- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.701
Evet ya hava evdeyken hep güzel dışarıya çıkacağımız zaman yağmurlu rüzgarlı bende çok sıkıldım evde artıkÇok sıkıcı geçiyor canım hava çok güzel biz evde otur otur totişim ağrıdısen napıyosun nasıl gidiyo eşin nasıl?
Temizle valla canım bişey olmaz Allahın izniyleEvet ya hava evdeyken hep güzel dışarıya çıkacağımız zaman yağmurlu rüzgarlı bende çok sıkıldım evde artıkçok şükür eşim iyi bugün Allahın izniyle karantina bitiyor bende bana bulaşmasın diye uğraşıp duruyorum evi ilaçlatacağız sonrada iyi bir temizlik beni bekliyor
Eldiven maske yapacağım bir şekilde kuzum el mecburTemizle valla canım bişey olmaz Allahın izniyleartık o kadar arttı ki corona insan korkuyor valla bol bol vitaminli şeyler ye canım
Olumlu düşün canım inşallah bulamamıştır yine kendini rahatlatmak istersen bi test yaptır istersenEldiven maske yapacağım bir şekilde kuzum el mecburAy evet ya yakınlarımızdan da duyar olduk iyice bende psikolojik olarak bulaştı gibi hissediyorum ama hayırlısı
Sen nasılsın canım kese için ne zaman gideceksin
Tatlım çok şükür iyiyim düzeldim. He vallahi Allah razı olsun gitti az önce evine. İyiyim kendime geldimCok gecmis olsun canim tansiyonun nasil peki kaynana sagolsun kiz
Hoşgeldin bebişTünooooooo
Düzeldim hamd olsun canımıniçi
Geçti tatlım iyiyim şuan binşükürYavrm yaa gelince her şey üst üste gelir zaten inşallah bir an önce geçer
Öyle valla doğru söylüyorsun. Koku almanı ve tat almanı takip et, havalar da baş ağrısı yapıyor olabilir canım olsun yine de sen tedbirli ol.Kuzum sen nasıl oldun yazdığını şimdi gördüm tansiyonun düzeldi mi iyi misin ki?
Yolda ölüyoruz deseler yapmayacaklar birşey kuzum bizde çok şaşırdık sanki keyfimize yaptıracağız testi
Yaklaşık 10 gündür her gece var kuzum bu baş ağrısı gündüz birşeyim yok ama diyorum yorgunluktan mı acaba çünkü benim bünyede çok zayıf yorgunluğa falan gelemiyorum hiçbugün 10.günü eşimin çok şükür bitirdik inşallah bende de yoktur birşeyde kurtulur gideriz hayırlısıyla sağlıkla
C Capanin Gururu Teyomedaecoo Skrkz17 kızçeler siz nasılsınız napıyorsunuz yasağın son günü nasıl geçiyor?
Hoşgeldin canımTünaydın kızçeler@LaRisaCca geçmiş olsun kuzum. Nasıl oldun şimdi? Benim görümcemde 4 aylık hamile heryerim çok kötü ağrıyor diye acile gitmiş doktor kollarına buz koy demiş.
Tamam canisi ileteyim. Sende dikkat et aman kendine boşver iş yemek falan kalsın yapsın kayınvaliden sende bebislerinde iyi olsundaTatlım çok şükür iyiyim düzeldim. He vallahi Allah razı olsun gitti az önce evine. İyiyim kendime geldimsen napıyosun
Hoşgeldin bebişnapıyosun
Düzeldim hamd olsun canımıniçiiyiyim şuanda
Geçti tatlım iyiyim şuan binşükürsen napıyosun
Öyle valla doğru söylüyorsun. Koku almanı ve tat almanı takip et, havalar da baş ağrısı yapıyor olabilir canım olsun yine de sen tedbirli ol.
Ben iyiyim an itibariyle çok şükür düzeldim canımsen ne yapıyorsun temizlik mi
Hoşgeldin canımçok teşekkür ederim iyiyim çok şükür olsun şuan. Canım ağrı duyması normal lrğen kemikleri filan genişliyor o dönemde sırt ağrısı da çok olur relaxin hormonu salgılandığından korkmasın ama hergün maden suyu ve kalsiyum tüketmeye özen göstersin
Kuzum vücudumu dinlediğimden değil ağrı giderek artıyor kist felanmı yaptı diye ondan korktum sanki bi yara açıldı orda öyle bi his bide inşallah enfeksiyon olmamışımdır o çok korkutuyor beni idrarım bulanıktı doktora gidecem kontrole teşekkür ederim canım cevabın içinGünaydın canlarım
Kullanamıyorum ki sakat gibi geziyorum evdekaynanam bizde kaldı sağolsun o baya bir yemekti mutfak toplamaydı yaptı birşeyler
Gerçekten kuzum. Şimdi 6 lara yükseldi bin şükür. İyiye gidiyor.
Sağol bebişim
Canım ağrı oluyor normaldir. Gebelik semptomları da gösterir vücudunu dinleme çok
Cok sukur daha iyi olursun ins napim evdeyz bulantilar var iste :s vakti gelince geccek insTatlım çok şükür iyiyim düzeldim. He vallahi Allah razı olsun gitti az önce evine. İyiyim kendime geldimsen napıyosun
Hoşgeldin bebişnapıyosun
Öyle valla doğru söylüyorsun. Koku almanı ve tat almanı takip et, havalar da baş ağrısı yapıyor olabilir canım olsun yine de sen tedbirli ol.
Hoşgeldin canımçok teşekkür ederim iyiyim çok şükür olsun şuan. Canım ağrı duyması normal lrğen kemikleri filan genişliyor o dönemde sırt ağrısı da çok olur relaxin hormonu salgılandığından korkmasın ama hergün maden suyu ve kalsiyum tüketmeye özen göstersin
Benimkide 5 mayıs ama ben de 6 mayısta yapayım diyorum testi dediğin gibi kırmızıları görmezsek 6 mayısta inşallahda görmeyiz canımBugunden itibaren 14gün sonra canım9mayıs tabı öncesinde kırmızıları görmezsem ya sen?
İnşallah canım benım yaaa totem yapalımm mııBenimkide 5 mayıs ama ben de 6 mayısta yapayım diyorum testi dediğin gibi kırmızıları görmezsek 6 mayısta inşallahda görmeyiz canım
Ederim tabi kuzum. Halılar kalktı ya zaten evde artık bir tek wc ve toz işi bana kaldı.tabi bir de balkon. Robot süpürüp siliyor epey yükümü aldı gerçekten. Ama şuan birşey yapmıyorum hazır iyi olmuşken dinleneyim bugünTamam canisi ileteyim. Sende dikkat et aman kendine boşver iş yemek falan kalsın yapsın kayınvaliden sende bebislerinde iyi olsunda
Allah korusun öyle düşünme pozitif olalım inşallah yerleşme ağrısıdır diyelimKuzum vücudumu dinlediğimden değil ağrı giderek artıyor kist felanmı yaptı diye ondan korktum sanki bi yara açıldı orda öyle bi his bide inşallah enfeksiyon olmamışımdır o çok korkutuyor beni idrarım bulanıktı doktora gidecem kontrole teşekkür ederim canım cevabın için
İnşallah minnoş anneCok sukur daha iyi olursun ins napim evdeyz bulantilar var iste :s vakti gelince geccek ins
İnşallah gebesinizdir kızlarBenimkide 5 mayıs ama ben de 6 mayısta yapayım diyorum testi dediğin gibi kırmızıları görmezsek 6 mayısta inşallahda görmeyiz canım
Insallah hamissinizdir kizlarİnşallah canım benım yaaa totem yapalımm mıı
Yapalım hadi severim totemleri ne diye yapacaz ama sen söyleİnşallah canım benım yaaa totem yapalımm mıı
Ohh çok şükürr gelmiş geçmiş olsun canım benimKuzum sen nasıl oldun yazdığını şimdi gördüm tansiyonun düzeldi mi iyi misin ki?
Yolda ölüyoruz deseler yapmayacaklar birşey kuzum bizde çok şaşırdık sanki keyfimize yaptıracağız testi
Yaklaşık 10 gündür her gece var kuzum bu baş ağrısı gündüz birşeyim yok ama diyorum yorgunluktan mı acaba çünkü benim bünyede çok zayıf yorgunluğa falan gelemiyorum hiçbugün 10.günü eşimin çok şükür bitirdik inşallah bende de yoktur birşeyde kurtulur gideriz hayırlısıyla sağlıkla
C Capanin Gururu Teyomedaecoo Skrkz17 kızçeler siz nasılsınız napıyorsunuz yasağın son günü nasıl geçiyor?
Yaaa inşallah umudumu kaybediyorum böyle olunca ama inşallah dediğin sebeb ten ağrılarım oluyor dur canımEderim tabi kuzum. Halılar kalktı ya zaten evde artık bir tek wc ve toz işi bana kaldı.tabi bir de balkon. Robot süpürüp siliyor epey yükümü aldı gerçekten. Ama şuan birşey yapmıyorum hazır iyi olmuşken dinleneyim bugün
Allah korusun öyle düşünme pozitif olalım inşallah yerleşme ağrısıdır diyelim
İnşallah minnoş annetuzlu krakerler stokladın mı
İnşallah gebesinizdir kızlar
Valla kuzu bana dün yedgm yemekler dokundu aşırı şişim vardı uyandıgımdan beri geçmedi de henüz ve üstüne midem bulanıyor yataktan hiç kalkmadım Bi iki lokma agzıma attım peynir ekmk geri geldim uzanmaya geçmesini bekliyorum sabırlaTatlım çok şükür iyiyim düzeldim. He vallahi Allah razı olsun gitti az önce evine. İyiyim kendime geldimsen napıyosun
Hoşgeldin bebişnapıyosun
Son 1gün kala test yapalım ben dayanamayıp 10.günde yaptım geçenYapalım hadi severim totemleri ne diye yapacaz ama sen söyle
İnşallah canım bakalım nasıpInsallah hamissinizdir kizlar❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?