Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim dr randevum cumaydı ya.. ben onu yarın 13:50 ye aldım. Kapanma olmadan gideyim göreyim yavrularımı. Yığılma da olabilir çünkü
Çok ii yapmışsın bbgm doğru olmuş Bn daha 1 hafta oldu gideli artık bayramdan sonraya gidicem sabredicm napalım yapacak birsey yok
Bakalım bize yarın ne yazı gelicek ama yüzde bin beş yüz biz çalışırız

Yok be çalışırmazsınız inşallah çalışmazsınız
Neden miş o sana yasak degilse bana da degl yoksa bir dilim pastayı dahi paylaşmak istemiyormusun
Aşko iki ısırık alıp bıraktım doğum günü mecburiyetiyle ben yememeye direniyorum resmen . İçinde bize faydalı birşey yokki
Bn uyuma moduna geçtim gençler kendimi çok yorgun hissediyorum sizi öpüyorum yarın görüşürüz iyi geceler herkese
İyi geceler bebişkom

CNım yarın tekrar hastaneye gidecekler çatlak varmış kırık olmasından şüphelenşyorlarmış alçıya alacaklar. Duygu uyumaya gitti
(( Allah korusun ya..
Adetken arayın randevu verecez demişler teo da yarın arayıp öyle gel dedikleri anda gidemeyebileceğini filan söyleyecek canım
Hmmm... zor durum ya keşke biraz daha ilgilenseler..

Teşekkürler Larişim iyi geceler :)

Evet canım. Epilepsi var bende zaten normal doğum çok zor. Birde artık sezeryanın daha risksiz olduğunu düşünüyorum artık bebek için. Bakalım tabi kısmet. Sen ne düşünüyorsun ?
Bende artık bu konuları konuşmak istiyorum sezeryan mi yapsam normal mi diye Rabbim evlatlarinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua edin Aziz mübarek gün hatrına

Bende artık bu konuları konuşmak istiyorum sezeryan mi yapsam normal mi diye Rabbim evlatlarinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua edin Aziz mübarek gün hatrına
Benim kararım net sezeryan. Bak en büyük sorunu halletmişim

Yaptım canım çok kolay oldu :)))
Tatlı rüyalar
Harika
Yok artık gitmeyeceğim hiçbir yere kilo verene kadar düşünürüm belki volkan hocaya giderim bilmiyorum
Seço çok tatlısın ya şimdi olsan yanaklarını sıkmıştım kesin
Benim kararım net sezeryan. Bak en büyük sorunu halletmişim
Sabah sabah öyle bir kahkaha attım ki annemi uyandırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…