Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 1gün kala test yapalım ben dayanamayıp 10.günde yaptım geçen
Senin ikinci kezmi canım olur kuzum ben dedim ya 6 mayısa şartladım kendimi iğneyi olduğun günü sayma ertesi gün den itibaren 14 gün dedi doktorum ama ben 15. Gün de yapacam ben 2 yıldır o kadar çok negatif ten sonra yıldım artık testi günü geçmeyince yapmıyorum arttı canım sende yapma bekle stres oluyor insan bide boş yere

Evet canım ıkıncı kez maleseff. Bugun iğne oldummyani 14gün sonra yapcam senın gıbı ozaman

Evet canım ıkıncı kez maleseff. Bugun iğne oldummyani 14gün sonra yapcam senın gıbı ozaman
İnşâAllâh bu sefer gönlüne göre olur kuzum aynen gününü bekle canım stres olursun diğer türlü hangi ilaçları veriyor doktorun canım bide ağrı durumun nasıl olmuştu benim iğneyi vurulduğum gün iki üç saat sonra bel ağrısı sonrada kasık ağrısı oldu halada devam ediyor bakalım hayırlsı

Ohh çok şükürr gelmiş geçmiş olsun canım benim
Valla ben bugn pek iyi deglm midem den dolayı bbgm sürekli yataktayım çıkmadım hiç yuvarlanıyorum sürekli
Canım etiketlemiştim ama görmedin. Harbiyede zincirleme tır kazası olmuş sizin bir zararınıx kaybınız etkilenmeniz yok değil mi inşallah
Yaaa inşallah umudumu kaybediyorum böyle olunca ama inşallah dediğin sebeb ten ağrılarım oluyor dur canım
İnşallah canım pozitif olalım
Canım aç kalma az az da olsa birşeyler yemelisin o da bulandırır geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım benim
Canım bazen adet miktarı az bazen de fazla olabiliyor korkacak birşey yok bence

Benım ağrım yok şuanlık az var ama yok denecek kadarda yok nedense ilkinde bayaa ağrımıştı nıyetlıyım bide bozmadım orucumu iğneye ragmen. Gene kazasını yapıcam tabı.. yarın agrır dıye düşünüyorum. Vıtamın kullanıyorum asprrın kullanıyorum canım.pekı ya sen? Bide hangı şehırdesın canım

L Limonlu Su nasılsın bebişim neler yapıyorsun
İyim asko sen nasılsın bebisler nasıl? Ben ne yapayım aynı yarın kontrole gidecem işte bu aralar çok kötü kasık ağrım oluyor sanırım clife dan kaynaklı akıntı da eşlik edince sanırım çatlama falan veya gelişme oluyor

Aynen canım büyüyorlar. Eşin yetişebildi mi

Ben bugün daha iyiyim kuzu Sanırım son iki gün yemek olayını fazla kaçırdım Bugün dikkat ettim galiba o yüzden oldu Sonra acaba neden kilo alıyorum diyorum
sık sık az da olsa yemen lazım yoksa daha çok bulanıyor canımcım,gerçi ben sık sık çok yiyormuşum onu da yeni farkettim

Hepimiz aynı durumdayız canım istediğimiz kadar dikkat edelim kaçaklar olmuyor değil iyi olmana çok sevindim. Sen de büyüttün bebişi maşallah
Canım nasıl oldun topladın mı biraz tansiyonun nasıl? LaRisaCca
Canımıniçi hamd olsun iyiyim normale döndüm. Sen nasılsın keseye kaç gün kaldı
E bıktırdı beni kızzz macunda bitmek üzere. Vala sıkıldım test yapmaktan
Acaba pco da macun kullanımı nasıl? Portim bence bu konuyu bir araştır ya da aldığın sayfaya sor belki de bırak derler ?

Aynen canım büyüyorlar. Eşin yetişebildi mi
Yetişti normalde pazartesi gelecekti değişim yapmislar cuma geldi cuma cumartesi değerlendirdim bugunu de yarını da değerlendiririm ama kafama takılan en son 17si ilişkim olmuştu cumaya kadar 5gun geçiyor sperm bayatlama durumu nedir acaba bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…