• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂😂 Yeminle tam dayaklıksınız

Oh binlerce şükür yeşilcim 🤗 aslında önceden tahliller muayene ücretine dahildi neden böyle oldu anlamadım. Ben bugün iskenderundaki doktoruma gittim ikili taramamızı yaptık çok şükür bir pr görünmüyor cinsiyeti de bir kız bir erkek olarak gördü 2 hafta sonra tekrar bakacağız kesinlik açısından 🥰 bebişlerin haftası nasıl görünüyor? İlerdeler mi tam haftalarındalar mı nasıllarmış
Yaa cinsiyet gördü demek ki maşallah 🧿 ne güzel 1 kız 1 erkek sağlıkla doğsunlar 😍benimkilerde 11 +5 diğeri de 12+1 ..senin bebişler nasıl canım ? Bilemedim ki canım düzen lab.yönlendiriyoruz dediler ..peki kan verdin mi ?

ay birde öyle deniyim birkere alıp. Herkes faydalı diyoda nebileyim yemesekte olur yahu :KK70: :KK70:

Ohhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnn 🥰

Aynen öylee valla larim bugün anneme söyledim zaten dayanamadım artık 😬

birisi bana dedi olgunu alıcaksın olgun çok güzel dedi. Öyle aldım ilk denememdi son oldu :KK70::KK70:
Ayyyyy avakoda demeyin bna bnm çok kötü anım var agzıma attıgım gibi Bi kere agzımın yüzümün yamulması Bi oldu nası tükürdüğümü bilmedm o kdr da para vermiştik 😂😂 yazık oldu

Yaa cinsiyet gördü demek ki maşallah 🧿 ne güzel 1 kız 1 erkek sağlıkla doğsunlar 😍benimkilerde 11 +5 diğeri de 12+1 ..senin bebişler nasıl canım ? Bilemedim ki canım düzen lab.yönlendiriyoruz dediler ..peki kan verdin mi ?
Vermedim canım en önemli bulgular sağlıklıydı kan vermedik. Versek de ikizde kürtaj yapılamaz birinin kalibe potasyum enjekte etsek diğeri de etkilenebilir yani çaresizsin, dua edeceksin 😁 benim de oğlan 12+5 kız 12+2 görünüyor du canım 🤗 maşallah hepimizin bebişlerine 🤗

Vermedim canım en önemli bulgular sağlıklıydı kan vermedik. Versek de ikizde kürtaj yapılamaz birinin kalibe potasyum enjekte etsek diğeri de etkilenebilir yani çaresizsin, dua edeceksin 😁 benim de oğlan 12+5 kız 12+2 görünüyor du canım 🤗 maşallah hepimizin bebişlerine 🤗
Lariş ense kalınlıkları kaç çıktı hatırlıyor musun?

Baştan bu ay seni dinlendirelim dedi.. Sonra biraz düşündü tekrar klomen verdi kullanıcam yine birde dostinex veriyordu onu vermedi bu ay .. Eşime de destek bişeyler verdi bitkisel bakalım gidicem 10. Gün.. 11. Gün hafta sonuna geliyor o yüzden bu ayda 10. Gün gidicem gerek görürse 13. Gün tekrar bakıyor zaten😇
Dostinex dedigin ne canim 🤔

ay birde öyle deniyim birkere alıp. Herkes faydalı diyoda nebileyim yemesekte olur yahu :KK70: :KK70:

Ohhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnn 🥰

Aynen öylee valla larim bugün anneme söyledim zaten dayanamadım artık 😬

birisi bana dedi olgunu alıcaksın olgun çok güzel dedi. Öyle aldım ilk denememdi son oldu :KK70::KK70:
Hahaha dene dene öyle gidiyor bende faydası çok yumurtalar için diye aldım yiyorum valla yumuşayıncaya biraz yoğurt içine ez koy 😄

Back
X