• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar idrar testim koyulasti neden ki ben kann vermeye gidiyorum...duramayacağım silinmişti en son cizgi.. degeeim 34 ten 28 e düşmüştü..en alttakini simdi yaptim
20210422_165138.jpg

Kizlar idrar testim koyulasti neden ki ben kann vermeye gidiyorum...duramayacağım silinmişti en son cizgi.. degeeim 34 ten 28 e düşmüştü..en alttakini simdi yaptimEki Görüntüle 2832033
kuzum önceki iki kan testini de aynı yerde mi vermiştin? Hadi bu mübarek günde değerin yükselmiş olsun inşallah :KK200:

aramadı canım, kızdırmak da istemediğimden bekliyorum :KK70:
De ki oraya getirme beni bak 😂😂
Sabah beri alışveriş sitelerinde bebek malzemeler, hastane çantası ile ilgili ürünler, bebek odası ürünleri, Lohusa takımları pijama takımları vs. vs. herşey bakıp 1 tane beğenemedim...
Gözlwerimde kapanıyorrrrr :uykucu::uykucu:
Canım pijama takımı gibi şeyleri bence gözle görmeden almamak lazım çünkü beden kalıbı dar ya da çok geniş olabilir
neden 4 die heveslendiriyorsun 3 gün evdeymmm :rolleyes: :KK70: :KK70:
He ya pardon 😂
bn henüz bakmadm hiçç nası şeyler var blmyrmmm ama yavaş yavaş bsyleri olmaaya başladı annem bir tane mont almış bir bnm bebeklik battaniyem alt açmam ve bir tane zıbınım 2 tane önlgüm varmış hiç kullanmadıgım dün annem onları verdi oturdum ağladım :KK70::KK51::KK61:
Eşyayla duygusal bağ kurmayı yasaklıyorum sana 😂
Kızlar ne gördüm bugün :KK70: kısırdan soğudum :KK70:Eki Görüntüle 2831913
Ahahahha kısıra bir süre es veriyoruz 😂😂
bugn kü mönümmmmmmm patates kızartması, kabak ve patlıcan kızartması soğan halkası tarhana çorbası salata sizinkiler nelerrrrrr :KK51::KK47:
Kuzum dünden dolma sarma cacık var. Onları yiyeceğiz ama tatlı olarak güllaç var 🤗
Kızlar bana folik asit tavsiyesi verir misin?
Canım benim folidoce kullanıyordum ben.
Kemik sulu tarhana çorbası kuru fasulye Pirinç pilavı kaşık salatası birde canım çok çekti acı kapya biberli meze 😋

Kocikonun ağrısı var zorla yediriyorum yemek balım
Ellerine sağlık canım çok güzel mönü 🤗
kıyamam ya kuzum. kaç yıldır anneme yakın oturuyorum sağolsun çok yardımcı. Bu yaz uzak bir yere taşınacağız nasip olursa, üzülüyorum
Ohhh sonunda sen de hergün evde yemek yapacaksın 😂😂
ben çıkıyorummmmmmmmm markete uğrıcam malzemelerimi alıp eve geçicem yemek yapıcammmmm :KK36: :KK36: :KK55: hayırlı iftarlar beybilerrr
Hadi ellerine sağlık canım benim 🤗 Afiyet olsun
Kizlar idrar testim koyulasti neden ki ben kann vermeye gidiyorum...duramayacağım silinmişti en son cizgi.. degeeim 34 ten 28 e düşmüştü..en alttakini simdi yaptimEki Görüntüle 2832033
Canım bir yandan değerin yükselirken iğnenin de etkisi geçiyordu muhtemelen.. hcgdeki dengesizlik de ondan olmuştur.

Canım pijama takımı gibi şeyleri bence gözle görmeden almamak lazım çünkü beden kalıbı dar ya da çok geniş olabilir

He ya pardon 😂

Kuzum dünden dolma sarma cacık var. Onları yiyeceğiz ama tatlı olarak güllaç var 🤗

Canım bir yandan değerin yükselirken iğnenin de etkisi geçiyordu muhtemelen.. hcgdeki dengesizlik de ondan olmuştur.
Sokakta yürüyorum avare avare kafam duygularim cok karışık.. Kan verdim sonuc bekliyorum..o cizgi neden birden koyulasti yükselmiştir demi

Hadi yarabbim şu mübarek günlerde yüzüne baksın canım bnm kalbindekini nasip etsin sana 🤲

bn henüz bakmadm hiçç nası şeyler var blmyrmmm ama yavaş yavaş bsyleri olmaaya başladı annem bir tane mont almış bir bnm bebeklik battaniyem alt açmam ve bir tane zıbınım 2 tane önlgüm varmış hiç kullanmadıgım dün annem onları verdi oturdum ağladım :KK70::KK51::KK61:
Sen daha yeni ben 24 e giriyorum yarına 🙈 bir büyük boy bavul doldu 🙈 babasıda elinde ki işler bitince başlıcak oğluşuna 🥰 dün vitrin camında bebek takım görmüş dayanamamış girmiş 2 takım ve ev patiği almış 🥰🥰

bugn kü mönümmmmmmm patates kızartması, kabak ve patlıcan kızartması soğan halkası tarhana çorbası salata sizinkiler nelerrrrrr :KK51::KK47:
Bu gün kaynanamdandı yemekler ama yasakları duyunca köye kaçmışlar yemeksiz kaldık 🙈
O yüzden eşim pizza yeriz dedi 🙈

He ya pardon 😂

Canım 1 senedir dışarı çıkıp alışveriş yaptığım yok 🙈 vakitte yok ama bakalkm ne olacak

Kızlar LaRisaCca LaRisaCca ve edaecoo edaecoo aynı haftalarda olduğumuz için size sormak istiyorum..Gün içinde akıntınız oluyor mu saydam böyle hafif veya renkte kokusuz iç çamaşırı ıslatacak şekilde
Canım benim o haftalarda pek olmadı ama kız kardeşim acaba altıma mı kaçıyorum die sürekli soruyordu onun çok akıntısı oldu doktor enfeksiyon demişti ona oda benden 4 hafta geride.

Sokakta yürüyorum avare avare kafam duygularim cok karışık.. Kan verdim sonuc bekliyorum..o cizgi neden birden koyulasti yükselmiştir demi
Sonucu merakla bekliyorum canım inşallah artmıştır güzel haber gelir

Birde o var tabi. En erkende sanırım p.tesi netleşir. Sonuç ne zman çıkacakmış
1 saate cikar..
Hastane yarin kan testi istedi gene yaptıracağım.. Ben simdi istlrar testinde koyulasma gorunce gitmek istedim..Peki yarin artış olursa sevinmeli miyim

Kızlar LaRisaCca LaRisaCca ve edaecoo edaecoo aynı haftalarda olduğumuz için size sormak istiyorum..Gün içinde akıntınız oluyor mu saydam böyle hafif veya renkte kokusuz iç çamaşırı ıslatacak şekilde
Canım evet ilk gebeliklerimde akıntım su gibi oluyordu ama bu gebeliğimde akıntım sarımsı beyaz renkte oluyor. Sürekli günlük ped değiştiriyorum.
Canım inşallah bebişin inat etmiş tutunmuştur böyle düşünelim böyle olsun inşallah 🤗
LaRisaCca LaRisaCca balkitom eşyalarla bağ kurmadım bnm eşyalarım olunca kötü oldum annem cocugum saklamış öyle birden hüzünlendim ne çok bekliyorlar aslında evlatlarının evladını görmeyi ztn hormonlar oynak anladın sen bni 😂😂
Hahahaah ben de sandım ki annen sana almış ilk gebelikte saklamış, sen şimdi görünce duygulandın 😂😂😂
Neeeeee eee güllaç mıııııı 😏😏😏😏😏 LaRisaCca LaRisaCca cabuk bana da getirrr
Oyyy bebişim gelin alın 😂😂😂😂 fazla yaptım
Bu gün kaynanamdandı yemekler ama yasakları duyunca köye kaçmışlar yemeksiz kaldık 🙈
O yüzden eşim pizza yeriz dedi 🙈
Kız evde makarna yapıversene 😂 seni hamurcu
Canım 1 senedir dışarı çıkıp alışveriş yaptığım yok 🙈 vakitte yok ama bakalkm ne olacak
Valla ben böyle birşeyi güvenip netten alamam. Her bebek eşyasını alırım ama hamilelikte vücut ölçümüz değişiyor ,güvenemem. Bir de bebeğime ne giydireceğimi görmem lazım dokunmam lazım 😂

Back
X