• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün kardeşim de hastaneye gelmişti sürekli omuzum ağrıyor diyordu bide sürekli en ufak dusmede eli kolu bacağı ya eziliyor ya kırılıyordu sağ sol toplam belki 10dan fazla çatlamış kırılmıştır geçenlerde tencere kapağı düştü parmağı hemen zedelenmiş alçıya aldı onun için fiziğe geldik hem bana yoldaş olur diye bitanesi kemik erimesi olabilirsin dedi bitanesi boyun fıtığı olabilirsin dedi vsvs kardeşim daha 18 yaşına yeni geldi doktor görmeden masallah röntgenciler kemik ölçüm yeri yorum yaptı bile
Çok geçmiş olsun canım. Anemiden olduğunu sanmıyorum 🤔 dayımınkızı da anemi ama onda hiç böyle birşey olmuyor
Ayyy blmyrm lariii ya çatlıcak gibi oluyorum kabızlık ta çekiyorum biraz her gün cıkmıyorum bu gittigimde söylicektim unuttum artık diğer sfere söylerim bu işe Bi çözm bulmam lazım
Kuzu benim bi arkadaşım var parmağıyla basrırınca çökme oluyordu öyle bir ödem. Dr bunu araştırdı istediğim birşey değildi dedi.kız kabızdı kıza lavman yaptılar lavmana rağmen wc yapamayınca başka bir Dr geldi parmağını sokmak zorunda kaldı çünkü kabız olduğu için kızın sancıları başladı. Neyse parmak meselesinden sonra kurumuş kısım çıktı ve lavman yapıldı kız wc ye çıktı sonra kasılma önleyici verdiler. Dr dediki bir daha seni doğuma kadar böyle görmek istemiyorum. İlaç kullandı doğuma kadar

Canım zaten tüp bebeğe başlamadan önce muhakkak rahim filmi istiyorlar eğer elinde yakın zamanda çekilmiş yoksa yani başka bir doktora gidip rahim filmi çekileceğini eğer önceliğin tüp bebek olacaksa tüp bebek doktorunun seçip ona gitmen daha mantıklı olur bu durumda

Aynen bende öyle düşünüyorum. şimdi bı kaç kişi önerdiği için eşim devlet hastanesine mi gitsek falan demelere başladı. Bı taraftan da virüs var diyo 😅

Çok geçmiş olsun canım. Anemiden olduğunu sanmıyorum 🤔 dayımınkızı da anemi ama onda hiç böyle birşey olmuyor

Kuzu benim bi arkadaşım var parmağıyla basrırınca çökme oluyordu öyle bir ödem. Dr bunu araştırdı istediğim birşey değildi dedi.kız kabızdı kıza lavman yaptılar lavmana rağmen wc yapamayınca başka bir Dr geldi parmağını sokmak zorunda kaldı çünkü kabız olduğu için kızın sancıları başladı. Neyse parmak meselesinden sonra kurumuş kısım çıktı ve lavman yapıldı kız wc ye çıktı sonra kasılma önleyici verdiler. Dr dediki bir daha seni doğuma kadar böyle görmek istemiyorum. İlaç kullandı doğuma kadar
kuzuş bn çıkıyorum o kdr değilim 2 3 güne 1 muhakkak hatta saabh yaptım :KK70: :KK70: ama bnmki değişik bi şiş ödemde degl şişlik var hareket yok bnce ondanda olblr .. sabah yumurta haşladım kendime aman allahımmmmmmm öğüre öğüre bi hal oldum karnım kasıldı ağırıyo düşün o derecedeyim.. yiyemedm yumurtayı ekmk arası yaptım gldm allahtn süt içmiştim

kuzuş bn çıkıyorum o kdr değilim 2 3 güne 1 muhakkak hatta saabh yaptım :KK70: :KK70: ama bnmki değişik bi şiş ödemde degl şişlik var hareket yok bnce ondanda olblr .. sabah yumurta haşladım kendime aman allahımmmmmmm öğüre öğüre bi hal oldum karnım kasıldı ağırıyo düşün o derecedeyim.. yiyemedm yumurtayı ekmk arası yaptım gldm allahtn süt içmiştim
Ayyy 😔 tuzlu birşeyler ye bari canım çok geçmiş olsun 🤗😑 kusma olayı fena

çubuk getirdim ynmda bbgm hemen agzımın tadı değişssin die muz yedm küçük ama ilk defa bu kdr çok öğürdüm kusmadm ama o kdr öğürmeme helal olsun :KK70: :KK70:
O bana 1 kere oldu sadece, çok feci birşey bütün gün karnım kasıklarım ağrıdı
aşıırııı söz dinlerizzz :KK70: :KK70: bizden akıllısı mezarda
Konuşma kız öyle bir ayağımız çukurda gibi :ruh::KK70:

O bana 1 kere oldu sadece, çok feci birşey bütün gün karnım kasıklarım ağrıdı

Konuşma kız öyle bir ayağımız çukurda gibi :ruh::KK70:
evet kuzu şu anda boşluğum ağırıyo iğne batar gibi ztn gazım oldugu zmn hamilelik 2. ayından beri boşluğum ağırıyor değişik fantezileri var vücudumun :KK70: :KK70:

kızzz allah korursunn yarabbimmmm şu mübarek ayda hayırlı saglıklı ömürler nasip etsn :dua::KK200::KK36::KK60:

sn nedn bu kdr erkencisin bakıyım yne

evet kuzu şu anda boşluğum ağırıyo iğne batar gibi ztn gazım oldugu zmn hamilelik 2. ayından beri boşluğum ağırıyor değişik fantezileri var vücudumun :KK70: :KK70:

kızzz allah korursunn yarabbimmmm şu mübarek ayda hayırlı saglıklı ömürler nasip etsn :dua::KK200::KK36::KK60:

sn nedn bu kdr erkencisin bakıyım yne
Aşko haşmet çok konuşuyor. Düşünsene evde biri sürekli simgeee diye bağırıyor 😂😂😂 ben uyanmayım da kim uyansın 😁
bugün herkes kesin geç gelirr skntıdan patlarızzz :işsiz::cry::KK51:
😂 Aşkım oruçlar Allah kabul etsin 😂 kıyabilsem arayacam, uyanın uykuya mı tutturuyorsunuz dicem de kıyamıyorum 😂

Aşko haşmet çok konuşuyor. Düşünsene evde biri sürekli simgeee diye bağırıyor 😂😂😂 ben uyanmayım da kim uyansın 😁

😂 Aşkım oruçlar Allah kabul etsin 😂 kıyabilsem arayacam, uyanın uykuya mı tutturuyorsunuz dicem de kıyamıyorum 😂
:KK70: :KK70: bnm annem terbiye etmiş alex i annem geç uyanırsa sesleniyo neneciğim dieee :KK70::KK70:
amin amin balım cümle müslüman kardeşlerimizin etsinnn iinşallah :dua: yazık sahurda yapıyorlar uykusuz kalırlar uyusunlar kıyamam

Back
X