- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.721
Senin ikinci kezmi canım olur kuzum ben dedim ya 6 mayısa şartladım kendimi iğneyi olduğun günü sayma ertesi gün den itibaren 14 gün dedi doktorum ama ben 15. Gün de yapacam ben 2 yıldır o kadar çok negatif ten sonra yıldım artık testi günü geçmeyince yapmıyorum arttı canım sende yapma bekle stres oluyor insan bide boş yereSon 1gün kala test yapalım ben dayanamayıp 10.günde yaptım geçen
Evet canım ıkıncı kez maleseff. Bugun iğne oldummyani 14gün sonra yapcam senın gıbı ozamanSenin ikinci kezmi canım olur kuzum ben dedim ya 6 mayısa şartladım kendimi iğneyi olduğun günü sayma ertesi gün den itibaren 14 gün dedi doktorum ama ben 15. Gün de yapacam ben 2 yıldır o kadar çok negatif ten sonra yıldım artık testi günü geçmeyince yapmıyorum arttı canım sende yapma bekle stres oluyor insan bide boş yere
İnşâAllâh bu sefer gönlüne göre olur kuzumEvet canım ıkıncı kez maleseff. Bugun iğne oldummyani 14gün sonra yapcam senın gıbı ozaman
Canım etiketlemiştim ama görmedin. Harbiyede zincirleme tır kazası olmuş sizin bir zararınıx kaybınız etkilenmeniz yok değil mi inşallahOhh çok şükürr gelmiş geçmiş olsun canım benim
Valla ben bugn pek iyi deglm midem den dolayı bbgm sürekli yataktayım çıkmadım hiç yuvarlanıyorum sürekli
İnşallah canım pozitif olalımYaaa inşallah umudumu kaybediyorum böyle olunca ama inşallah dediğin sebeb ten ağrılarım oluyor dur canım
Canım aç kalma az az da olsa birşeyler yemelisin o da bulandırır geçmiş olsun canımValla kuzu bana dün yedgm yemekler dokundu aşırı şişim vardı uyandıgımdan beri geçmedi de henüz ve üstüne midem bulanıyor yataktan hiç kalkmadım Bi iki lokma agzıma attım peynir ekmk geri geldim uzanmaya geçmesini bekliyorum sabırla
Teşekkür ederim canım benimSelam kızlar nasılsınız? Nasıl geçiyor pazar günününüz?
LaRisaCca geçmiş olsun kuzum, karpal tunel 3 yıl önce geçirmiştim, fizik tedaviyle düzeldi çok şükür. arada ağır kaldırınca biraz sızlıyor o kadar.
Kızlar size birşey soracağım, ben geçen hafta 16sında regl oldum gibi, normalde 4 gün süren reglim 2 gün çok ama cok az geldi ve ağrısızdı ayrıca beklenen adet tarihimden 12 gün sonra geldi. bitince günleri değerlendirelim dedik ve ben dün (24 ünde) tekrar regl oldum, hem de öyle böyle değil ağrılar da fazla... Bu durum normal mi sizce? ne yapmam lazım?
Benım ağrım yok şuanlık az var ama yok denecek kadarda yok nedense ilkinde bayaa ağrımıştı nıyetlıyım bide bozmadım orucumu iğneye ragmen. Gene kazasını yapıcam tabı.. yarın agrır dıye düşünüyorum. Vıtamın kullanıyorum asprrın kullanıyorum canım.pekı ya sen? Bide hangı şehırdesın canımİnşâAllâh bu sefer gönlüne göre olur kuzumaynen gününü bekle canım stres olursun diğer türlü hangi ilaçları veriyor doktorun canım bide ağrı durumun nasıl olmuştu benim iğneyi vurulduğum gün iki üç saat sonra bel ağrısı sonrada kasık ağrısı oldu halada devam ediyor bakalım hayırlsı
Geri koyulaşıyor işte pco olanlarda bu dalgalanma çok..
İyim asko sen nasılsın bebisler nasıl? Ben ne yapayım aynı yarın kontrole gidecem işte bu aralar çok kötü kasık ağrım oluyor sanırım clife dan kaynaklı akıntı da eşlik edince sanırım çatlama falan veya gelişme oluyor
Aynen canım büyüyorlar. Eşin yetişebildi miİyim asko sen nasılsın bebisler nasıl? Ben ne yapayım aynı yarın kontrole gidecem işte bu aralar çok kötü kasık ağrım oluyor sanırım clife dan kaynaklı akıntı da eşlik edince sanırım çatlama falan veya gelişme oluyor
Ben bugün daha iyiyim kuzu
sık sık az da olsa yemen lazım yoksa daha çok bulanıyor canımcım,gerçi ben sık sık çok yiyormuşum onu da yeni farkettimValla kuzu bana dün yedgm yemekler dokundu aşırı şişim vardı uyandıgımdan beri geçmedi de henüz ve üstüne midem bulanıyor yataktan hiç kalkmadım Bi iki lokma agzıma attım peynir ekmk geri geldim uzanmaya geçmesini bekliyorum sabırla
E bıktırdı beni kızzz macunda bitmek üzere. Vala sıkıldım test yapmaktanGeri koyulaşıyor işte pco olanlarda bu dalgalanma çok..
Ben bugün daha iyiyim kuzuSanırım son iki gün yemek olayını fazla kaçırdım Bugün dikkat ettim galiba o yüzden oldu Sonra acaba neden kilo alıyorum diyorum
sık sık az da olsa yemen lazım yoksa daha çok bulanıyor canımcım,gerçi ben sık sık çok yiyormuşum onu da yeni farkettim
Canımıniçi hamd olsun iyiyim normale döndüm. Sen nasılsınCanım nasıl oldun topladın mı biraz tansiyonun nasıl?LaRisaCca
Acaba pco da macun kullanımı nasıl? Portim bence bu konuyu bir araştır ya da aldığın sayfaya sor belki de bırak derler ?E bıktırdı beni kızzz macunda bitmek üzere. Vala sıkıldım test yapmaktan
YetiştiAynen canım büyüyorlar. Eşin yetişebildi mi
Ayy iyi bari canım topladığına sevindimCanımıniçi hamd olsun iyiyim normale döndüm. Sen nasılsınkeseye kaç gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?