- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.161
Oturup totomu büyüteyim ben diyordum amaYapsın işi ne
Tamam canım atayım sanaama yapılışını nasıl yazacam ki yani şekil verilişini onu görmen lazım
Müdür söyledi mi çalışcaz diye
Güno bebeğim
Tamam aşkımOturup totomu büyüteyim ben diyordum ama
Sen normal bir şekilde yapılışını yazabiliyorsan yaz kuzum anlarım anlamadığım yerde sana sararım
Bakalım canım heyecandan bişey olmazsa görcem yarın 1 mi 2 mi ozanda doluymuş randevusuz gidiyorum inşallah bi sorun olmaz senin kaçta canım randevun güzel haberlerle gel inşallahy hadi inşallah.. kese deyip durma keselerdir belki de
Darısı kalp atışlarına inşallah
Ben de cuma randevumu bugüne aldım
Kocasıyla kavga etmeyi çok seviyorİş bul ona iş. Neyi güzel yapıyor el becerisi varsa ordan yüklen
Rutin kontrol mü var kuzum bugün?Ay hadi inşallah.. kese deyip durma keselerdir belki de
Darısı kalp atışlarına inşallah
Ben de cuma randevumu bugüne aldım
Evet canım bahar temizliği gibi yapalım dedim eşimle camları sildi o perde tülleri yıkadık halılarla koltuklarıda halletsek gerisini yavaş yavaş yaparımor bakalım eğer evde temizlik yapacaksan sonradan eve kimse girmemiş olur
İnşallahhh canımEminim seninledir gönlünü ferah tut kuzum
Keşke canım senin gibi komşum olsun isterdimKeşke komşun olsaydım sen de ben de kazanırdık
Kuzum hiç bilmiyorum inanki eşim biraz toplasın da ona göre plan yapalım diye düşünüyorum bu halde iken 1.5, 2 saatlik yola gidemeyiz yolculuk yasak ona kısa mesafe bile olsaİnşallahhh canımdarısı sana inşallah sen ne zaman gideceksin Bülent beye
kuzuşş yazı gelmiş bize hemen gece çalışılıyor die bilirsin biz kapanmayız vatandaşa hizmet için yapılmış bir kurum oldugumuzdan herhalll şey ettiriyorlarrrYapsın işi ne
Tamam canım atayım sanaama yapılışını nasıl yazacam ki yani şekil verilişini onu görmen lazım
Müdür söyledi mi çalışcaz diye
Güno bebeğim
Kız hepiniz gelin komşu olalım, komşu diyince tepeme çıkıyor sinirlerKeşke komşun olsaydım sen de ben de kazanırdık
arada cazgırlık iyidir birşey olmazKız hepiniz gelin komşu olalım, komşu diyince tepeme çıkıyor sinirlergeçen gün üst komşuma iyi bir giydirdim normalde kavga etmeyi hiç sevmem kaç senedir eşim uyarıp duruyor en son patladım
Kuzum sen nerde çalışıyorsun ya niye izin yokmuş ki sizekuzuşş yazı gelmiş bize hemen gece çalışılıyor die bilirsin biz kapanmayız vatandaşa hizmet için yapılmış bir kurum oldugumuzdan herhalll şey ettiriyorlarrr
kuzuş bn bi devlet kurumunda memurum sözleşmeli .. vatana hizmet eden bir kurum oldugundan bizi çalıştırıyorlar hep 7 senedir hiç bir şekilde kapandıgımızı görmedim..Kuzum sen nerde çalışıyorsun ya niye izin yokmuş ki size
Bu arada kp ne ne oldu çok geçmiş olsun önemli birşeyi yoktur inşallah
Kız ben suçlu oldumarada cazgırlık iyidir birşey olmaz
Oyyy askooooo kıyamam upuzunda yazmış kurban olduğumKaytaz böreği
Yarım kg dana kıyma
2 kuru soğan
Bir yemek kaşığı domates salçası
Göz kararı nar ekşisi (ort 1 yk kaşığı)
Kimyon tuz karabiber
Ben hamuru için uğraşmıyorum fırından 2 ekmek hamuru alıyorum.
Hamuru açmak için 100 gr kadar eritilmiş tereyağı ve yarım çay bardağı kadar zeytinyağı
Yapılışı :
Soğanları ince kıy ve robottan geçir sonra suyunu iyice süz. Sulanmaması lazım. Sonra boş bir kaba al diğer kıyma malzemeleri ile karıştır. Harcın hazır.
Şimdi hamura geçiyoruz. Tereyağı kızdırmadan erit, sonra zeytin yağı ekle ve ılıması için bşr kenara bırak.
Fırından aldığın hamurları 5-10 dk hafif un serperek yoğur sonra minik bezeler yap .
Bezelerin üzerine yağdan 1. Yk dökerek incecik yuvarlak bir hamur aç.
Hamurun ucundan tut kaldır kıvıra kıvıra yuvarlak bir görüntü ver. Ve ortasına kıymalı karışım ekle. Önceden ısıtılmış 200 drc fırında 10-15 dk pişecek sadece. Artık onu sen ayarla fırınına göre . Afiyet olsun
Alırlar ya niye almasınlar? Ne yoğunluğu ya ben kan vermeye indiğimde bakıyorum hep boşBakalım canım heyecandan bişey olmazsa görcem yarın 1 mi 2 mi ozanda doluymuş randevusuz gidiyorum inşallah bi sorun olmaz senin kaçta canım randevun güzel haberlerle gel inşallah
Kocasıyla kavga etmeyi çok seviyor
Ay şaka bir yana oda örgü falan çok yaparmıştı eskiden de şimdi örgü desem kadın torun anlayacak diye diyemiyorum
Evet kuzuşum cinsiyete de tekrar bakacakmışRutin kontrol mü var kuzum bugün?
Ohh ellerinize sağlık güle güle kirletin canımEvet canım bahar temizliği gibi yapalım dedim eşimle camları sildi o perde tülleri yıkadık halılarla koltuklarıda halletsek gerisini yavaş yavaş yaparım
KeşkeeeKeşke canım senin gibi komşum olsun isterdim
AMannn yine arada kaynadın duyguşkuzuşş yazı gelmiş bize hemen gece çalışılıyor die bilirsin biz kapanmayız vatandaşa hizmet için yapılmış bir kurum oldugumuzdan herhalll şey ettiriyorlarrr
Ahahahha hepimizin geldiği son noktaKız hepiniz gelin komşu olalım, komşu diyince tepeme çıkıyor sinirlergeçen gün üst komşuma iyi bir giydirdim normalde kavga etmeyi hiç sevmem kaç senedir eşim uyarıp duruyor en son patladım
Şimdi yazmasam kesin unuturumOyyy askooooo kıyamam upuzunda yazmış kurban olduğumAllah razı olsun ilk fırsatta deneyeceğim bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?