• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet ilk gebeliklerimde akıntım su gibi oluyordu ama bu gebeliğimde akıntım sarımsı beyaz renkte oluyor. Sürekli günlük ped değiştiriyorum.

Canım inşallah bebişin inat etmiş tutunmuştur böyle düşünelim böyle olsun inşallah 🤗

Hahahaah ben de sandım ki annen sana almış ilk gebelikte saklamış, sen şimdi görünce duygulandın 😂😂😂

Oyyy bebişim gelin alın 😂😂😂😂 fazla yaptım

Kız evde makarna yapıversene 😂 seni hamurcu

Valla ben böyle birşeyi güvenip netten alamam. Her bebek eşyasını alırım ama hamilelikte vücut ölçümüz değişiyor ,güvenemem. Bir de bebeğime ne giydireceğimi görmem lazım dokunmam lazım 😂
Kız kocam istedi uzun zamandır eve hazır yemek girmedi zaten heves edince kıramadım. 🥰

Afiyet bal şeker olsun canım 💛

Kız çok beğendiysen sana da dua edek 😂😂 bak eltimin kızı çok zeki
Hahahha
Eltim yok ki 🤣 ama tanıştık yeni.
Dün kız kardeşim kendi kaynansına demiş ki en iyi kaynana benim ki için onun kaynansı 🤣 eşime diom eltim gelene kadar nazar alacaz 🤣🤣🤣

Hahahha
Eltim yok ki 🤣 ama tanıştık yeni.
Dün kız kardeşim kendi kaynansına demiş ki en iyi kaynana benim ki için onun kaynansı 🤣 eşime diom eltim gelene kadar nazar alacaz 🤣🤣🤣
Yok yok eltin olmasa da olur görümce olur yenge olur herşey olur sen yeter ki iste 😂

Eşime anlattım valla eve gelir gelmez. Sıkıldım artık. Benim yeğenime düşkün olduğum kadar kimse kimseye dğşkün değil ama ben 2-3 günde bir görüntülü ararım ben aramazsam onlar arar. Pandemiden ötürü gidip gelmemiz sınırlı çok dikkat ediyoruz. Haftada 1 filan görüyorum. Birşeyler almışsam kapıdan görüp geri geliyorum. Saçmalıyorlar..

Evet canım tiksiniyorum gebeliğin başından beri. Halbuki günde 5-6 içerdim çay bardağı ile.
Sorma.. bakış açıları o kadar cık 😁

Ooooo beyliğim beylik diyorsun 😂

Canım ne kv ne elti ne de kaynım benim instada yok hepsi engelli 😂 whatsapptan da engelliler
Eklimdee ben hasoyi paylasim😁

Eltim ve kaynım, kızlarını kv nin gözüne sokmaya çalışıyorlar, günde 50 kere görüntülü konuşma, yanına götürme, sürekli fotoğraf ve video atma, telefonla görüştürme. Bütün dertleri davaları ben hamileyim ya.. benim çocuklar sevilmesin , kaynanam ona düşkün olsun 😁
Off lari..
Benmkiler öyle bir fena ki geçen yıl dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde hasta görmesine geldiler "güya" çoluk çocukla gelmişlerdi . Birde utanmadan sadece geçmiş olsun diyip kendi çocuklarıyla oynadılar. Ben yatakta yatıyorken.. annemler bile şok oldu bu nası hasta görmesiydi diye. Whatsap gruplarından full çocuklarının resimlerini atıyorlar gülüp eğleniyorlar falan. Ameliyatımdan 1 hafta sonra diğer eltim hamileymiş onu ilan etti . Ay bunlar bir seviniyor bir seviniyor ama anlatamam . Yahu zaten 7 torun var sanki görmedinizmi hiç? Kaldı ki ben gruptayım biraz hassasiyet nerede....
Utanmadan görümcem eşimi doğum günü partisine çağırdı ben hasta yatarken daha 1 hafta olmamıs ameliyat olalı çocukların doğum günü partisi varmıs emrivaki şekilde; gel'miş..
Ay neler çektm ben ya neler. Sonra Allah'tan kavga çıkardılar da kestim hepsiyle görüşmeyi hayatımın en doğru kararı

Off lari..
Benmkiler öyle bir fena ki geçen yıl dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde hasta görmesine geldiler "güya" çoluk çocukla gelmişlerdi . Birde utanmadan sadece geçmiş olsun diyip kendi çocuklarıyla oynadılar. Ben yatakta yatıyorken.. annemler bile şok oldu bu nası hasta görmesiydi diye. Whatsap gruplarından full çocuklarının resimlerini atıyorlar gülüp eğleniyorlar falan. Ameliyatımdan 1 hafta sonra diğer eltim hamileymiş onu ilan etti . Ay bunlar bir seviniyor bir seviniyor ama anlatamam . Yahu zaten 7 torun var sanki görmedinizmi hiç? Kaldı ki ben gruptayım biraz hassasiyet nerede....
Utanmadan görümcem eşimi doğum günü partisine çağırdı ben hasta yatarken daha 1 hafta olmamıs ameliyat olalı çocukların doğum günü partisi varmıs emrivaki şekilde; gel'miş..
Ay neler çektm ben ya neler. Sonra Allah'tan kavga çıkardılar da kestim hepsiyle görüşmeyi hayatımın en doğru kararı
Hayatinin dönum noktasi olmuş
Bizde boyle durumlarda ekmek ile tuz verirler :KK70:

Back
X