- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.201
Oyy kuuzmm yarasin sanaaaUyumuşum halloş günlerdir çok yorulmuştum sanırım dinlenmeye ihtiyacım vardı
Cok iyi yapmissin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy kuuzmm yarasin sanaaaUyumuşum halloş günlerdir çok yorulmuştum sanırım dinlenmeye ihtiyacım vardı
Sen ne yaptın işleri toparlayabildin miOyy kuuzmm yarasin sanaaa
Cok iyi yapmissin
GunaydinlarGÜ
N
O
Ne uyumuşum be![]()
Gelemeden uyuya kaldı
çok şükür iyiyiz bizde canım. ahhh ne az kaldı maşallah.Ay ben ne yapayım kafamı kaldıramıyorumgün sayıyoruz teyzesi. Sen nasılsınn?
Kan değerlerine galiba çarşamba bakacak canım açlık şekerine falanCanım kan değerlerini bilemediğimden bilemiyorum. Benim durumuma göre elevit yeterli geldi
![]()
Komik şeyler izle kuzum ben öyle yapmıştım zaten ilaç etkisiyle duyguların tuhaf oluyoım benim çok güzel anlatmıssın
Ne kadar güzel özetlemişsin çok teşekkür ederimMart ayında toplandı benimde yumurtalarım donduruldu 2 adet dinlendirme verdi. Evet çoğu kişi 2.adet gecikiyor diyor ben de hazırlıklıyım aslında buna o yüzden bu ay yumurtlamayı takip ettim sırf bu yüzden
bakalım nasip ne zamana
o araştırma huuyu bende de var şuna bu verilmiş bana neden verilmedi acaba tutarmı tutmaz mı diye çok doğru söylüyorsun her hastanın kendine özgü tedavi şekli ayrı ayrı güvenmek gerek.
Verdiğin tavsiye içinde ayrıca sağol ben dizi film falan ayarladdım şimdiden transfer zamanı moralimi yüksek tutacak şeylerhakkımızdan hayırlısı olsun
![]()
İnşallahhh canım tek duam buinşallah canm rabbm nasip etisn kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah![]()
ayyy sağolllOyyy sonunda sonuna geldim
C Capanin Gururu Teyom çok güzel haber inşallah yakın zamanda seninde imzada günleri göreceğiz
Skrkz17 Gözünüz aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah
aysunayy üzülme canım elbet vardır bir vakti.
Sağolasın canım
Hoşgeldin canımGunaydinlar❤herkese
Hadi hayırlısı olsun canımKan değerlerine galiba çarşamba bakacak canım açlık şekerine falan
Tüno beybTünoooooooooooooooo![]()
Sağlık ocağı hepiciğini yapıyor bebeğimLaRisaCca test isterse aile hekimliğinde yapılıyor mu onlar, yoksa hastanede mi yaptırmam gerekecek
Ooo yansın gecelerrrrrrrriğnemi yaptırdımmmbaşlasın rokoko
![]()
![]()
Yarin tatilmis ya uzuldum ne guzel alisiyordum calismayaSen ne yaptın işleri toparlayabildin mi![]()
ay sevindim ya, hastanedeki asık suratlı sekreteri görmek istemiyorum da. Özelde de yaptıramam biliyorsun malum sebeplerdenHoşgeldin canım
Hadi hayırlısı olsun canım
Tüno beyb
Sağlık ocağı hepiciğini yapıyor bebeğim
Ooo yansın gecelerrrrrrrr![]()
biz köye gideceğiz bir aksilik olmazsaYarin tatilmis ya uzuldum ne guzel alisiyordum calismaya![]()

Hahah sen zaten hiç sevmezsin tatilleriYarin tatilmis ya uzuldum ne guzel alisiyordum calismaya![]()
Zaten sekreter değiller profesör hepsiay sevindim ya, hastanedeki asık suratlı sekreteri görmek istemiyorum da. Özelde de yaptıramam biliyorsun malum sebeplerden![]()
![]()
Orda bir köy var uzakta o köy bizim de köyümüzdür