• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ilacı daha önce kullanmadıysan dikkatli kullan. 20 çok yüksek değil demek ki birden yükseldiyse stres etkili stres yapmamaya çalış sürekli mutlu olacağın bir isle meşgul ol. Benimki yüksek değil sadece bi kere 39 a çıkmıştı ozaman verdi doktor haftada iki gün sabah akşam içeceksin demişti tabi yan etkilerini okuyunca güvenemedim 1 tane içeyim dedim içmez olaydım yerimden kalkamadım ya. Başka bir doktora gittim hemen oda bu hiç bir günde iki tane alınır mı dedi 3 günde bir yarim içeceksin demişti bana bende bi kere yarim içtim ondan sonra hiç içmedim. Stres yapmama ya çalıştım çok şükür 6 ya düşmüştü. Bi doktorda bana bu hormon çok değişken aç ve tokkende farklılık gösterebilir demişti. Dikkat et aman tam alayım deme
Asko tam aldım bile öğlen doktor yarım al falan demedi sabahtan beri sersem gibiyim ondan mı kaynaklı o zaman ablamda kaldık bugün kardeşimle gelmiştik ayakta uyuyorum eniştem diyor istersen biraz uyu 😁😁 böyle sıcak basıyor 😁

Asko tam aldım bile öğlen doktor yarım al falan demedi sabahtan beri sersem gibiyim ondan mı kaynaklı o zaman ablamda kaldık bugün kardeşimle gelmiştik ayakta uyuyorum eniştem diyor istersen biraz uyu 😁😁 böyle sıcak basıyor 😁
Evet evet ilacın yan etkileri bana doktorum gece yatarken içmemi söylemişti aklında bulunsun cnım

Alındı anlaşıldı 😍
🥰🥰🥰🥰
Ne demek canım rica ederim 💛
Suyu azmi iciyosun kuzu
Yok hayatım sürekli içiyorum gebelikte baş ağrısı çok normal 😔
Benimde sersemligime iyi gelir belkimm🥰
Şifa olsun canım 💛
Sormaa 😂😂 LaRisaCca LaRisaCca da hiç unutmaz o anıyı çok sever 😂😂😂
Ahahahah caps gibi yeminle 😂
Meyve saatimi yaptım geldim 🤗🤗
Ben de yaptımm duyguş şifa olsun 🤩
Ramazana hazırım😂😂
Allah kabul etsin canım 🥰
Annem bugün bim den alt açma takımı pijama takımı 2 tane zıbın almış içim gitti çok güzeller 🤗🤗 Ogün Bi arkadaş ta getirdi 2 tane zıbın diğeri 2 patik bir zıbın getirmiş ama kulaklı böyle desenli Polar gibi Bi arkadaş yelek almış cocugumun eşyaları oluyor evde çok değişik hissettim gözlerim doluyor her dolabı açtığımda Allahm sag salim gelsinler inşallah ve her zmn dicem kafayı yedi demeyin sizlere de nasip etsn en kısa zamandaaaaa en kısa zmnda Aa hemdeee yarında itibaren bol bol dua edin bebeklerim bizde ediyor olucaz 🤲🤲❣️
Oyyy güle güle kullansın minnoşun annesi🤩 eksilmesin artsın inşallah
Yakarım buraları ateşe veririm 😂😂😂 çakmak getirin H halleycik çabıkkkkk
Bana acımıyosun yeğenlerine de mi acımıyorsun 😂
Buu dötunee susadi herhaldee
Dök benzinii😁
Alacağın olsun halloş 😂

Gece yatmadan once iciliyor 😁
Demedimi sanaa😁

🥰🥰🥰🥰

Ne demek canım rica ederim 💛

Yok hayatım sürekli içiyorum gebelikte baş ağrısı çok normal 😔

Şifa olsun canım 💛

Ahahahah caps gibi yeminle 😂

Ben de yaptımm duyguş şifa olsun 🤩

Allah kabul etsin canım 🥰

Oyyy güle güle kullansın minnoşun annesi🤩 eksilmesin artsın inşallah

Bana acımıyosun yeğenlerine de mi acımıyorsun 😂

Alacağın olsun halloş 😂
🥰🥰🥰
Duygusall oldumm simdik bu

Porti bundan çok hoşlaştı :KK19::KK60:

Bi araştır bakalım kuzum aklına yatarsa al 😍😍 instagram hesaplarına bak baya memnun olan kişi var 😍😍

Geçen biyerde gördüm nane yağı sürünce alnına falan iyi geliyormuş baş ağrısına larimm
Tamam kuzum bakıcam aynen araştırayım çok sağol 🥰🥰

Cocuklar gormesin bunu gozlerini kaapat😁
😂 Kapatim bari
Porti bundan çok hoşlaştı :KK19::KK60:

Bi araştır bakalım kuzum aklına yatarsa al 😍😍 instagram hesaplarına bak baya memnun olan kişi var 😍😍

Geçen biyerde gördüm nane yağı sürünce alnına falan iyi geliyormuş baş ağrısına larimm
Denedim onu porti gebelikte koku hassasiyetim oldu ya mahfetti beni midem bulandı

Back
X