Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün yazlıkların bi kısmını çıkardım. Bavuldaydılar havasız kalmışlar bi 30 dk yıkattım güzel koksun diye bugün yerleştircem bu işte çok zor ya yaz ayrı kış ayrı sürekli değiştir

ayy evet allah tan bn kurtuldum o işten halılar da kalktı diğer iç işleri de bitirsem kadın alcm bayram sonrasına

Skrkz17 kuzu keseye gidince bugn resm yolla cinsiyet tahmininde bulunalım LaRisaCca ileee
Bu işte uzmanlaştık
Valla şuan yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkları yerleştirmek tam bir zulüm olacak ama yapacak birşey yok. Bu yıl hepsini yıkayıp yerleştirecek mecalim yok inanki
edaecoo Canimm benimmm
LaRisaCca iyim canimm bantimi actilar hazirlanip esimi beklicem cikis yapicaZ
Canımm hadi geçmiş oldu bundan sonrası güllük fidanlık inşallah

Valla aynen heyecanla bekliyoruz. İnşallah yüzünü görürüz

Skrkz17 randevun saat kaçta? Muhakkak ultrason bekliyoruz tatlım hadi hayırlı haberlerle inşallah
Canım randevusuzum tüp bebekte şuan sekreteriyle konuştum 10.30da yukarı çıkıcakmış hastaları varmış aradan yardımcı olurum dedi inşallah çok beklemem atarım canım inşallah görürüz de

Geleyim hepiciğini halledeyim seninkilerle edaecoo nunkileri siz yormayın kendiniizii

Bir de doktor bana dediki plasentalardan biri aşağıda lekelenmen olursa korkma , zamanla yukarı çıkacak, herşey yolunda endişe edecek birşey yok
Bir iki arkadaşımda da olmuştu öyle ama böyle 20li haftalardan sonra yukarı çıkmıştı. Kendini çok yorma eline geçen fırsatlarda yat dinlen ilerleyen zamanlarda sağa sola dönemiyorsun çabuk yoruluyorsun falan yaşadığım tek belirti bunlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…