• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim dr randevum cumaydı ya.. ben onu yarın 13:50 ye aldım. Kapanma olmadan gideyim göreyim yavrularımı. Yığılma da olabilir çünkü
Çok ii yapmışsın bbgm doğru olmuş Bn daha 1 hafta oldu gideli artık bayramdan sonraya gidicem sabredicm napalım yapacak birsey yok 🙈🙈
Bakalım bize yarın ne yazı gelicek ama yüzde bin beş yüz biz çalışırız

Çok ii yapmışsın bbgm doğru olmuş Bn daha 1 hafta oldu gideli artık bayramdan sonraya gidicem sabredicm napalım yapacak birsey yok 🙈🙈
Bakalım bize yarın ne yazı gelicek ama yüzde bin beş yüz biz çalışırız
Yok be çalışırmazsınız 🤔 inşallah çalışmazsınız
Neden miş o 🤔🤔 sana yasak degilse bana da degl 😂😂 yoksa bir dilim pastayı dahi paylaşmak istemiyormusun 😮😮😮
Aşko iki ısırık alıp bıraktım doğum günü mecburiyetiyle ben yememeye direniyorum resmen . İçinde bize faydalı birşey yokki
Bn uyuma moduna geçtim gençler kendimi çok yorgun hissediyorum sizi öpüyorum yarın görüşürüz iyi geceler herkese ❣️💋
İyi geceler bebişkom 🤗

CNım yarın tekrar hastaneye gidecekler çatlak varmış kırık olmasından şüphelenşyorlarmış alçıya alacaklar. Duygu uyumaya gitti 😁
:((( Allah korusun ya..
Adetken arayın randevu verecez demişler teo da yarın arayıp öyle gel dedikleri anda gidemeyebileceğini filan söyleyecek canım
Hmmm... zor durum ya keşke biraz daha ilgilenseler..

Teşekkürler Larişim :KK15: iyi geceler :)

Evet canım. Epilepsi var bende zaten normal doğum çok zor. Birde artık sezeryanın daha risksiz olduğunu düşünüyorum artık bebek için. Bakalım tabi kısmet. Sen ne düşünüyorsun ?
Bende artık bu konuları konuşmak istiyorum sezeryan mi yapsam normal mi diye :cry: Rabbim evlatlarinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😍 bizlere de dua edin Aziz mübarek gün hatrına 🤲

Bende artık bu konuları konuşmak istiyorum sezeryan mi yapsam normal mi diye :cry: Rabbim evlatlarinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😍 bizlere de dua edin Aziz mübarek gün hatrına 🤲
Benim kararım net sezeryan. Bak en büyük sorunu halletmişim :KK70: :KK70:

Yaptım canım çok kolay oldu :)))
Tatlı rüyalar :KK15:
Harika 🤗💛
Yok artık gitmeyeceğim hiçbir yere😑 kilo verene kadar düşünürüm belki volkan hocaya giderim bilmiyorum
Seço çok tatlısın ya 😂 şimdi olsan yanaklarını sıkmıştım kesin 😂
Benim kararım net sezeryan. Bak en büyük sorunu halletmişim :KK70: :KK70:
😂😂😂😂😂😂 Sabah sabah öyle bir kahkaha attım ki annemi uyandırmışım

Back
X