- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.281
kuzum önceki iki kan testini de aynı yerde mi vermiştin? Hadi bu mübarek günde değerin yükselmiş olsun inşallahKizlar idrar testim koyulasti neden ki ben kann vermeye gidiyorum...duramayacağım silinmişti en son cizgi.. degeeim 34 ten 28 e düşmüştü..en alttakini simdi yaptimEki Görüntüle 2832033
Ayni yerde aynı saatte vermiştim canim...kuzum önceki iki kan testini de aynı yerde mi vermiştin? Hadi bu mübarek günde değerin yükselmiş olsun inşallah
De ki oraya getirme beni bakaramadı canım, kızdırmak da istemediğimden bekliyorum
Canım pijama takımı gibi şeyleri bence gözle görmeden almamak lazım çünkü beden kalıbı dar ya da çok geniş olabilirSabah beri alışveriş sitelerinde bebek malzemeler, hastane çantası ile ilgili ürünler, bebek odası ürünleri, Lohusa takımları pijama takımları vs. vs. herşey bakıp 1 tane beğenemedim...
Gözlwerimde kapanıyorrrrr
He ya pardonneden 4 die heveslendiriyorsun 3 gün evdeymmm
Eşyayla duygusal bağ kurmayı yasaklıyorum sanabn henüz bakmadm hiçç nası şeyler var blmyrmmm ama yavaş yavaş bsyleri olmaaya başladı annem bir tane mont almış bir bnm bebeklik battaniyem alt açmam ve bir tane zıbınım 2 tane önlgüm varmış hiç kullanmadıgım dün annem onları verdi oturdum ağladım
Ahahahha kısıra bir süre es veriyoruz
Kuzum dünden dolma sarma cacık var. Onları yiyeceğiz ama tatlı olarak güllaç varbugn kü mönümmmmmmm patates kızartması, kabak ve patlıcan kızartması soğan halkası tarhana çorbası salata sizinkiler nelerrrrrr
Canım benim folidoce kullanıyordum ben.Kızlar bana folik asit tavsiyesi verir misin?
Ellerine sağlık canım çok güzel mönüKemik sulu tarhana çorbası kuru fasulye Pirinç pilavı kaşık salatası birde canım çok çekti acı kapya biberli meze
Kocikonun ağrısı var zorla yediriyorum yemek balım
Ohhh sonunda sen de hergün evde yemek yapacaksınkıyamam ya kuzum. kaç yıldır anneme yakın oturuyorum sağolsun çok yardımcı. Bu yaz uzak bir yere taşınacağız nasip olursa, üzülüyorum
Hadi ellerine sağlık canım benimben çıkıyorummmmmmmmm markete uğrıcam malzemelerimi alıp eve geçicem yemek yapıcammmmmhayırlı iftarlar beybilerrr
Canım bir yandan değerin yükselirken iğnenin de etkisi geçiyordu muhtemelen.. hcgdeki dengesizlik de ondan olmuştur.Kizlar idrar testim koyulasti neden ki ben kann vermeye gidiyorum...duramayacağım silinmişti en son cizgi.. degeeim 34 ten 28 e düşmüştü..en alttakini simdi yaptimEki Görüntüle 2832033
Sokakta yürüyorum avare avare kafam duygularim cok karışık.. Kan verdim sonuc bekliyorum..o cizgi neden birden koyulasti yükselmiştir demiDe ki oraya getirme beni bak
Canım pijama takımı gibi şeyleri bence gözle görmeden almamak lazım çünkü beden kalıbı dar ya da çok geniş olabilir
He ya pardon
Eşyayla duygusal bağ kurmayı yasaklıyorum sana
Kuzum dünden dolma sarma cacık var. Onları yiyeceğiz ama tatlı olarak güllaç var
Canım benim folidoce kullanıyordum ben.
Ellerine sağlık canım çok güzel mönü
Ohhh sonunda sen de hergün evde yemek yapacaksın
Hadi ellerine sağlık canım benimAfiyet olsun
Canım bir yandan değerin yükselirken iğnenin de etkisi geçiyordu muhtemelen.. hcgdeki dengesizlik de ondan olmuştur.
Cok komikya yeter su kelimeyi(infertilite)duymayalim artik
Hadi yarabbim şu mübarek günlerde yüzüne baksın canım bnm kalbindekini nasip etsin sanaKizlar idrar testim koyulasti neden ki ben kann vermeye gidiyorum...duramayacağım silinmişti en son cizgi.. degeeim 34 ten 28 e düşmüştü..en alttakini simdi yaptimEki Görüntüle 2832033
Sen daha yeni ben 24 e giriyorum yarınabn henüz bakmadm hiçç nası şeyler var blmyrmmm ama yavaş yavaş bsyleri olmaaya başladı annem bir tane mont almış bir bnm bebeklik battaniyem alt açmam ve bir tane zıbınım 2 tane önlgüm varmış hiç kullanmadıgım dün annem onları verdi oturdum ağladım
Bu gün kaynanamdandı yemekler ama yasakları duyunca köye kaçmışlar yemeksiz kaldıkbugn kü mönümmmmmmm patates kızartması, kabak ve patlıcan kızartması soğan halkası tarhana çorbası salata sizinkiler nelerrrrrr
Canım 1 senedir dışarı çıkıp alışveriş yaptığım yokDe ki oraya getirme beni bak
Canım pijama takımı gibi şeyleri bence gözle görmeden almamak lazım çünkü beden kalıbı dar ya da çok geniş olabilir
He ya pardon
Eşyayla duygusal bağ kurmayı yasaklıyorum sana
Kuzum dünden dolma sarma cacık var. Onları yiyeceğiz ama tatlı olarak güllaç var
Canım benim folidoce kullanıyordum ben.
Ellerine sağlık canım çok güzel mönü
Ohhh sonunda sen de hergün evde yemek yapacaksın
Hadi ellerine sağlık canım benimAfiyet olsun
Canım bir yandan değerin yükselirken iğnenin de etkisi geçiyordu muhtemelen.. hcgdeki dengesizlik de ondan olmuştur.
Canım benim o haftalarda pek olmadı ama kız kardeşim acaba altıma mı kaçıyorum die sürekli soruyordu onun çok akıntısı oldu doktor enfeksiyon demişti ona oda benden 4 hafta geride.
Sonucu merakla bekliyorum canım inşallah artmıştır güzel haber gelirSokakta yürüyorum avare avare kafam duygularim cok karışık.. Kan verdim sonuc bekliyorum..o cizgi neden birden koyulasti yükselmiştir demi
Yani canim arttı ise sevinmeli miyim...onu bile bilmiyorumSonucu merakla bekliyorum canım inşallah artmıştır güzel haber gelir
Birde o var tabi. En erkende sanırım p.tesi netleşir. Sonuç ne zman çıkacakmışYani canim arttı ise sevinmeli miyim...onu bile bilmiyorum
1 saate cikar..Birde o var tabi. En erkende sanırım p.tesi netleşir. Sonuç ne zman çıkacakmış
Canım evet ilk gebeliklerimde akıntım su gibi oluyordu ama bu gebeliğimde akıntım sarımsı beyaz renkte oluyor. Sürekli günlük ped değiştiriyorum.
Canım inşallah bebişin inat etmiş tutunmuştur böyle düşünelim böyle olsun inşallahSokakta yürüyorum avare avare kafam duygularim cok karışık.. Kan verdim sonuc bekliyorum..o cizgi neden birden koyulasti yükselmiştir demi
Hahahaah ben de sandım ki annen sana almış ilk gebelikte saklamış, sen şimdi görünce duygulandınLaRisaCca balkitom eşyalarla bağ kurmadım bnm eşyalarım olunca kötü oldum annem cocugum saklamış öyle birden hüzünlendim ne çok bekliyorlar aslında evlatlarının evladını görmeyi ztn hormonlar oynak anladın sen bni
Oyyy bebişim gelin alın
Kız evde makarna yapıverseneBu gün kaynanamdandı yemekler ama yasakları duyunca köye kaçmışlar yemeksiz kaldık
O yüzden eşim pizza yeriz dedi
Valla ben böyle birşeyi güvenip netten alamam. Her bebek eşyasını alırım ama hamilelikte vücut ölçümüz değişiyor ,güvenemem. Bir de bebeğime ne giydireceğimi görmem lazım dokunmam lazımCanım 1 senedir dışarı çıkıp alışveriş yaptığım yokvakitte yok ama bakalkm ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?