup yiyorum Allah ım nasıl mutluyum yerkenuyandım ki ağzımda tadı var
Yumurtlaman erken olabilir mi canım, geçen birisi yazmıştı bazen adet bitimi hemen yumurta oluyor diyeKendimi iyi hissetmiyorum bugün. Adetim bitti ama hala kasık ve bel ağrım var sanki yeniden adet olacakmışım gibi moralim bozuldu kist falan mı var acaba ramazandan sonra gidicem doktora ama içim içimi yiyor sabahtan beri
evet kuzucum maalesfHamd olsun canım iyi şükür. Rabbim gönlüne ferahlık versin canım
Allah razı olsun canım
Kabul etmesek de artık yaşlanıyorlar canım. İnan hastanede sanki çocuk gibiydi.
LaRisaCca sağol kuzucum
bnce çok çok güzek çıkcak ve bay x başlıcak tedaviyeeeeeeSağol canım benim inşallah, kalbim küt küt
Amin çok sağol canım benim
Aynen öyle canımevet kuzucum maalesfbu bir gerçek elimizden geldigince dkkt edicez onlaraa napalımm yeterki iyi olsunlar
Üç kağıt değil ekmek dönüyor
Sen de çok tatlısın canım benim inşallah bir gün reelde de tanışmak nasip olurDiyorum sana çok güçlü kadınsın diye sen keşke yakın olsaydık tanışabşlseydik seninle eminim çok yardımcı olurdun destek olurdun burdan da oluyorsun ama canlı canlı daha güzelzaten seni C Capanin Gururu Teyom edaecoo ve H halleycik ç8k merak ediyorum çok tatlısınız
Günaydın bebişimGünaydınnn
Bugün çok çabuk geçsin inşallah ayrılamıyorum
Oooo bizimki onu benden önce öğrenmiştiro bizi harbiyeye götürürde koca şelaleden susuz getirir
Ay Allah korusun 99 olsan yeter
Canım adet bitimi vücuttan yumurta atılır değerlendirKendimi iyi hissetmiyorum bugün. Adetim bitti ama hala kasık ve bel ağrım var sanki yeniden adet olacakmışım gibi moralim bozuldu kist falan mı var acaba ramazandan sonra gidicem doktora ama içim içimi yiyor sabahtan beri
Ya duyguş resmen ağzımda Sandwich tadıyla uyandım yakafayı bozduk bz yemeklerle artık rüyamıza da giriyor
Oy sende guclusunDiyorum sana çok güçlü kadınsın diye sen keşke yakın olsaydık tanışabşlseydik seninle eminim çok yardımcı olurdun destek olurdun burdan da oluyorsun ama canlı canlı daha güzelzaten seni C Capanin Gururu Teyom edaecoo ve H halleycik ç8k merak ediyorum çok tatlısınız
Bence gitmemiştir daha
Anacığım benim nick de çok açık, kim olduğumu kesin bilecekDaha kaç fırın ekmek yemem lazım
Sen de çok tatlısın canım benim inşallah bir gün reelde de tanışmak nasip olur
Günaydın bebişim
Kimden ayrılamıyorsun canım
Öyle valla cin gibi cinnn
Kızzz sen hamile kal sana edeceğim duaları gör sen
Seço kaşındı
Canım adet bitimi vücuttan yumurta atılır değerlendir
Ya duyguş resmen ağzımda Sandwich tadıyla uyandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?