- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.121
Bebişkolarına mıDoğru diyorsun canım sevmek lazım ben Samandağda çalışamıyorum burada ne sigorta ne doğru düzgün para veriyorlar ara verince bunaldım evde oyalamak için bi sürü hobi malzemesi kitap aldım kendimeşuan örgü yapıyorum biterse belki etamine başlarım
Yok işte yarım kalan işler bitmiş olur. Mutfak dolabım büyük, 1 günümü alıyor 2 günde yaparım onu.. yaya yaya..Doğru diyorsun sende haklısınama yorma canım kendini ve minikoları
Ayy mıçmıç sevmiyorum şekerim de kız bende sürekli yapılınca sinir oluyorum ergen gibi geliyor bazen tabiAklımdan geçmedi değilşimdi tekrar benim yapmam gerekir diye hiç ona elletmeyim diyorum
Aynen öylekız bütün gün bana yapışıyor yoksa
O malzemeler çıksın ortayaas yetenekler yarışıyor yapacasss
Sorma kuzum hatalarını telafi ettiler sağolsun lar ama içim soğudu elime alasım gelmiyorO çok kötü ama ya
Bende iş bulamadım ne tesadüfDoğru diyorsun canım sevmek lazım ben Samandağda çalışamıyorum burada ne sigorta ne doğru düzgün para veriyorlar ara verince bunaldım evde oyalamak için bi sürü hobi malzemesi kitap aldım kendimeşuan örgü yapıyorum biterse belki etamine başlarım
Ooo tamam canım çıkaralımmalzemeler çıksın ortayaas yetenekler yarışıyor yapacasss
Doğru canım bende halı ve koltukları yıkatcaktım acaba açık olur mu yıkama şirketleriYok işte yarım kalan işler bitmiş olur. Mutfak dolabım büyük, 1 günümü alıyor 2 günde yaparım onu.. yaya yaya..
HahahaAyy mıçmıç sevmiyorum şekerim de kız bende sürekli yapılınca sinir oluyorum ergen gibi geliyor bazen tabi
Sorma kuzum hatalarını telafi ettiler sağolsun lar ama içim soğudu elime alasım gelmiyor
Bende iş bulamadım ne tesadüförgüyüde ben hiç beceremedim ha bir yelek yapayım dedim ağzı burnu kaydı bana göre değilmiş anladım
Yok adil olsun.. ben takıda yarışayım. Yıllardır yapmıyorumOoo tamam canım çıkaralımsen açık ara yenersin ama örgüde
Canım eğer acil olarak ararsan hemen gelip yapsınlar. Kapanmada herkes kapalıDoğru canım bende halı ve koltukları yıkatcaktım acaba açık olur mu yıkama şirketleri
Kuaförüm canımBebişkolarına mıellerine sağlık annesi
Asıl mesleğin nedir canım
Abovv bende sana iş çokKuaförüm canımevet yaa transferden önce stres için hem belki uğur getirir diye başlamıştım
Yaparsın canım bende ilk hiç becerememiştim sonra nasıl oldu oldu anlamadımBende iş bulamadım ne tesadüförgüyüde ben hiç beceremedim ha bir yelek yapayım dedim ağzı burnu kaydı bana göre değilmiş anladım
Zaten eğer seninki ikizse artık biraz zor çalışırsınYaparsın canım bende ilk hiç becerememiştim sonra nasıl oldu oldu anlamadımşu süreçte en iyisi çalışmamak sanırım
O görüntüyü görünce göz zevkim bozuldu tatlımHahahacanım pes etmeyip mücadele etseydin bence elin güzelleşirdi hiç bilmeyen biri için ilkler zor gelir normaldir . Bence senden hiç birşey kurtulamaz
Yok adil olsun.. ben takıda yarışayım. Yıllardır yapmıyorum
Sende de herşey var maşallahhadil olsun.. ben takıda yarışayım. Yıllardır yapmıyorum
Geleyim canımbovv bende sana iş çokağda manikür pedikür kaş bıyık gel ne istiyorsan yap bana bayılırım lazer yaptırdım ama olsun ölü deri gitsin
Yaparsın canım bende ilk hiç becerememiştim sonra nasıl oldu oldu anlamadımşu süreçte en iyisi çalışmamak sanırım
Aminn canimmCanım Rabbim kolaylaştırsın ameliyatını herşey çok güzel geçsin inşallahbebeğine bir adım daha yaklaşıyorsun inşallah dualarım seninle
Evet canim opereasyonum var bugunn
Arayıp bi sorayım bugün canımCanım eğer acil olarak ararsan hemen gelip yapsınlar. Kapanmada herkes kapalı
Yaptıkça gevşiyor. Ben de mesela ilk başladığımda elim sıkıydı ama elin alıştıkça rahatlıyor kasların gevşiyorO görüntüyü görünce göz zevkim bozuldu tatlım
Ama bu fikrini cebime attım etamin bitirirsem eğer tekrar elime alabilirim deneme amaçlı birde elim çok sıkı onu nasıl gevşetebilirim bilmiyorum
Sağlıcakla kurtulup ben hamileyim diye çığlık attığını görelim inşallahAminn canimm
İnsallah bir adim dahaaa yaklasicagimm
Evet canim opereasyonum var bugunn
Allah razi olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?