Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanımlar
dün muayene oldum tüp bebek mevzunu konuşup başlayacaktık kist oluşmuş iki gün sonra tekrar geldi ya klomen kullandığım reglm de yumurtalar catlamisti sonra tekrar regl gördüm ve kist oluşmuş . İlaç etkisi veya başka bişey olabilir mi

Günaydın Canım benim
İlaçların etkisinden de olabilir ama hiç ilaç kullanmadığımız bir ayda da kist olabiliyor. Hadi inşallah hemencik geçsin de tedavine başla biran evvel

Günaydın Canım benim
İlaçların etkisinden de olabilir ama hiç ilaç kullanmadığımız bir ayda da kist olabiliyor. Hadi inşallah hemencik geçsin de tedavine başla biran evvel
İnşallah canım Doktor kan testi aldı bide progesterona falan baktı yarın görüşeceğiz bakalım. Bende kist falan yoktu normalde şaşırdım yok olur mu kendi kendine bilemedim ki

iim kuzum biraz sancım vardı valla uzandım snra uyumuşm snra geri uyanıp uyudum kafam sersem gibiydi şimdi iim ama yine alttan alttan sancı yokluyor sn nasılsn kuzum
Canım ben de aynı.. dün bahsettiğim yerde ağrılar devam ediyor ama bu çok normalmiş. Doktorla akşam da konuştum çook tedirgin olduğumu söyledim. Beni rahatlattı

Erkek demiştik

Canım ben de aynı.. dün bahsettiğim yerde ağrılar devam ediyor ama bu çok normalmiş. Doktorla akşam da konuştum çook tedirgin olduğumu söyledim. Beni rahatlattı
evet kuzu bazen şiddettleniyor böyleee bnde endişelendim baya yani hamilelik başndan bu yana böyle ağrım sızım olmamıştı.. allahtan sana dün sordum da içimi rahatlattın yoksa bnde giderdm bugn doktora dayanamayıp ters bi durum mu var die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…