• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm aminnn 🤲🏼

Afiyet olsun bebimm.
Vitaminler şifanız olsun kuzum.
🤗💕💕 Canımmm kuzucum hepbirlikte nice yıllarımız anılarımız olsun inşallah

Kuzumm çok teşekkür ederim 🤗💕 hepbirlikte nice senelere inşallah 🤗

Evet canım annemle kaynanam da gelmişler süprüz 😁

Canım başınız sağolsun rabbim kalanlara uzun ömürler versin 😔

Canım çok geçmiş olsun kötü bir durum oluşmadı inşallah 😑
Afiyet olsun canım

Evet kuzucum 🤗
Aminnn 🤲🏼🤗 hepbirlikte inşallah nice senelere

Ben dinleyemedim canım ama sağlık sektörü nssıl durur ki hasta beklemez
Sağol kuzum benim ondan hiçbir şey yapasım gelmiyor işte biraz sarsıldım..siz çok iyisinizdir bi tansiyon düşüklüğü oldu gördüm yazamadım kusura bakma😔 bir kaç güne toparlayıp aranızdayım inşallah

Heh iyi bari,zaten bayrama denk gelince bnm bir sonraki regl, bide yasak olunca nası çıkıcm da aşılamaya başlıcam diye endişelendim

ya geçen hafta ben de doktordan haber bekledim o kadar sinir bozucu bişeyki, ben de senin gibi rahatsız etmiyim diye arayamadım ilkten, sonra bi yazdım aa unutmuşlar bile, tmm fln dediler aklımızdasın merak etme dediler yine bekle bekle haber yok, tekrar aradım da öyle sonuç alabildim, doktordan haber bekleme kısmı çok sıkıntılı, ne için çağıracaklardı tüp mü başlıyo
Evet canım inşallah. Ben de sabah ilk işim onları aramak

Sağol kuzum benim ondan hiçbir şey yapasım gelmiyor işte biraz sarsıldım..siz çok iyisinizdir bi tansiyon düşüklüğü oldu gördüm yazamadım kusura bakma😔 bir kaç güne toparlayıp aranızdayım inşallah
Kuzucum sen iyi ol bize yeter. Aklımız kalbimiz seninle 🤗

Aaa çok geçmiş olsun kuzum bir şey yoktur inşallah
[/QUOTE
Sagol kuzum Allah razı olsun 🤲 ayagı çatlamış alçıya alıncak işte yüz üstü düşmüş arkadan çarpmış ayagı ezilmiş gibi olmuş canım bundan sağmış olsun yine çok şükür başka biseyi yok ayagına basamıyo 😔
Aa hadi çok güzel geçer inşallah, dualarımız seninle halleycik 😍😍😍

ay geçmişolsun bişey var mı ya nasıl olmuş 😱
Çok şükür kuzum iyi ayagı kötü sadece işte üstüne basamıyo film fln çekilmiş alçıya alıncak büyük ihtimal

Canımm aminnn 🤲🏼

Afiyet olsun bebimm.
Vitaminler şifanız olsun kuzum.
🤗💕💕 Canımmm kuzucum hepbirlikte nice yıllarımız anılarımız olsun inşallah

Kuzumm çok teşekkür ederim 🤗💕 hepbirlikte nice senelere inşallah 🤗

Evet canım annemle kaynanam da gelmişler süprüz 😁

Canım başınız sağolsun rabbim kalanlara uzun ömürler versin 😔

Canım çok geçmiş olsun kötü bir durum oluşmadı inşallah 😑
Afiyet olsun canım

Evet kuzucum 🤗
Aminnn 🤲🏼🤗 hepbirlikte inşallah nice senelere

Ben dinleyemedim canım ama sağlık sektörü nssıl durur ki hasta beklemez
Kuzum çok şükür aşırı bir şey yok 🤲 ayagı ezilmiş çatlak büyükmüş kırık olblr demiş alçıya alacaklarmış yarın

Evet canım inşallah. Ben de sabah ilk işim onları aramak
Hadi inşallah hayırlısıyla başlarsınız da hamişler kervanına katarız seni de 😍😍
Ayy Valla öyle ama bnce hastaneleri kapatmazlar gibi cnkü o kdr tedavisi başlayanlar var bizm hastane hiç kapanmamıştı mesela
kapatmazla dimi ya, bnm doktor klinikte bakıyo hastalara ama onda da sorun çıkmaz inşallah, 1 ay erteledim aşılamayı sonra bi baktım bayram sonuna denk geliyo regl, bakalım napıcm

Beni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim
Haklısın valla canım

Beni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim
Ne yazmışlar msj da canım

Hadi inşallah hayırlısıyla başlarsınız da hamişler kervanına katarız seni de 😍😍

kapatmazla dimi ya, bnm doktor klinikte bakıyo hastalara ama onda da sorun çıkmaz inşallah, 1 ay erteledim aşılamayı sonra bi baktım bayram sonuna denk geliyo regl, bakalım napıcm
Blmyrm bbgm özel çalışanları ama sanmıyorum kapansın

Back
X