• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yorgunluktan olmuştur o gün uykusuz kaldım ama şuan gayet iyiyim çok şükür
Temizlikten kaçış yokkk hiç bitmiyor hiçççç 😁
Çok sevindim kuzum aman yorgunluktan olsun tek ama çok yorma kendini bakayım ❤️🤗
coconatt coconatt semptom yok di mi vallahi aklım hep sende inşallah hasta olmadan atlatırsın canım
Mucizemibekliyorummm Mucizemibekliyorummm 😘
@kizinbiri9 😘
@Nureella kuzucum ne yaptın durumundan haberdar etmedin bizi 🤗
@ebru2812 canım ne alemdesin özletme kendini
@EbrarAsell geldiğinde :tokat:
@Omur-un Hatunu biz de seni like canım 😁
@Lumix ne yaptın canım 🤗
Canım benim Allah bin kere razı olsun çok şükür hiçbir şeyin yok bugün 11.günümğz 😍🤗

Çok sevindim kuzum aman yorgunluktan olsun tek ama çok yorma kendini bakayım ❤️🤗

Canım benim Allah bin kere razı olsun çok şükür hiçbir şeyin yok bugün 11.günümğz 😍🤗
Ohhh aman bin şükür Rabbim feraha çıkardı seni 🤗

O oldu bende de heryer sallanıyor gibi oluyor tansiyon problemi oluyor ama bunlar uxun süreçte geçiyor canım endişelenme
Kuzum vertigosu vardı zaten dün tetikledi başı dönerek kalktı. bugün düne göre iyi dinledikçe düzenli yaşadıkça geçiyor oda . Aman sende dikkat et vertigo da çok fena birşey

Ohhh aman bin şükür Rabbim feraha çıkardı seni 🤗
Öyle kuzucum çok şükür ay Allah kimseye yaşatmasın. Kulak doktoruna gidip rapor alasım var eşime de 10 gün biter bitmez işten aradılar sinir oldum, baş dönmesi geçmezse raporla bir süre daha dinlenir geçer diye düşündüm 😁

Kuzum vertigosu vardı zaten dün tetikledi başı dönerek kalktı. bugün düne göre iyi dinledikçe düzenli yaşadıkça geçiyor oda . Aman sende dikkat et vertigo da çok fena birşey
Aman iyi sevindim canım ❤️
çok şükür canım. hafta sonu boya yaptırdık eve. dün yorulduk o yüzden. dokuzum doğum gününmüş nice mutlu yaşlara ailenle sevdiklerinle inşallah. :KK60::KK200:
Güle güle kullanın canım 🥰
Ayy canımıniçi çok teşekkür ederim 🥰 hepbirlikte nice senelere inşallah 🤗
Öyle kuzucum çok şükür ay Allah kimseye yaşatmasın. Kulak doktoruna gidip rapor alasım var eşime de 10 gün biter bitmez işten aradılar sinir oldum, baş dönmesi geçmezse raporla bir süre daha dinlenir geçer diye düşündüm 😁
İyi yapmışsın aferin sana valla 😁 hiçbir şey sağlığımızdan kıymetli değil canım

LaRisaCca LaRisaCca larişimin canım kenkemin güzel annenin doğum günüsüymüş iyiki doğmış iyiki varmışş😍😍

🤣🤣

62A45D3B-704E-4315-B0E7-AF6C325A335D.jpeg

Aman iyi sevindim canım ❤️

Güle güle kullanın canım 🥰
Ayy canımıniçi çok teşekkür ederim 🥰 hepbirlikte nice senelere inşallah 🤗

İyi yapmışsın aferin sana valla 😁 hiçbir şey sağlığımızdan kıymetli değil canım
He ya atlı kovalıyor sanki 10-15 kişiyi yediler bir süre daha bir eşim gitmezse ölmezler 🤣😁

Kıııızzzz bu arada doğum gününmüş❤️ doğum günün kutlu olsun sağlıklı sıhhatli bir yaş dilerim🎂🎂🎂 yeni yaşında evlatlarını hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına ve sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallahhh ❤️❤️😍🤗 🤲🤲

Canım inşallah sende birşey yoktur 😂 Allah korusun . Ellerine sağlık güle güle kirlet
Seço alemsin ha .
Başka doktor da sana aynı şeyi söyledi hala sen daha çok biliyon 😂 sen başla şu tedavine zaten takipte başka doktorla yola devam edeceksin yazdırırsın sağlık ocağı bile yazıyor
Ben daha çok biliyorum değil kendi içlerinde çelişiyorlar🤦‍♀️ öğleden sonra test sonucu için tekrar gittim, bir damarın tıkanmadan risk var diye ilaç veremem dedi🤦‍♀️ tedavi için de kan sulandırıcıya doktorun karar versin dedi, bu konuda hematoloji camiası da kadın doğumcular da ikiye ayrılmış durumda kesin net işe yarıyor demiyorlar dedi. E bunu zaten biliyorduk 😅 kendim parayla da alırım da kullanmam güvenli mi bu dr ne diyecek gittim yine arada kaldım 😁

Canım yorgunluktan olmuştur o gün uykusuz kaldım ama şuan gayet iyiyim çok şükür
Temizlikten kaçış yokkk hiç bitmiyor hiçççç 😁

Çift embriyo önemli 😂
Canım haklılığınız varsa herşeye ısrar edin 😁

Canım ben öyle olduğunda 25 i olarak sayıyorum 🤗

Günaydın bebişim 💕
Hm tamam canisi öyle yazayım bende

Back
X