- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.861
Bakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heraldene bakıyosun kocişine ya sen yap sonra ona sürpriz yap![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heraldene bakıyosun kocişine ya sen yap sonra ona sürpriz yap![]()
Doğru diyorsun larimmm inşallah faydası olurda başkasına da bir faydam dokunurPorti her bilgi sltın niteliğinde biz kadınlar için. ne olur ne olmaz, eşin ve senin neler kullandığınız çok önemli.
Bugün şok a gittim kurutmalık gördüm aklıma direk sen geldin![]()
Amiinnn aminn raabbim sağlıcakla dünyaya getirsin arkanızdan da bizimkiler gelsin inşallahhÖyle kuzum bu güzl duyguları rabbim sizede tatmayı nasip etsin inşallah bbgm şu mübarek ramazan ayında![]()
Evet canım yürüyüş herşeye fayda ama gel gör ben evden çıkamıyorumBol bol yürüyüş lazım canım
He yaa aksamustu gelip alalimmi diyooKV ni göndermek için plan mı yapıyorsun![]()
HahahahahaBenide aradi kv asagiya inmisler ,senide alalimmi diyoorr .
Yok dedim ilk sahurumu evimde yapayim
İftara kesin alcaklar kacisim yok![]()
7. Gun donum noktasi o gun kendini tutamayacaksinBakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heralde![]()
Evet ya seni hatırlıyorum
Bakalım canım şimdi biraz bişey hissedersem durmam heralde![]()
Her pencereye sen çık her çamaşıra sen koş beni hatırlaDoğru diyorsun larimmm inşallah faydası olurda başkasına da bir faydam dokunur
Ahahah yaaa bende bugün çamaşır asarken aklıma geldi![]()
Amiinnn aminn raabbim sağlıcakla dünyaya getirsin arkanızdan da bizimkiler gelsin inşallahh
Evet canım yürüyüş herşeye fayda ama gel gör ben evden çıkamıyorum![]()
Bakalım canımHissetmeden de duramayacaksın
Yaa7. Gun donum noktasi o gun kendini tutamayacaksin![]()
Evet ya aslinda 8 falan yapacaktim 7 de napim dedim yapim gitsin sonra silik bisi gorunce umitlendimYaasende mi o zaman yaptın canım
![]()
Bende valla hep evdeyim hepDoğru diyorsun larimmm inşallah faydası olurda başkasına da bir faydam dokunur
Ahahah yaaa bende bugün çamaşır asarken aklıma geldi![]()
Amiinnn aminn raabbim sağlıcakla dünyaya getirsin arkanızdan da bizimkiler gelsin inşallahh
Evet canım yürüyüş herşeye fayda ama gel gör ben evden çıkamıyorum![]()
Ahahaha yaa güldürdün larimmmHissetmeden de duramayacaksın
Her pencereye sen çık her çamaşıra sen koş beni hatırla![]()
Benim 9. Gün silik çıkmıştı evde yapacağıma kanda baktırsam daha önce çıkardıEvdeki testler imha edildi canımeşim yapmamı istemiyor iyi yada kötü o gün gör diyor arada yokluyorum test mi yapsak diye
![]()
7.gun kafanda mehter marsi esligindee cis biriktiriceksinYaasende mi o zaman yaptın canım
![]()
O eltiyi nasil unuturumEvet ya seni hatırlıyorumeltin vardı birde
![]()
Bunyeden bunyeye degisir tabii ama erken biraz senin icin canmBenim adetine on gün var canım. Muhallebi gibi kıvamı gorunusu6af edersin di mi? Az geldi bir çay kaşığıdır.
Ayy ne güzelEvet ya aslinda 8 falan yapacaktim 7 de napim dedim yapim gitsin sonra silik bisi gorunce umitlendim![]()
Sagol askiletammm bnmde gögüs uçlarım deli gibi agırıyor anlatamam sütyen takarken ucuna degiyorum felakett yeni başladı 2 gündür![]()
Insallah Rabbim nasip etsin sen de bu duyguyu yasayacaksinAyy ne güzelinşallah sağlıkla al kucağına canım
bakalım o dönüm noktasında ben napcam
![]()