• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Halleycik ne zaman histeroskopin yarın mı ?

merhabaalar herkese, mesajlarınızı okurken koltukta uyuyup kalmışım 😅 günaydınlaaar şimdi kalktım 😆 hiç napayım vitamin peşindeyim, aldım yarın elimde olacaklar, kendime impryl eşime de protime men aldım, ikisi 500tl tuttu 😖😖
regl son günlerindeyim, eskiden 1 hafta sürerdi şimdi 4. Gün pedi çıkardım günlük pedle devam ediyo iki günler, leke leke geliyo bi bitmedi oruca devam edicm bitmedini bekliyorum, yarın öbürgün biter heralde

Bende yine yemek yok kahvaltı yapıciis 😅

ayy bugün senin doğumgününmü topiğimizin kraliçesi iyiki doğmuşsun larii, yolumuz buralarda kesişti neler neler paylaştık birbirimizi tanımadan iyi ki varsın iyiki doğmuşsun, nice mutlu huzurlu bebişli seneler inşallah 😍😍😍
Yarin canimmm oglen 🥰

Evet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum 🥰
Benim mönüm :
- lahana sarma
- fırında sebzeli misket köfte
- Pirinç pilavı
- ayran
Tatlı olarak da bööğün benim doğum günüm :sus: doğum günü pastası yicess
Oyy sevsinler dogum gunu kizi😍esinle birliktemi kutluyrsnzz

[QUOTE="LaRisaCca, post: 67922821, member: 775719"

Ayyy teyzesi onu yerrrr 🤗💕 Allah esirgesin yavrumu darısı kalp atışına annesi. Ne kadar mutlusundur şimdi 🧿🧿

Evet çok mutluyum ama korkuyorum da ultrasona direk o karnıma baktigi anda direk gördüm keseyi insaallah kalp atışını da duymak nasip olur ondan sonra biraz rahatlarim 🥰🥰
Gozun aydin tatlim😍

Portim kenkemmmm sen de iyiki varsın canım benim çok teşekkür ederim 🥰

Coco cumm çook teşekkür ederim canımıniçii güzel haberlerini alırım inşallah 🤗

😂 He yaaa buldum eğlenecem tabi

Canım benim hepbirlikte güldüğümüz nice anılar biriktirdiğimiz güzel yıllara inşallah 😍

🥰🥰🥰🥰 Sevgi pıtırcığım benim çok seviyorum seni 🤗

Senin yerinde kim olsa arada kalır gerçekten çok çelişkili bir durum peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun canım 🤔 ben olsam kesin kullanırım

E sana dedim ki ara 🥺

Seçommm 🥰 teşekkür ederim 🥰❤️

Ah benim güzelim senin güzel haberin gelsin bana zaten en güzel yıl olur 🤗❤️

Bebişimmm hepbirlikte nice senelere inşallah 😍🤗

Oooo Afiyet olsun canım 😁

Kesinlikle.. çözüm her türlü bulunur

Oyy cero cum çok teşekkür ederim 🥰 hepbirlikte nice senelere inşallah 😍

Canım evet çelişkili 2 gün sonra tekrar kan vermelisin inşallah bebişin seninledir 🤗
Ah bende seni bende seniiii😍😍😍

Evet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum 🥰
Benim mönüm :
- lahana sarma
- fırında sebzeli misket köfte
- Pirinç pilavı
- ayran
Tatlı olarak da bööğün benim doğum günüm :sus: doğum günü pastası yicess
Ayyy doğum günün mü senin iyi ki doğdun minnoş anneee nice nice mutlu senelerin olsun çok çok güzel sağlıklı ömrünüz olsun yavrularınız ile💕💕💕 seneye kucağında olsunlar şimdi bu halinle seneye kucağında foto çek ne güzel olur 😍😍

Ben sessizce ve umutsuzca şuralarda geziyorum siz ne yapıyonuuuz. Karar verdim ekimde iğneli aşılama denicem bi kere sonra da tüp bu bebeğin kendi geleceği yok azcık daha ısrar istiyor🥲🥲 cinsiyeti belli olan varmııı larişkonun bellliydi ama yeşilçay edaco ve melinda öğrendi mii
Yok Kuzuşum öğrenmedik biz daha bizim hızlımız simgoş 😂

Bizden bıkıp ararsın artık bence 🤣🤣

LaRisaCca LaRisaCca gönlü güzel kuzum hep birlikte çok güzel haberler alalım inşallah ❤️😍
Canımm aminnn 🤲🏼
Halleycik ne zaman histeroskopin yarın mı ?

merhabaalar herkese, mesajlarınızı okurken koltukta uyuyup kalmışım 😅 günaydınlaaar şimdi kalktım 😆 hiç napayım vitamin peşindeyim, aldım yarın elimde olacaklar, kendime impryl eşime de protime men aldım, ikisi 500tl tuttu 😖😖
regl son günlerindeyim, eskiden 1 hafta sürerdi şimdi 4. Gün pedi çıkardım günlük pedle devam ediyo iki günler, leke leke geliyo bi bitmedi oruca devam edicm bitmedini bekliyorum, yarın öbürgün biter heralde

Bende yine yemek yok kahvaltı yapıciis 😅

ayy bugün senin doğumgününmü topiğimizin kraliçesi iyiki doğmuşsun larii, yolumuz buralarda kesişti neler neler paylaştık birbirimizi tanımadan iyi ki varsın iyiki doğmuşsun, nice mutlu huzurlu bebişli seneler inşallah 😍😍😍
Afiyet olsun bebimm.
Vitaminler şifanız olsun kuzum.
🤗💕💕 Canımmm kuzucum hepbirlikte nice yıllarımız anılarımız olsun inşallah
Hayatımmm doğum günün kutlu olsun 😍 bebişlerinle birlikte sağlıklı bir yaş diliyorum 😍 yeni yaşına anne olarak girmek çok güzel bir duygudur eminim 🤗😍 LaRisaCca LaRisaCca
Kuzumm çok teşekkür ederim 🤗💕 hepbirlikte nice senelere inşallah 🤗
Oyy sevsinler dogum gunu kizi😍esinle birliktemi kutluyrsnzz
Evet canım annemle kaynanam da gelmişler süprüz 😁
Bebeğimmm girip girip okudum yazamadım sizlere😔 ah bu corona bizden birini aldı genç çocukları var çok üzgünüm onun şokunu atlatamıyorum. Psikoloji falan kalmadı😔
Canım başınız sağolsun rabbim kalanlara uzun ömürler versin 😔
Vallahi kayınbabamı araba çarpmış bebişim Kaynişe geldik orda imam bayıldı corba börek kabak yogurtlama kekik salatası vardı
Canım çok geçmiş olsun kötü bir durum oluşmadı inşallah 😑
Afiyet olsun canım
Ayyy doğum günün mü senin iyi ki doğdun minnoş anneee nice nice mutlu senelerin olsun çok çok güzel sağlıklı ömrünüz olsun yavrularınız ile💕💕💕 seneye kucağında olsunlar şimdi bu halinle seneye kucağında foto çek ne güzel olur 😍😍
Evet kuzucum 🤗
Aminnn 🤲🏼🤗 hepbirlikte inşallah nice senelere
Kızlaar tam kapanma geldi 17 mayısa kadar, nolacak tedaviler fln iptal mi olucak ya belli mi acaba
Ben dinleyemedim canım ama sağlık sektörü nssıl durur ki hasta beklemez

Biraz dişli olacaksın ki adam gibi muamele göresin vallahi bu işler böyle galiba 😠
Beni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim

Yok kuzum özel izin kısmına giriyor o.
Heh iyi bari,zaten bayrama denk gelince bnm bir sonraki regl, bide yasak olunca nası çıkıcm da aşılamaya başlıcam diye endişelendim
Beni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim
ya geçen hafta ben de doktordan haber bekledim o kadar sinir bozucu bişeyki, ben de senin gibi rahatsız etmiyim diye arayamadım ilkten, sonra bi yazdım aa unutmuşlar bile, tmm fln dediler aklımızdasın merak etme dediler yine bekle bekle haber yok, tekrar aradım da öyle sonuç alabildim, doktordan haber bekleme kısmı çok sıkıntılı, ne için çağıracaklardı tüp mü başlıyo

Back
X