Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy çok sevindim ya canım 5 gün uzun süre ama şans yok değil sonuçta birkaçgündür değerlendiriyorsun ve değerlendireceksin inşallah bu ay gebe kalırsın bebişim Rabbim ramazan yüzü hürmetine nasip etsin inşallah
Kasık ağrısı ile birlikte yoğun akıntım vardı bu günlerde inşallah güzel sonuçlar alırım
İnnnnşallahhhh kuzum

Dur öyle yapayım o zaman larimm. Sen nasılsın tansiyon sorununmu oldu çok okuyaöadım ama nasıl oldun

İnşallah asko yaa Rabb'im inşallah bu mübarek ayda bu sevinci bana ve bebek isteyen herkese nasip eder

Dur öyle yapayım o zaman larimm. Sen nasılsın tansiyon sorununmu oldu çok okuyaöadım ama nasıl oldun
Sor bakalım sonucu bana da söyle ben de öğreneyim,merak ettim. İyiyim çok şükür canım benim geçti hamd olsun
İnşallah asko yaa Rabb'im inşallah bu mübarek ayda bu sevinci bana ve bebek isteyen herkese nasip eder
Amin asyam dua olup çıksın ağzımızdan

Sor bakalım sonucu bana da söyle ben de öğreneyim,merak ettim. İyiyim çok şükür canım benim geçti hamd olsun

Amin asyam dua olup çıksın ağzımızdan
Sorunca haber vericem larim çok şükür kenkemm dikkat et kendine

Büyüyor değil mi ben yeni yeni inanıyorum
Sen nasılsın, kontrolün ne zaman İkiz olunca daha sık oluyor değil mi Yerim ben onları

Ayy larişkooo gördüm kzayı çok kötüydü tanıdıklarımdn kmse degl çok şükür ama kazaya çok üzüldüm görmedim yazdığını kuzuş glba gözümden kaçmış

Bbgm çok skür şişkinligim geçti annemde bana yogurt corbası yaptı ondn içtim birde anason ve kimyon kaynattı çok şükür iyiyim ama dgru, düzgün bsy yemedm rahat kalmak için yarn telafi ederim

Bebişim Kuzuş inan yiyecek durumda degldi midem sanki yersm daha kötü olurum gibiydi corba içtim bastırdı bugn midem yemedgm icin rahat eder

Benim ağrım baya fazla canım inşallah kötü bişeyler olmuyordur baya canım yanıyor sabahtan beri aspirin arada bende içiyorum folik asit b12 bide d vitaminini verdi benim doktorum da kuzum ben burda isim şehir paylaşmıyorum

Valla canım Rabbim neyi uygun görürse isterim ama tek gibi düşünüyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım böyle bir ihtimal var
Büyüyor değil mi ben yeni yeni inanıyorum
Sen nasılsın, kontrolün ne zaman İkiz olunca daha sık oluyor değil mi Yerim ben onları
Büyüyor tabi annesi göbişin çıkmadı mı hala?
Biz iyiyiz kuzum, kontrolüm cuma günü. Yok canımıniçi ayda 1 çağırıyor benim doktor özlüyorum görmeyi
Hamd olsun sizde birşey yok olanlara rabbim şifa versin,kaybı olanlara rabbim sabır versin
Canım rahatlamana çok sevindim. Sen bu kadar çok karıştırma canım benim yerken

ben köydeyim canım, iyi geçti şükür.

4 gün arayla 2 defa adet olmak normal yani, doğru mu anladım Larisacım

4 gün arayla 2 defa adet olmak normal yani, doğru mu anladım Larisacım
A yok ben onu anlamadım 2. Adet dönemin sandım 4 gün arayla yazmamışsın ki ama şu normaldir, lekelenme şeklinde başlamıştır sen onu normal rutinin ise 1. Ve 2. Gün saymışsındır ama sökülmemiştir 4 gün sonra sökülmüştür bunun başka bir açıklaması olabileceğini sanmam

Canım belki regl olmamıssındır, ara kanama tarzı birşeydir? Çok az geldi 2 gün sürdü dedinya aklıma ara kanama geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…