• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kalabalikk hemidee bunlari kesip yapisitirma yaparizz :bicak:
aynen öyle canım. Bu virüs zamanı kalabalık gitmek çok saçma. Sanki radar koymuşlar ya, ne zaman gitmeye kalksak herkes toplanıyor. Vakit güzel geçiyor onda sorun yok ama kalabalığın yemek ve bulaşığı, yatak serip toplaması çok zor oluyor

kuzum ya benim ki şımarıklık sanırım :KK70:yürüme mesafesinde şimdi. Su ısıtsa gidip alabiliyorum :KK70:
Alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor kuzum ondandır. Herşey bir yana bende yalnız olmaya alıştım senede 3 5 defa gideriz her fırsatta ben tekte giderim ama sürekli olarak hiç gidesim yok diplerine başıma ağrılar giriyor gittiğimiz zamanlarda kalabalıktan 🤦‍♀️🤣🤣

aynen öyle canım. Bu virüs zamanı kalabalık gitmek çok saçma. Sanki radar koymuşlar ya, ne zaman gitmeye kalksak herkes toplanıyor. Vakit güzel geçiyor onda sorun yok ama kalabalığın yemek ve bulaşığı, yatak serip toplaması çok zor oluyor
Bizde ayniyizz veee beni kalabalik gurultusude cok yoruyor 😁

Alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor kuzum ondandır. Herşey bir yana bende yalnız olmaya alıştım senede 3 5 defa gideriz her fırsatta ben tekte giderim ama sürekli olarak hiç gidesim yok diplerine başıma ağrılar giriyor gittiğimiz zamanlarda kalabalıktan 🤦‍♀️🤣🤣
annem babam tek canım, öyle olunca rahat ediyorum.

Şimdi kiradayız canım. Kendi evimize taşınacağız. Annemlerin de kendi evi. anneme yakınken bebiş olsun çok istemiştim. Ama nasip değilmiş.
Nasip işte kuzum ne kadar istesekte bazen olmuyor vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok maalesef. Yeni ev size hayırlar güzellikler getirsin inşallah 🤲🥰

Back
X