Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz kuzum çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın sana da çok geçmiş olsun balım

Çok ii yapmış cnm elini şu ara çok kullanmazsın iyi olur
Yok canım yapıp dagıttım hepsini biz yemedik

Kızlar valla öğlen tansiyonum 4.6 ya düştü dahs şimdi şimdi 5.4 filan olmaya başladı. Baş ağrısı ve yorgunlukla uzandım gün boyu.
Siz ne alemdesiniz
Aaaa gerçekten mii ay Bnm tansiyon düşüklüğümden de baya düşmüş Bn onda bile kötü olmuştum seni düşünemiyorum bile çok dkkt et kndne

Kıyamam

Her ihtimalde cikmasi lazimdi ama kapali olmasina gerek yokki

Günaydınnn mutlu pazarlar

Günaydın canlarım
Çok ii yapmış cnm elini şu ara çok kullanmazsın iyi olur
Yok canım yapıp dagıttım hepsini biz yemedik
Kullanamıyorum ki sakat gibi geziyorum evde kaynanam bizde kaldı sağolsun o baya bir yemekti mutfak toplamaydı yaptı birşeyler
Aaaa gerçekten mii ay Bnm tansiyon düşüklüğümden de baya düşmüş Bn onda bile kötü olmuştum seni düşünemiyorum bile çok dkkt et kndne
Gerçekten kuzum. Şimdi 6 lara yükseldi bin şükür. İyiye gidiyor.
Afyt olsun canm menü saglam
Sağol bebişim
Kızlar iğneden sonra ağrı durumları nasıl oldu sizde bugün 5. Günüm lavaboya bile zor giriyorum ağrıdan olur diyorlar ama bu kadar oluyor mu
Canım ağrı oluyor normaldir. Gebelik semptomları da gösterir vücudunu dinleme çok

Cok gecmis olsun canim tansiyonun nasil peki kaynana sagolsun kiz

Yavrm yaa gelince her şey üst üste gelir zaten inşallah bir an önce geçer

Kuzucum valla merak ettim seni. Lütfen bugünden itibaren dikkatli ol baş ağrısı koronada ilk belirti.

Pis herifler ya .. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçekten

Kuzum sen nasıl oldun yazdığını şimdi gördüm tansiyonun düzeldi mi iyi misin ki?

Yolda ölüyoruz deseler yapmayacaklar birşey kuzum bizde çok şaşırdık sanki keyfimize yaptıracağız testi

Yaklaşık 10 gündür her gece var kuzum bu baş ağrısı gündüz birşeyim yok ama diyorum yorgunluktan mı acaba çünkü benim bünyede çok zayıf yorgunluğa falan gelemiyorum hiç bugün 10.günü eşimin çok şükür bitirdik inşallah bende de yoktur birşeyde kurtulur gideriz hayırlısıyla sağlıkla

C Capanin Gururu Teyom edaecoo Skrkz17 kızçeler siz nasılsınız napıyorsunuz yasağın son günü nasıl geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…