• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederim cevabın için , bi parça rahatladım gerçekten, acaba ben mi sürekli erteliyorum diye kuruntuya kapılıyodum, sana da mantıklı geldiyse yani 1 ay geç denemekten de bişey olmaz yani, hayırlısı böyledir belkide dimi 😍😍
bncede çok mntklı kuzuşş daha iyi olurr bu kdr bekledin 1 aydan hiç biseyck olmaz :KK60: :KK36:

kuzuş innateyi bi gün var bi gün yok içtim bn öyle toplamda 2 ay kdr oldu tüp bebek doktoruma da sormuştm içmende sakınca yok hatta daha ii bile demişti
Anladım canım bende balık çok yemiyorum ondan omega3 almıştım kullanıyordum transfer öncesi transfer döneminde çok ilaç olunca içme dediler şimdi napsam bilmiyorum bende arada içeyim o zaman

😂 Afiyet olsun canım

Valla bende ıspanaklı patatesli börek , dolma, sarma, cacık var an itibariyle.. dolma ve sarma ocağa geçmek üzere gerisi hazır 😁

Oooo annenin eline sağlık size de şiffa olsun canım

😂😂 Kadın msj atıp halini hatrını bile soruyor daha napsın sana 😂

10 gün teorim kesinlik kazandi portim 😁

Valla ben hataylıyım böyle isimleri pek duymadım 😂

Ayy rabbim hiç eksiltmesin arttırsın inşallah kuzucum 🥰

Yemediğimiz hiçbirşey kalmasın 😂
Aynen hakkını verelim bu fırsatlar elimize geçmez bir daha 😂

diofolu da innateyi de bıraktım kuzum 3 ay diafol içtim ama şimdi doktorum elevit vermişti sonra onu değiştirdik vifolic verdi ona döndüm :KK36:
Günaydınlarrrr🙋‍♀️ Benimde prenatal bitti yeni vitamin alacağım innatte almayı düşünüyordum edaecoo edaecoo neden değiştirdi doktorun canım vifolic daha mi iyi ?

Günaydınlarrrr🙋‍♀️ Benimde prenatal bitti yeni vitamin alacağım innatte almayı düşünüyordum edaecoo edaecoo neden değiştirdi doktorun canım vifolic daha mi iyi ?
günaydınn kuzuşş innateyi bana tüp bebek doktorum vermişti burada ki doktorum vifolic verdi içeriklerine baktım bak sende karşılaştır daha ii gibi geldi bana da bununla devm edelim dedi ztn kan ilaçlarınıda eklicekler artık 1 aya kdr içeriz bnncee onuda

günaydınn kuzuşş innateyi bana tüp bebek doktorum vermişti burada ki doktorum vifolic verdi içeriklerine baktım bak sende karşılaştır daha ii gibi geldi bana da bununla devm edelim dedi ztn kan ilaçlarınıda eklicekler artık 1 aya kdr içeriz bnncee onuda
Tamam canım bakayım ben de 😉

Kızlar şimdi çoğu mesajı okudumda genelde çatlatma sonrası ilişki demiş doktorlar. Ben yarın akşam 9 buçukta iğne yapıcam ilişki cumartesi dedi çok mu geç sizce
Selam canım. Yumurta çatlamadan önce içeride spermlerin hazır bekliyor olması şansı arttıran bir durum o yüzden iğne günü ilişki olması öneriliyor tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗
Ay evet yaklaştık şükür ama yaklaştıkça panik artıyor. Herşey tamam sayılır canım. Beşiğin yatağını beğenmeyip farklı bir yatak istemiştik. Sadece o kargoda gelir diye Ümit ediyorum 🤦🏼‍♀️ Sen de ne var ne yok ? Nasıl gidiyor minnoşlarla 🥰
Gelir inşallah daha 1 ay var doğuma 🤗 benimkiler de iyilerdi en son 😁 haftaya cuma tekrar gideceğim. Cinsiyeti kesinleştireceğiz. İnşallah iyilerdir 🤗
Folik asit ve omega 3 canım ben folik asiti kullanıyorum da omega 3ü içmiyorum 🙈 içsem mi 😂😂
😁 Canım kan değerlerini bilemediğimden bilemiyorum. Benim durumuma göre elevit yeterli geldi 🤭
GÜNOOOOOOOOOOOO :KK55:
Günaydın bebişim 💕
Hellöğğ

Ayy şuan çok heyecanlısındır 🙈 beni iki adet bekletti yumurta topladıktan sonra düşün LaRisaCca LaRisaCca ile aynı zamanlarda başlamıştık ilk adetime söktürücü verdi hemen oldum fakat 2. gelmek bilmedi 43. gün olmuştum adetin gecikirse sakın panik yapma canım bişeyde kullanma sabırla bekle ben stres oldum iyice gecikti ama beklemek çok iyi gelmiş onu anladım vücudum dinlendi birde doktorun ne derse uy canım ona güven (ben bazen beceremedim bunuda başkalarının tedavisiyle kıyasladım o bunu kullanmış bana vermedi bak falan diye 🙈) birde ben senin yerinde olsam bu sürede kafamı dağıtırım gez toz arkadaşlarınla buluş çünkü transfer sonrası biraz istirahat halinde olacaksın bunalma o dönem sana şu döneminde tek tavsiyelerim bunlar 😍 dualarım seninle ve bu yoldaki herkesle 🙏 zorlu ve sabırlı bi süreç düştüğümüz bunaldığımız çok oluyor birde böyle anlar için meryem suresi ve inşirah suresini dinle canım çok iyi geldi bana inan içime çöken karanlık gidiyordu hergün dinliyordum 🙏 herşey çok güzel olacak bence Allahın izniyle 🙏❤️
Canım benim çok güzel anlatmıssın 😍
Ne kadar güzel özetlemişsin çok teşekkür ederim 🙏🏻 Mart ayında toplandı benimde yumurtalarım donduruldu 2 adet dinlendirme verdi. Evet çoğu kişi 2.adet gecikiyor diyor ben de hazırlıklıyım aslında buna o yüzden bu ay yumurtlamayı takip ettim sırf bu yüzden 😂 bakalım nasip ne zamana 😊 o araştırma huuyu bende de var şuna bu verilmiş bana neden verilmedi acaba tutarmı tutmaz mı diye çok doğru söylüyorsun her hastanın kendine özgü tedavi şekli ayrı ayrı güvenmek gerek.
Verdiğin tavsiye içinde ayrıca sağol ben dizi film falan ayarladdım şimdiden transfer zamanı moralimi yüksek tutacak şeyler 😂 hakkımızdan hayırlısı olsun 🤲🏻😍

Selam canım. Yumurta çatlamadan önce içeride spermlerin hazır bekliyor olması şansı arttıran bir durum o yüzden iğne günü ilişki olması öneriliyor tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗

Gelir inşallah daha 1 ay var doğuma 🤗 benimkiler de iyilerdi en son 😁 haftaya cuma tekrar gideceğim. Cinsiyeti kesinleştireceğiz. İnşallah iyilerdir 🤗

😁 Canım kan değerlerini bilemediğimden bilemiyorum. Benim durumuma göre elevit yeterli geldi 🤭

Günaydın bebişim 💕

Hellöğğ
Nerdeydin simdik sana yaziyodum,merak ettim
🥰

Back
X