- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.981
Amin inşallah İnşalla h.isteyen herkeseBende oglum icin istiyorum. Ben ne yaparsam yapiyim kardes yeri tutmuyorum. Insallah rabbim günahsiz cocuklarimizin yüzü suyu hürmetine bir kapi açar.
Kuzum ilaç ne aynı sorun bende de var ama çok şükür hemen düşüyo benim. Bundan 2-3 ay önce 5.1, 4.7 falan çıkıyodu yani normalden hep bi tık yüksekti. Kadın doğumcum kendisi bana 50 mcg euthyrox yazdı 1 ay kullandım 2.8 e düşmüştü değer sonra bi daha kullanmadım. Şimdi gebelik kesinleşince hemen tekrar tsh baktırdı 4.3 değerim. Kadın doğumcum yoktu o gün ben direkt dahileyeye gidiyim dedim kafama göre dahiliye levotiron verdi, ertesi gün kendi doktoruma gittim levotironu bırak ben hamilelere ve hamilelik düşünenlere asla vermem onu dedi tekrar bana 50 mcg euthyrox verdi. 3 gündür kullanıyorum, 1 ay sonra bakılcak artıkKızlar ben üç ay kadar önce gebelik için ilk doktora gittiğimde yapılan tahlillerde tsh 5.7 çıkmıştı. Dahiliyeye yönlendirdi. En düşük dozdan tiroid ilacına başladık. 1 ay sonra kontrole gittiğimde pek bir değişiklik yoktu. Doktorum da gitmişti hastaneden başka bir doktorla devam ettik ultrasonla falan bakıldı temiz çıktı. İlacın dozunu ayarlayabilmek için her 15 günde bir çağırıyo beni tahliller falan anca bugün 4 ü gördük. Sorum şu bu ilaç etkisini bildiğim kadarıyla zaten 15 günden sonra gösteriyor bu kadar sık aralıklarla çağırması normal mi? Bide bu kadar sürede sadece 4 e düşmesi? Hafta içi endokrin profesörüne randevu alıp bide ona görünücem
Ayrıca dediğin gibi 15 günde bakılmaz ki ilaç 1 ayda belli bi düzene sokuyo ona göre ayarlanır 1 ay sonra canımKızlar ben üç ay kadar önce gebelik için ilk doktora gittiğimde yapılan tahlillerde tsh 5.7 çıkmıştı. Dahiliyeye yönlendirdi. En düşük dozdan tiroid ilacına başladık. 1 ay sonra kontrole gittiğimde pek bir değişiklik yoktu. Doktorum da gitmişti hastaneden başka bir doktorla devam ettik ultrasonla falan bakıldı temiz çıktı. İlacın dozunu ayarlayabilmek için her 15 günde bir çağırıyo beni tahliller falan anca bugün 4 ü gördük. Sorum şu bu ilaç etkisini bildiğim kadarıyla zaten 15 günden sonra gösteriyor bu kadar sık aralıklarla çağırması normal mi? Bide bu kadar sürede sadece 4 e düşmesi? Hafta içi endokrin profesörüne randevu alıp bide ona görünücem
Euthyrox kullanıyorum kuzum en baştan beri. Biraz direnç gösteriyor sanki vücudum ya da dozu ayarlayamadılar. 5.75 iken 25 lik doz ile başlattılar. Belki senin gibi 50 ile başlasam daha hızlı sonuç alacaktım. Ya bayaa araştırdım genelde hep ayda 1 kez tahlil istiyo doktorlar benimki 15 günde çağırıyor. Zaten ilaç 15 gün sonra etkisini gösterir yazıyo. Kızdım bayaa doktora özel hastane olduğu için maddiyat kaygısı güttüğünü düşünüyorum artık. Zaten bidaha ona gitmeyecektim kendisi de bir endokrine görün dedi. Biraz moralim bozulduKuzum ilaç ne aynı sorun bende de var ama çok şükür hemen düşüyo benim. Bundan 2-3 ay önce 5.1, 4.7 falan çıkıyodu yani normalden hep bi tık yüksekti. Kadın doğumcum kendisi bana 50 mcg euthyrox yazdı 1 ay kullandım 2.8 e düşmüştü değer sonra bi daha kullanmadım. Şimdi gebelik kesinleşince hemen tekrar tsh baktırdı 4.3 değerim. Kadın doğumcum yoktu o gün ben direkt dahileyeye gidiyim dedim kafama göre dahiliye levotiron verdi, ertesi gün kendi doktoruma gittim levotironu bırak ben hamilelere ve hamilelik düşünenlere asla vermem onu dedi tekrar bana 50 mcg euthyrox verdi. 3 gündür kullanıyorum, 1 ay sonra bakılcak artık
İnşallh canım Allah hepimizin gönlüne göre versinİnşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırsın canm
Sana dozunu da çok düşük başlatmış ondan canım. Ama gerçekten 15 günde bir gitmeye gerek yok. En az 25 le başlatıp 1 ay sonra çağırmalıydı, çok etkilemediyse 50 ye geçmeliydiEuthyrox kullanıyorum kuzum en baştan beri. Biraz direnç gösteriyor sanki vücudum ya da dozu ayarlayamadılar. 5.75 iken 25 lik doz ile başlattılar. Belki senin gibi 50 ile başlasam daha hızlı sonuç alacaktım. Ya bayaa araştırdım genelde hep ayda 1 kez tahlil istiyo doktorlar benimki 15 günde çağırıyor. Zaten ilaç 15 gün sonra etkisini gösterir yazıyo. Kızdım bayaa doktora özel hastane olduğu için maddiyat kaygısı güttüğünü düşünüyorum artık. Zaten bidaha ona gitmeyecektim kendisi de bir endokrine görün dedi. Biraz moralim bozuldu
Ahh kuzum o zaman kendi doktorum gidince mecburen bu doktora gittim gitmez olaydım. Hayırlısı artık bakalım birde endokrine gideyim o ne söyleyecek.Sana dozunu da çok düşük başlatmış ondan canım. Ama gerçekten 15 günde bir gitmeye gerek yok. En az 25 le başlatıp 1 ay sonra çağırmalıydı, çok etkilemediyse 50 ye geçmeliydi
Aynen canım en iyisi bi de endokrine git bakalım o ne dicekAhh kuzum o zaman kendi doktorum gidince mecburen bu doktora gittim gitmez olaydım. Hayırlısı artık bakalım birde endokrine gideyim o ne söyleyecek.
Haftaya bı gün gidicem o zaman belli olur diye düşünüyorum:)Oyle yapicam canim. Valla canim carem kalmadi .regli bitince tekrar baslarim. Bu arada senin minnosun cinsiyeti belli oldumu.
Yeni ay Yen’i umutlar tatlım inşallah bundan sonrası güzel olsunDün yazmıştım gelişmeler gayet iyiydiYarın 16. gün test yaparım diyordum ama şimdi maalesef bir iki damla pembe akinti geldi ağrı olmadan. Sanırım yine olmadı
Merhaba bu söylediğiniz proğram ne acaba? Doğru hesapladı mı ? Siz yaptınız mı?merhaba kizlar bu ovitrelle de icinde olan hormon miktari ne kadar bilen varmi ?
choriomon da 2 tane 5 bin lik yapmistim ben.
simdi ovitrelle 250 mikrogram yaziyo onun icinde ne kadar vardir acaba ?
birtane hesaplama yeri buldum kilonu yaziyorsun igneyi yapali kac gün oldu diye ve senin vücudunda ne kadar kaldiysa ilac onu söylüyor.
ona bakmak istiyorumda o yüden merak ettim mesela choriomon 5 000 likse bu ovitrelle de 250 likmi 2500 lükmü yoksa baskami ?
502 diye gördüm internette.1kutu galiba 450lik canim ama 1 kutu yetmiyor dedi.2kutununda yarisi kullaniliyormus. Gecen ay kutusu 450tl y di zam gelmistir.
502 diye gördüm internette.
1000 tl hazırlamak lazım o zaman.
Ben de karar değiştirdim araştırma hastanesinde yaptıracağım.
Bebeğim sakin ol adet döneminden kaynaklı bi lh yüksekliği olabilir vücudunda. Sen asıl regli bittikten sonra ihmal etme ve hep takip et ovulasyonla, gerekiyosa diğer adete kadar yapCanim suan hayatimin kabusunu yasiyorum.dün doktor 1 tane yumurtan var dedi ilk olctügünde 14.5mm sonradanda 12 13mm civari dedi. Muhtemelen ya gecen aydan çatlamatan yumurtandir yada dusük bir ihtimallede yeni yumurtadir dedi. Normalde hep reglinin 13.günunde ancak 12 13mm oldugundan.3.gunde 12mm büyümez diye düsündüm. ben aylardir reglinin 10 .gününden 17.günune kadar ovulasyon testi yapiyordum hiç koyulasma olmuyordu birakiyordum. Yillarca cocuk tedavisi görüp sonradan tedavisiz regli döneminde hamile kalan cok kisi ögrendigini okudum. Bugün reglinin 4.günü biraz önce denemek amaçli ovulasyon testi yaptim. Bugün cok su ictigim ve 2 idrar arasinda 30dakika olmasina eagmen nerdeyse pik olmuş. Reglim devam ediyor 2 gün daha sürer gibi ve regli döneminde iliski haram o yüzden günaha giremem.Allah im nasil bir sınav.
Canım ya pkolularda ovulasyon testi işe yaramıyor inan ki.Canim suan hayatimin kabusunu yasiyorum.dün doktor 1 tane yumurtan var dedi ilk olctügünde 14.5mm sonradanda 12 13mm civari dedi. Muhtemelen ya gecen aydan çatlamatan yumurtandir yada dusük bir ihtimallede yeni yumurtadir dedi. Normalde hep reglinin 13.günunde ancak 12 13mm oldugundan.3.gunde 12mm büyümez diye düsündüm. ben aylardir reglinin 10 .gününden 17.günune kadar ovulasyon testi yapiyordum hiç koyulasma olmuyordu birakiyordum. Yillarca cocuk tedavisi görüp sonradan tedavisiz regli döneminde hamile kalan cok kisi ögrendigini okudum. Bugün reglinin 4.günü biraz önce denemek amaçli ovulasyon testi yaptim. Bugün cok su ictigim ve 2 idrar arasinda 30dakika olmasina eagmen nerdeyse pik olmuş. Reglim devam ediyor 2 gün daha sürer gibi ve regli döneminde iliski haram o yüzden günaha giremem.Allah im nasil bir sınav.
Bebeğim sakin ol adet döneminden kaynaklı bi lh yüksekliği olabilir vücudunda. Sen asıl regli bittikten sonra ihmal etme ve hep takip et ovulasyonla, gerekiyosa diğer adete kadar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?