• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz kullandık kullandığım zaman akıntı oldu sanırım yumurtalar faydası var eşiminde sperm sayısı yükseldi düzenli kullanım da baya faydası görülür canım biz 1 ay kullanıp test verdik 3 ayda sanırım daha çok olur bizde hızda problem var bakalım daha test vermedi 3 ay doldu ramazandan sonra bakacağız
Cevapladığınız için teşekkür ederim 🙏🏻 eşimde bi sorun yok ama o da kullansn belki etkisi artar peki ne zaman başlamam gerek belli bi dönemi var mı ? Ve kökü mü daha iyi sizce suyu mu ben kök olanı almştm daha sağlıklı olur diye siz nasıl kullandınız

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim bebeğim.
D dilaaaaaaaa cım cevap geldi 🤭

Aynen öyle canım illaki bir faydası var 🤗 muhakkak kullan sakın bırakma iyi olacak inşallah

O kadar haklısın ki canım .. resmen paranın gözüne vuruyorlar ve zor bulunuyorlar. Her bulduğun da güzel temizleniyor.
İnşallah benim de 4. Aydan sonrasını konuşacağım aylar doğum hazırlığı yaptığım günlerim olur bu gebeliğimde,sağlıkla ilerler inşallah 🤗 her ay uyumaya razıyım inan 😁
Teşekkür ederim bildirim için 🥰 bugün hiç bakmamştm sayfaya maalesef hepimizin derdi temizlik bugün dayanamadm test yaptm negatif kendimi öyle kaptrmşm ki düşünmemek için anca oturabildm ya benm her adet öncesi balon gibi şişerim o yok sadece bel ağrısı arada gelip gidiyo ve göğüslerim de şişmez ağrımaz ama ağrıyo ilaçlarn etkisidir diye düşünmek istiyorum olsa testte çıkardı artık 16. Güne girdim sonuçta 🙄

Cevapladığınız için teşekkür ederim 🙏🏻 eşimde bi sorun yok ama o da kullansn belki etkisi artar peki ne zaman başlamam gerek belli bi dönemi var mı ? Ve kökü mü daha iyi sizce suyu mu ben kök olanı almştm daha sağlıklı olur diye siz nasıl kullandınız
Rica ederim, ben suyunu aldım daha kolay diye kökü daha faydalıdır sonuçta daha doğal ama tam olarak kullanmadığım için onu yorum yapamayacağım. Ben adetin son günleri kullandım yumurtlama görene kadar kullanıyorsunuz onun içinde ovülasyon testi gerekiyor ben 10 gün kadar kullandım adetin bitimine yakın ve 1 hafta zaten akıntınız olursa anlarsınız bırakırsınız. Ama ovülasyon testi daha sağlıklı olur tabi

Back
X