• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya, hakkında hayırlısı olsun canım ❤️
Sağol canım zaten testler negatifti hep hazırlamıştım kendimi yumurtlama tembelliği var bende bir yandan üzüldüm ama bir yandan da ilaçlardan kist oluşmadı en azından diye seviniyorum.. Çok şükür 2 aydır 15. Gün tam zamanın da oluyor adet 🙏

Biz tam bi sevgi pıtırcığı olduk porti edaecoo edaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor :KK70:

Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyor 😁 annemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı 😁 ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor

Amin canımm 😁 valla benim halam babam filan hep şeker hastası ben mecburum 😁

Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkü 🤗 hadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın

Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsın 🤭🤭 ayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin🤗

😁Yazık enişteme yaa 😂😂 adam ne yazmış biz ne anladık

Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰

Amin canımıniçi 🤗 içine atma biz hep burdayız
amin canım inşallah hayırlısıyla bakalım🤲🏻❤️çok sağol canım😘

amin canım inşallah inşallah bu ay güzel haberler alırım:KK200:
tedaviyi bırakma değil de en başta doktor 3 ay ilaç+çatlatma iğnesi deneriz sonra başka tedaviye geçeriz demişti ben de 3 ay deneyeyim sonra doğal akışına bırakayım diye düşünmüştüm.

bu arada bir şey sorcam propolis mi daha iyi geliyodu yumurta kalitesi için yoksa propolis mi?
Zaten çatlatma 3 ay kullanım sonra aşılama diyorlar.

Biz tam bi sevgi pıtırcığı olduk porti edaecoo edaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor :KK70:

Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyor 😁 annemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı 😁 ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor

Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkü 🤗 hadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın

Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsın 🤭🤭 ayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin🤗

Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰

Benimde rahmetli babamda şeker vardı..
Ama dayanabilir miyim ona bilemiyorum inanki

Afyt şeker olsun balım 🤗🤗

Ayy hep öyle olun larimmm 😍😍😍
Ahaha evett yaaa anlaşılmıyor yazısı napayım :KK70: :KK70:
🤗💚Canımsın sen kenke
Gözün aydın canım bekletmedi en azından 😁 oruçtan da yırttın hadi 😂
amin canım inşallah hayırlısıyla bakalım🤲🏻❤️çok sağol canım😘
Sen de sağol canım benim 🤗
Benimde rahmetli babamda şeker vardı..
Ama dayanabilir miyim ona bilemiyorum inanki
Dayanılmayacak gibi değilmiş diyorlar deneyenler. Ben deneyeceğim valla 🤔
Afyt şeker olsun balım 🤗🤗
Sağol bebişim sen ne yedin 🤗

🤗💚Canımsın sen kenke

Gözün aydın canım bekletmedi en azından 😁 oruçtan da yırttın hadi 😂

Sen de sağol canım benim 🤗

Dayanılmayacak gibi değilmiş diyorlar deneyenler. Ben deneyeceğim valla 🤔

Sağol bebişim sen ne yedin 🤗
LaRisaCca LaRisaCca evet beklemedi canım kist falan olmuyor en azından geçikipte yumurtlama tembelliğim var geçen ay da bu ay ki gibi 15. Gün olmuştu.. Tam sökülmesi kahve leke geldi biraz ama çözülür.. Oruca gelince yırtmadım kızz 😂😂tam alıştım 2 gün üzüldüm de

As canımm 😁
LaRisaCca LaRisaCca evet beklemedi canım kist falan olmuyor en azından geçikipte yumurtlama tembelliğim var geçen ay da bu ay ki gibi 15. Gün olmuştu.. Tam sökülmesi kahve leke geldi biraz ama çözülür.. Oruca gelince yırtmadım kızz 😂😂tam alıştım 2 gün üzüldüm de
Rahatlarsın canım en azından 🤗 sökülünce insan en azından psikolojik olarak yeni aya hazırlanıyor

Selam
Öyle valla canım ben zaten test yapıp hergün negatif
As canımm 😁

Rahatlarsın canım en azından 🤗 sökülünce insan en azından psikolojik olarak yeni aya hazırlanıyor

As canımm 😁

Öyle valla canım ben zatenn her gün test yapıp negatif göre göre alıştım 😂😂şimdi yeni bir süreç bakalım yine klomen mi verecek napıcak cuma günü giderim doktora

Selam

Öyle valla canım ben zaten test yapıp hergün negatif

Öyle valla canım ben zatenn her gün test yapıp negatif göre göre alıştım 😂😂şimdi yeni bir süreç bakalım yine klomen mi verecek napıcak cuma günü giderim doktora
Hadi hayırlısı eğer yumurtalar iyi uyarıldıysa klomenle yine klomen denir yoksa belki de femera verir

Hadi hayırlısı eğer yumurtalar iyi uyarıldıysa klomenle yine klomen denir yoksa belki de femera verir
Yok canım klomen iyi 2 aydır tam zamanında gelişiyor yumurtalar çatlıyorda aynı zamanda.. Ama 1 tane yumurta oluyor doktor öyle istiyor riskli fazlası diyor. Günde 1 tane alıyorum.. İlk ay iğne yapmamıştı 2. Ay yaptı 👍normalde de aylar süren Bi düzensizliğim yok aslında ama takip gerek tabi

Back
X