- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buu dötunee susadi herhaldee
İçinde 2 adet varmış bugün bir tane kullandım haftaya pazartesi tekrar kullanacamHaftada kaç tane kullanacaksın?
Beybi hemen git karanlık odayaBaşım tuttu yine ya ..
Döt yakalım bu sefer kesmeyelim değişiklik olsunBuu dötunee susadi herhaldee
Dök benzinii![]()
Asko tam aldım bile öğlen doktor yarım al falan demedi sabahtan beri sersem gibiyim ondan mı kaynaklı o zaman ablamda kaldık bugün kardeşimle gelmiştik ayakta uyuyorum eniştem diyor istersen biraz uyuBu ilacı daha önce kullanmadıysan dikkatli kullan. 20 çok yüksek değil demek ki birden yükseldiyse stres etkili stres yapmamaya çalış sürekli mutlu olacağın bir isle meşgul ol. Benimki yüksek değil sadece bi kere 39 a çıkmıştı ozaman verdi doktor haftada iki gün sabah akşam içeceksin demişti tabi yan etkilerini okuyunca güvenemedim 1 tane içeyim dedim içmez olaydım yerimden kalkamadım ya. Başka bir doktora gittim hemen oda bu hiç bir günde iki tane alınır mı dedi 3 günde bir yarim içeceksin demişti bana bende bi kere yarim içtim ondan sonra hiç içmedim. Stres yapmama ya çalıştım çok şükür 6 ya düşmüştü. Bi doktorda bana bu hormon çok değişken aç ve tokkende farklılık gösterebilir demişti. Dikkat et aman tam alayım deme
Evet evet ilacın yan etkileri bana doktorum gece yatarken içmemi söylemişti aklında bulunsun cnımAsko tam aldım bile öğlen doktor yarım al falan demedi sabahtan beri sersem gibiyim ondan mı kaynaklı o zaman ablamda kaldık bugün kardeşimle gelmiştik ayakta uyuyorum eniştem diyor istersen biraz uyuböyle sıcak basıyor
![]()
Alındı anlaşıldı![]()
Ne demek canım rica ederim
Yok hayatım sürekli içiyorum gebelikte baş ağrısı çok normalSuyu azmi iciyosun kuzu
Şifa olsun canımBenimde sersemligime iyi gelir belkimm![]()
Ahahahah caps gibi yeminle
Ben de yaptımm duyguş şifa olsunMeyve saatimi yaptım geldim![]()
Allah kabul etsin canımRamazana hazırım![]()
Oyyy güle güle kullansın minnoşun annesiAnnem bugün bim den alt açma takımı pijama takımı 2 tane zıbın almış içim gitti çok güzellerOgün Bi arkadaş ta getirdi 2 tane zıbın diğeri 2 patik bir zıbın getirmiş ama kulaklı böyle desenli Polar gibi Bi arkadaş yelek almış cocugumun eşyaları oluyor evde çok değişik hissettim gözlerim doluyor her dolabı açtığımda Allahm sag salim gelsinler inşallah ve her zmn dicem kafayı yedi demeyin sizlere de nasip etsn en kısa zamandaaaaa en kısa zmnda Aa hemdeee yarında itibaren bol bol dua edin bebeklerim bizde ediyor olucaz
![]()
Bana acımıyosun yeğenlerine de mi acımıyorsun
Alacağın olsun halloşBuu dötunee susadi herhaldee
Dök benzinii![]()
Karanlık odadayım beybi ağrı kesici de aldımBeybi hemen git karanlık odaya
Kız duyguş alacağın olsunDöt yakalım bu sefer kesmeyelim değişiklik olsunC Capanin Gururu Teyom bacıımmm yeni taktik bulduk artık döte benzin döküp yakıyoruz
![]()
Gece yatmadan once iciliyorAsko tam aldım bile öğlen doktor yarım al falan demedi sabahtan beri sersem gibiyim ondan mı kaynaklı o zaman ablamda kaldık bugün kardeşimle gelmiştik ayakta uyuyorum eniştem diyor istersen biraz uyuböyle sıcak basıyor
![]()
Ayy keşke bilseydim yatarken içerdim öğlen içtimEvet evet ilacın yan etkileri bana doktorum gece yatarken içmemi söylemişti aklında bulunsun cnım
Ne demek canım rica ederim
Yok hayatım sürekli içiyorum gebelikte baş ağrısı çok normal
Şifa olsun canım
Ahahahah caps gibi yeminle
Ben de yaptımm duyguş şifa olsun
Allah kabul etsin canım
Oyyy güle güle kullansın minnoşun annesieksilmesin artsın inşallah
Bana acımıyosun yeğenlerine de mi acımıyorsun
Alacağın olsun halloş![]()
Bugünlerin yarınları da var halloş
Duygusall oldumm simdik bu
AmaamamammaammaBugünlerin yarınları da var halloş![]()
Amaamamammaamma![]()
Cocuklar gormesin bunu gozlerini kaapat
Porti bundan çok hoşlaştıBen de senden hoşlanıyorum porti![]()
Bi araştır bakalım kuzum aklına yatarsa alYaaa o zaman bende alıyım deniyim ne olacak ki![]()
Geçen biyerde gördüm nane yağı sürünce alnına falan iyi geliyormuş baş ağrısına larimmBaşım tuttu yine ya ..
Tamam kuzum bakıcam aynen araştırayım çok sağolPorti bundan çok hoşlaştı
Bi araştır bakalım kuzum aklına yatarsa alinstagram hesaplarına bak baya memnun olan kişi var
Geçen biyerde gördüm nane yağı sürünce alnına falan iyi geliyormuş baş ağrısına larimm
Herkesin hafızasına kazınmış eltin
Cocuklar gormesin bunu gozlerini kaapat![]()
Denedim onu porti gebelikte koku hassasiyetim oldu ya mahfetti beni midem bulandıPorti bundan çok hoşlaştı
Bi araştır bakalım kuzum aklına yatarsa alinstagram hesaplarına bak baya memnun olan kişi var
Geçen biyerde gördüm nane yağı sürünce alnına falan iyi geliyormuş baş ağrısına larimm