- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.081
Okdr bogazlilarki midem bulandi deedim siz yedikceHemen geldim![]()
Valla terapiste gidicemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okdr bogazlilarki midem bulandi deedim siz yedikceHemen geldim![]()
İştahı açılan çok kişi oluyor canım kovid sonrasıOkdr bogazlilarki midem bulandi deedim siz yedikce
Valla terapiste gidicemm![]()
Karciger crp yuksek yani enfeksiyon varİştahı açılan çok kişi oluyor canım kovid sonrası
Belki seni yiyemedi diye yemeğe saldırıyor adamKarciger crp yuksek yani enfeksiyon var
Doktorda dikat et fln dememis
Beni yicek valla
Bunun cozimu yokmi
Soyle bir hap nein tok tutan![]()
Ayy ömrumu yediiBelki seni yiyemedi diye yemeğe saldırıyor adam![]()
Oh denilmez buna ama kilo vermek sevindiriyor bizi. Çok üzüldün canım normal. Rabbim tekrarını yaşatmasınAyy ömrumu yedii
Kilo vermisim benn bu surecte![]()
Senin koca 1Belki seni yiyemedi diye yemeğe saldırıyor adam![]()
Su tansiyon iside düzelse bende rahatlar yerim belkiOh denilmez buna ama kilo vermek sevindiriyor bizi. Çok üzüldün canım normal. Rabbim tekrarını yaşatmasın
Hadi güzel haberlerle inşallah canım benimSu tansiyon iside düzelse bende rahatlar yerim belki
Yarin gorusmem var dualariniza talibim![]()
İnsallah canimm benimmHadi güzel haberlerle inşallah canım benim![]()
Allah yardimcin olsun canim. Hayirli guzel haberler al insallah.Su tansiyon iside düzelse bende rahatlar yerim belki
Yarin gorusmem var dualariniza talibim![]()
Amin canimAllah yardimcin olsun canim. Hayirli guzel haberler al insallah.
Onu da keselimAy benım kocaya da el atın kizlar. Uykum var deyip yatıyor tepinip duruyor yataktabende hayatta uyuyamam biri kipirdanirken.. Ömrümü bitiriyor benim ramazanda
![]()
Cevapladığınız için teşekkür ederimBiz kullandık kullandığım zaman akıntı oldu sanırım yumurtalar faydası var eşiminde sperm sayısı yükseldi düzenli kullanım da baya faydası görülür canım biz 1 ay kullanıp test verdik 3 ayda sanırım daha çok olur bizde hızda problem var bakalım daha test vermedi 3 ay doldu ramazandan sonra bakacağız
Teşekkür ederim bildirim içinCevap verdiğin için çok teşekkür ederim bebeğim.
D dilaaaaaaaa cım cevap geldi
Aynen öyle canım illaki bir faydası varmuhakkak kullan sakın bırakma iyi olacak inşallah
O kadar haklısın ki canım .. resmen paranın gözüne vuruyorlar ve zor bulunuyorlar. Her bulduğun da güzel temizleniyor.
İnşallah benim de 4. Aydan sonrasını konuşacağım aylar doğum hazırlığı yaptığım günlerim olur bu gebeliğimde,sağlıkla ilerler inşallahher ay uyumaya razıyım inan
![]()
"Çekilin anayım ben" müdahalesi yapacağım belki bende bigunAnnelik fedakarlık ister![]()
Ay bunu çok beğendim"Çekilin anayım ben" müdahalesi yapacağım belki bende bigun![]()
Rica ederim, ben suyunu aldım daha kolay diye kökü daha faydalıdır sonuçta daha doğal ama tam olarak kullanmadığım için onu yorum yapamayacağım. Ben adetin son günleri kullandım yumurtlama görene kadar kullanıyorsunuz onun içinde ovülasyon testi gerekiyor ben 10 gün kadar kullandım adetin bitimine yakın ve 1 hafta zaten akıntınız olursa anlarsınız bırakırsınız. Ama ovülasyon testi daha sağlıklı olur tabiCevapladığınız için teşekkür ederimeşimde bi sorun yok ama o da kullansn belki etkisi artar peki ne zaman başlamam gerek belli bi dönemi var mı ? Ve kökü mü daha iyi sizce suyu mu ben kök olanı almştm daha sağlıklı olur diye siz nasıl kullandınız
Merhaba evet çakşır bende duydum hatta bi ara kullanmayı bile düşündüm fakat genellikle erkeklerin kullanması lazımmış. Kimi faydasını görmüş kimi görmemiş. Nasipte varsa oluyo zaten.Kızlar çakşır kökü diye bişy duydum acaba bilen kullanan varmı ?