• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma yırttım yine 🤗

Napayım canım valla C Capanin Gururu Teyom köye gidecem deyince ben de köylük yere geldim annemle deniz kenarında güneşleniyorum 😂kıskandım

Oyy Allah esirgesin minnoşları 🤗 inşallah bizimkiler de kucağımıza sağlıkla gelsinler de sevelim yaa

😂😂😂😂 Garanti olsun kaçırma günleri

Zaten 4 gün evdesin tadını çıkar 😂
neden 4 die heveslendiriyorsun 3 gün evdeymmm :rolleyes: :KK70: :KK70:

Sabah beri alışveriş sitelerinde bebek malzemeler, hastane çantası ile ilgili ürünler, bebek odası ürünleri, Lohusa takımları pijama takımları vs. vs. herşey bakıp 1 tane beğenemedim...
Gözlwerimde kapanıyorrrrr :uykucu::uykucu:
bn henüz bakmadm hiçç nası şeyler var blmyrmmm ama yavaş yavaş bsyleri olmaaya başladı annem bir tane mont almış bir bnm bebeklik battaniyem alt açmam ve bir tane zıbınım 2 tane önlgüm varmış hiç kullanmadıgım dün annem onları verdi oturdum ağladım :KK70::KK51::KK61:

Kızlar ne gördüm bugün :KK70: kısırdan soğudum :KK70:
FB_IMG_1619092296919.webp

bugn kü mönümmmmmmm patates kızartması, kabak ve patlıcan kızartması soğan halkası tarhana çorbası salata sizinkiler nelerrrrrr :KK51::KK47:
Kemik sulu tarhana çorbası kuru fasulye Pirinç pilavı kaşık salatası birde canım çok çekti acı kapya biberli meze 😋

Kocikonun ağrısı var zorla yediriyorum yemek balım

Back
X