- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #87.141
Büyük güne çok az kaldıaten eğer seninki ikizse artık biraz zor çalışırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük güne çok az kaldıaten eğer seninki ikizse artık biraz zor çalışırsın
Cok aaminnnnnnSağlıcakla kurtulup ben hamileyim diye çığlık attığını görelim inşallah![]()
Biraz meraklıyımdıe böyle şeylereSende de herşey var maşallahhtakı örgü
![]()
Sen de benimmCanimsinnnn benimmm.![]()
Ayy ben de ben deeeGeleyim canımbende çok seviyorum bakımı
![]()
Gaz değil hayatım biz gerçekten yapacaz e sen de sıkılmayacak mısın o kadar süre uğraş olur sana da
Sor bakalım eğer evde temizlik yapacaksan sonradan eve kimse girmemiş olurArayıp bi sorayım bugün canım
Tamam kuzucum bilenlerden öğrenmek ayrı zanaatYaptıkça gevşiyor. Ben de mesela ilk başladığımda elim sıkıydı ama elin alıştıkça rahatlıyor kasların gevşiyorbir de mesela 4 numarayla işleyeceğin yeleği 5 le işle elin sıkıysa
Ay hadi inşallah.. kese deyip durma keselerdir belki deBüyük güne çok az kaldıyarın inşallah görcem canım inşallah benimledir kese
![]()
Destek oluruz birbirimize sen yeter ki öğrenmek isteTamam kuzucum bilenlerden öğrenmek ayrı zanaatdediğin gibi yapayım bir dahakine inşallah
![]()
Çok sıkılırım kuzum eminimBiraz meraklıyımdıe böyle şeylere
Sen de benimm
Ayy ben de ben deeekalıcı oje de yapıyor musun
Gaz değil hayatım biz gerçekten yapacaz e sen de sıkılmayacak mısın o kadar süre uğraş olur sana da
Sor bakalım eğer evde temizlik yapacaksan sonradan eve kimse girmemiş olur
Aynen önce elindekini bitir. Hatta ben kaynanama da gidip yumak alayım bana sarmasın torunlarına örgü yapsınÇok sıkılırım kuzum eminimetamin bitireyim o halde sizle birlikte, süründü kaldı o sonra örgüye kalkışayım
![]()
Getirelim getirelim 18 gün nasıl geçer evde
Eminim seninledir gönlünü ferah tut kuzumBüyük güne çok az kaldıyarın inşallah görcem canım inşallah benimledir kese
![]()
Canım benimDestek oluruz birbirimize sen yeter ki öğrenmek iste![]()
çalışıyoruz biz kuzucum bize hiç bir zmn yasak olmz ki bu zmn olsunYok be çalışırmazsınızinşallah çalışmazsınız
Aşko iki ısırık alıp bıraktım doğum günü mecburiyetiyle ben yememeye direniyorum resmen . İçinde bize faydalı birşey yokki
İyi geceler bebişkom![]()
Dualarım seninle canımAminn canimm
İnsallah bir adim dahaaa yaklasicagimm
Evet canim opereasyonum var bugunn
Allah razi olsunn![]()
Ahh bu kaynanalarAynen önce elindekini bitir. Hatta ben kaynanama da gidip yumak alayım bana sarmasın torunlarına örgü yapsın![]()
yok çok şükür kuzum ayagında küçük bir hasarla atlattı çok şükürGeçmiş olsun canım, umarım ciddi bir durum yoktur![]()
Yapsın işi neGetirelim getirelim 18 gün nasıl geçer evde![]()
Tamam canım atayım sanaEminim seninledir gönlünü ferah tut kuzum
Canım benim
A kız lariş kaytaz tarifi atacaktın sen bana sabah sabah nerden geldi aklıma yine![]()
Müdür söyledi mi çalışcaz diyeçalışıyoruz biz kuzucum bize hiç bir zmn yasak olmz ki bu zmn olsun
iyi yaptın kuzucum yeme daha ii bazn az bsy yemekten brsey olmaz ama![]()
Güno bebeğimgünooooooooooooooooo![]()
Evet canımAyy ben de ben deeekalıcı oje de yapıyor musun
İş bul ona iş. Neyi güzel yapıyor el becerisi varsa ordan yüklenAhh bu kaynanalarbenimkide bana ve kocasına sarıp duruyor ben yumak alamıyorum napsam ki
![]()
Keşke komşun olsaydım sen de ben de kazanırdıkEvet canım![]()