Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebişkolarına mı ellerine sağlık annesi
Asıl mesleğin nedir canım

Ayy mıçmıç sevmiyorum şekerim de kız bende sürekli yapılınca sinir oluyorum ergen gibi geliyor bazen tabi
O çok kötü ama ya
Sorma kuzum hatalarını telafi ettiler sağolsun lar ama içim soğudu elime alasım gelmiyor

Bende iş bulamadım ne tesadüf örgüyüde ben hiç beceremedim ha bir yelek yapayım dedim ağzı burnu kaydı bana göre değilmiş anladım

Hahaha canım pes etmeyip mücadele etseydin bence elin güzelleşirdi hiç bilmeyen biri için ilkler zor gelir normaldir . Bence senden hiç birşey kurtulamaz
Ooo tamam canım çıkaralım sen açık ara yenersin ama örgüde
Yok adil olsun.. ben takıda yarışayım. Yıllardır yapmıyorum

Kuaförüm canım evet yaa transferden önce stres için hem belki uğur getirir diye başlamıştım
Abovv bende sana iş çok ağda manikür pedikür kaş bıyık gel ne istiyorsan yap bana bayılırım lazer yaptırdım ama olsun ölü deri gitsin

Bende iş bulamadım ne tesadüf örgüyüde ben hiç beceremedim ha bir yelek yapayım dedim ağzı burnu kaydı bana göre değilmiş anladım
Yaparsın canım bende ilk hiç becerememiştim sonra nasıl oldu oldu anlamadım şu süreçte en iyisi çalışmamak sanırım

O görüntüyü görünce göz zevkim bozuldu tatlım
Ama bu fikrini cebime attım etamin bitirirsem eğer tekrar elime alabilirim deneme amaçlı birde elim çok sıkı onu nasıl gevşetebilirim bilmiyorum

Canım Rabbim kolaylaştırsın ameliyatını herşey çok güzel geçsin inşallah bebeğine bir adım daha yaklaşıyorsun inşallah dualarım seninle
Aminn canimm
İnsallah bir adim dahaaa yaklasicagimm
Ameliyatı mı var kuzum eğer öyleyse rabbim kolaylaştırsın inşallah, anne olmaya dahada yaklaşmış oluyorsun Allahın izniyle H halleycik
Evet canim opereasyonum var bugunn
Allah razi olsunn

O görüntüyü görünce göz zevkim bozuldu tatlım
Ama bu fikrini cebime attım etamin bitirirsem eğer tekrar elime alabilirim deneme amaçlı birde elim çok sıkı onu nasıl gevşetebilirim bilmiyorum
Yaptıkça gevşiyor. Ben de mesela ilk başladığımda elim sıkıydı ama elin alıştıkça rahatlıyor kasların gevşiyor bir de mesela 4 numarayla işleyeceğin yeleği 5 le işle elin sıkıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…