Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ilaç ne aynı sorun bende de var ama çok şükür hemen düşüyo benim. Bundan 2-3 ay önce 5.1, 4.7 falan çıkıyodu yani normalden hep bi tık yüksekti. Kadın doğumcum kendisi bana 50 mcg euthyrox yazdı 1 ay kullandım 2.8 e düşmüştü değer sonra bi daha kullanmadım. Şimdi gebelik kesinleşince hemen tekrar tsh baktırdı 4.3 değerim. Kadın doğumcum yoktu o gün ben direkt dahileyeye gidiyim dedim kafama göre dahiliye levotiron verdi, ertesi gün kendi doktoruma gittim levotironu bırak ben hamilelere ve hamilelik düşünenlere asla vermem onu dedi tekrar bana 50 mcg euthyrox verdi. 3 gündür kullanıyorum, 1 ay sonra bakılcak artık

Ayrıca dediğin gibi 15 günde bakılmaz ki ilaç 1 ayda belli bi düzene sokuyo ona göre ayarlanır 1 ay sonra canım

Euthyrox kullanıyorum kuzum en baştan beri. Biraz direnç gösteriyor sanki vücudum ya da dozu ayarlayamadılar. 5.75 iken 25 lik doz ile başlattılar. Belki senin gibi 50 ile başlasam daha hızlı sonuç alacaktım. Ya bayaa araştırdım genelde hep ayda 1 kez tahlil istiyo doktorlar benimki 15 günde çağırıyor. Zaten ilaç 15 gün sonra etkisini gösterir yazıyo. Kızdım bayaa doktora özel hastane olduğu için maddiyat kaygısı güttüğünü düşünüyorum artık. Zaten bidaha ona gitmeyecektim kendisi de bir endokrine görün dedi. Biraz moralim bozuldu

Sana dozunu da çok düşük başlatmış ondan canım. Ama gerçekten 15 günde bir gitmeye gerek yok. En az 25 le başlatıp 1 ay sonra çağırmalıydı, çok etkilemediyse 50 ye geçmeliydi

Sana dozunu da çok düşük başlatmış ondan canım. Ama gerçekten 15 günde bir gitmeye gerek yok. En az 25 le başlatıp 1 ay sonra çağırmalıydı, çok etkilemediyse 50 ye geçmeliydi
Ahh kuzum o zaman kendi doktorum gidince mecburen bu doktora gittim gitmez olaydım. Hayırlısı artık bakalım birde endokrine gideyim o ne söyleyecek.

Dün yazmıştım gelişmeler gayet iyiydi Yarın 16. gün test yaparım diyordum ama şimdi maalesef bir iki damla pembe akinti geldi ağrı olmadan. Sanırım yine olmadı

Merhaba bu söylediğiniz proğram ne acaba? Doğru hesapladı mı ? Siz yaptınız mı?

Belim ağrıyor ara ara kasıklarım ağrıyor ya regl mi olucam acaba çok korkuyorum nolur olmayayım yaaaa

Selam kızlar
Bir arkadaşım da gebelik düşünüyordu regli 1 gün geçince erken gebelik ve laboquick test yaptı silik çıktı ikisi de. Kan verdi değeri 12 çıkmış. Sanırım kimyasal gebelik. Diyeceğim şu ki laboquick test demek ki çok hassas 12 bhcg yi bile ölçüyor.

502 diye gördüm internette.
1000 tl hazırlamak lazım o zaman.
Ben de karar değiştirdim araştırma hastanesinde yaptıracağım.

Canim suan hayatimin kabusunu yasiyorum.dün doktor 1 tane yumurtan var dedi ilk olctügünde 14.5mm sonradanda 12 13mm civari dedi. Muhtemelen ya gecen aydan çatlamatan yumurtandir yada dusük bir ihtimallede yeni yumurtadir dedi. Normalde hep reglinin 13.günunde ancak 12 13mm oldugundan.3.gunde 12mm büyümez diye düsündüm. ben aylardir reglinin 10 .gününden 17.günune kadar ovulasyon testi yapiyordum hiç koyulasma olmuyordu birakiyordum. Yillarca cocuk tedavisi görüp sonradan tedavisiz regli döneminde hamile kalan cok kisi ögrendigini okudum. Bugün reglinin 4.günü biraz önce denemek amaçli ovulasyon testi yaptim. Bugün cok su ictigim ve 2 idrar arasinda 30dakika olmasina eagmen nerdeyse pik olmuş. Reglim devam ediyor 2 gün daha sürer gibi ve regli döneminde iliski haram o yüzden günaha giremem.Allah im nasil bir sınav.

Bebeğim sakin ol adet döneminden kaynaklı bi lh yüksekliği olabilir vücudunda. Sen asıl regli bittikten sonra ihmal etme ve hep takip et ovulasyonla, gerekiyosa diğer adete kadar yap

Canım ya pkolularda ovulasyon testi işe yaramıyor inan ki.
Regliyken nasıl yumurtlayacaksın ki? İmkansız gibi bişey.
Önceki aylarda kullandığımız ilaçlardan dolayı büyümüş olabilir ama daha çatlamaz. Eğer çatlarsa 15 gün sonra bir daha regl olursun
Ama bence sen inanma ovulasyon testlerine çünkü pkoluyuz biZ

Bebeğim sakin ol adet döneminden kaynaklı bi lh yüksekliği olabilir vücudunda. Sen asıl regli bittikten sonra ihmal etme ve hep takip et ovulasyonla, gerekiyosa diğer adete kadar yap

Yarindan itibaren regliye kadar tekrarlicam canim. Ama regli döneminde yumurtlayan cok kisi varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…