• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy o ne zamanlardı :KK70:
eşim eve girer girmez yanıma uğramadan banyoda bulurdu kendini üst baş değiş ve benim parfümü sıkılırdı ki koku yabancı olmasın die :KK70::KK70::olamaz:
sigara içiyor günde 1 tane taş patlasın 3 tane şimdi bnde kokudan ölüyorum ya başlıyorum dırdırlanmaya git glme kötü kokuyosun içme yanaşma bu sadece bi örnek bunun gibi nicesi var :KK70:taktım adama kesn içinden diyordur asıl yüzü bumuydu die bn kmnle evlendm :KK70::KK70:

Kızz sen ne ettin çok erkenden başladın. :KK70:
Ben yeni yeni yatakta yatamıyorum rahat o mışıl mışıl uyuyor die kocişe sarıyorum :KK70:
bnde uykuda sararm boşluğum agırıyordu sanki kendi ypmış gibi trip atıyorum eğilemiyorum çorabımı giydir yok çorabımı çıkar ama yüzümü görsen korkarsın asabi snrli gergin komplekksliyimmm :KK70: :KK70:

Canımmm gözün aydın çok sevindim 🤗 ne zaman başlayacaksınız öyleyse 😍😍
Teşekkür ederim güzelim benim, bu ayın regli değil diğer reglde... daha bu ayın regli sökülmedi, gelir birkaç güne :) Sanırım Mayısın ortasında iğnelere başlarım. Korku planı gibi ilaç adlarını içeren planlı listeyi göndermişler ya... :rolleyes: :KK45: Sanırım alışayım diye :))))

ayyy o ne zamanlardı :KK70:
eşim eve girer girmez yanıma uğramadan banyoda bulurdu kendini üst baş değiş ve benim parfümü sıkılırdı ki koku yabancı olmasın die :KK70::KK70::olamaz:
Ahahaah yaaa ne haller valla :KK70: :KK70: Ee o kadar sıkıntıyı sen cekiyosun o kadarcıkta erkeklere olsun🤣🤣 birde annem evlenir evlenmez abime hamile kalmış.Tabi hemen uyuklamalara başlamış. Bilmiyorrlar ya babam diyormuş kendi kendine bune böyle hep uyuyor:KK70::KK70::KK70:
hormonlardndır kuzu biliyoruzz da kesn ama hep ona sarıyorumm en ufak bsy olsa tmm gitti :KK70: :KK70:
Ay yazıkk yaaaa stres topu olmuş valla :KK70::KK70::KK70:

Hadi bakalım güzel sonuçlar bu ay ile sonlanır inşallah.
her ilaç herkese iyi gelmiyor bu kanıtlanmış olay tedavi bırakma gibi bir düşünce no no no :KK70:
amin canım inşallah inşallah bu ay güzel haberler alırım:KK200:
tedaviyi bırakma değil de en başta doktor 3 ay ilaç+çatlatma iğnesi deneriz sonra başka tedaviye geçeriz demişti ben de 3 ay deneyeyim sonra doğal akışına bırakayım diye düşünmüştüm.

bu arada bir şey sorcam propolis mi daha iyi geliyodu yumurta kalitesi için yoksa propolis mi?

😂😂 Bak nasıl da anladın hemencik

Aynen canım hepimiz için epey zordu ama artık inşallah sen de en güzel ana yaklaştın 🤗 bayramda bebişler sende olacak 😁

Edecek canım emin ol olumlu düşünelim güzel olur inşaallah 🤲🏼

Kuzu kayınbabam vefat ettiğinde kaynanam evde kalmaktan çok korktu, geceleri halisünasyon görüyordu filan e bu da bir evlat için kolay değil ama sonra geçti bu geçici bir süreç bence inşallah herşey yoluna girecek.

Canımmm gözün aydın çok sevindim 🤗 ne zaman başlayacaksınız öyleyse 😍😍

Hahahah 😂 porti sen yapma bari

Halloş gelmim oraya bak 😁

Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsın 😑 bu ay ne yapmayı planlıyorsun

2. kez klomen + ovitrelle tedavisi denedim yine olmadı. Bu ay tekrar gidicem doktora eğer kist falan olmadıysa 3. kez denicez inşallah bu sefer olur yoksa aşılama 🤷🏻‍♀️

2. kez klomen + ovitrelle tedavisi denedim yine olmadı. Bu ay tekrar gidicem doktora eğer kist falan olmadıysa 3. kez denicez inşallah bu sefer olur yoksa aşılama 🤷🏻‍♀️
aynı durumdayız canım ben de bugün 3.denememe başladım hayırlısı olsun hakkımızda :KK200:

Kız anladım ne diyorum bak bana ve eşime kaynımla bir olup yapmadığını bırakmadılar. Aynı seninki gibi yani. Biz iyilik yaptık denize atıık. Vallahi hiçbiri de sırtımızı yere getiremedi
Öyle haklısın Rabbim bilsin cnm..

Hamilelikte bötle düşman olunuyormu yaa 🤣🤣
Biz tam bi sevgi pıtırcığı olduk porti edaecoo edaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor :KK70:
afyt balım akşama da pırasa gömersn tmm :KK36:
Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyor 😁 annemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı 😁 ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor
Babası sevmiyor ama tatlıyı :KK70:
sağol canım darısı bu anları görmene.
Yarın tatanoz aşımız var.
şeker yüklemesi için henüz birşey söylemedi doktor ama ondan emin değilim gebe kalmak için uğraşırken doktor yaptırmıştı çok fena olmuştum :olamaz:
Amin canımm 😁 valla benim halam babam filan hep şeker hastası ben mecburum 😁
kızlarrrrr ben geldim
şimdi doktordan geliyorum.çok şükür kist mist oluşmamış yumurtalıklarda çatlamayan yumurtam yokmuş boşa değerlendirmemişiz yani :KK70:
bu ay ki tedaviye başlıyorum yine bu akşam hayırlısıyla haftaya çarşamba tekrar kontrole gitcem yumurtalara bakmak için.inşallah bu ay bol bol büyüyen kaliteli yumurtalarım olur :dua:
femara ilacını da sordum o da kullanılıyomuş diye,o da hızlı çabuk büyütüyo ama sende klomen geçen ay büyütmüştü dedi.bu ay da olmazsa önümüzdeki ay onu kullanırız dedi bakalım ne olcak.tam 3 ay oldu bu ay da olmazsa bırakayım diyodum :KK70:
çenem düştü yine ya :KK70: :KK70: işte böyle kızlar başlıyoruz yine:KK49:
Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkü 🤗 hadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın
Teşekkür ederim güzelim benim, bu ayın regli değil diğer reglde... daha bu ayın regli sökülmedi, gelir birkaç güne :) Sanırım Mayısın ortasında iğnelere başlarım. Korku planı gibi ilaç adlarını içeren planlı listeyi göndermişler ya... :rolleyes: :KK45: Sanırım alışayım diye :))))
Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsın 🤭🤭 ayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin🤗
LaRisaCca LaRisaCca larii şimdi 6 gün bekledim değil 6 gün bıraktım mış. Sigarayı bırakmaya çalıştığı dönemde tartışmışız büyük ihtimal ondanmış hatırlamıyormuş çok detaylı :KK67:
😁Yazık enişteme yaa 😂😂 adam ne yazmış biz ne anladık
Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰
Öyle haklısın Rabbim bilsin cnm..
Amin canımıniçi 🤗 içine atma biz hep burdayız

Biz tam bi sevgi pıtırcığı olduk porti edaecoo edaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor :KK70:

Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyor 😁 annemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı 😁 ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor

Amin canımm 😁 valla benim halam babam filan hep şeker hastası ben mecburum 😁

Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkü 🤗 hadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın

Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsın 🤭🤭 ayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin🤗

😁Yazık enişteme yaa 😂😂 adam ne yazmış biz ne anladık

Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰

Amin canımıniçi 🤗 içine atma biz hep burdayız
Ayy hep öyle olun larimmm 😍😍😍
Ahaha evett yaaa anlaşılmıyor yazısı napayım :KK70: :KK70:

sigara içiyor günde 1 tane taş patlasın 3 tane şimdi bnde kokudan ölüyorum ya başlıyorum dırdırlanmaya git glme kötü kokuyosun içme yanaşma bu sadece bi örnek bunun gibi nicesi var :KK70:taktım adama kesn içinden diyordur asıl yüzü bumuydu die bn kmnle evlendm :KK70::KK70:
Ahhh ahhhh ne yapacaklar bunlar bizden 🙈🙈
Kız kardeşim yatağa almadı 🙈

bnde uykuda sararm boşluğum agırıyordu sanki kendi ypmış gibi trip atıyorum eğilemiyorum çorabımı giydir yok çorabımı çıkar ama yüzümü görsen korkarsın asabi snrli gergin komplekksliyimmm :KK70: :KK70:
Seni ileri ki günlerinde çok merak ediyorum 🤣🤣🤣

Ahahaah yaaa ne haller valla :KK70: :KK70: Ee o kadar sıkıntıyı sen cekiyosun o kadarcıkta erkeklere olsun🤣🤣 birde annem evlenir evlenmez abime hamile kalmış.Tabi hemen uyuklamalara başlamış. Bilmiyorrlar ya babam diyormuş kendi kendine bune böyle hep uyuyor:KK70::KK70::KK70:

Ay yazıkk yaaaa stres topu olmuş valla :KK70::KK70::KK70:
Haha çeksinler tabi neler çekiyoruz 🙈 ama değer ♥️
Ayy baban cicim ayı görmedi desene 🤣

Back
X